~~ Finalul ~~

756 12 3.5K
                                    

Da oameni buni,finalul acestui mirific si minunat Rp este aici.In acest capitol vreau ca toți dintre voi sa va incheiati relația cu Crush.Nu sa va despărțiți de el!

Adica,cine vrea,in acest capitol se va căsătorii cu Crush.Karma,Blake,in acest capitol Jake naste :}} Mika,nasti si tu in acest capitol.Si de toate.

Va incheiati socotelile cu Cris sau Mey,prietenul bun al lui Crush si curva care se tine dupa el mereu (aici il alegeți voi pe unul).In acest capitol aveti toate personajele deschise,puteti vorbii cu sora/fratele lui Crush,puteti vobii cu părinți lui (doar la Max/Damian/Kevin).

In acest capitol vreau ca relația voastră cu Crush sa se termine exact asa cum va doriti voi!Fie ca rămâneți doar impreuna cu el,fie ca va casatoriti cu el,voi scrie cu zâmbetul pe buze fiecare comentariu la fiecare personaj un parte. ^^

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Pentru toti:

Trecusei cu Crush prin multe momente,fie ele frumoase sau urâte.Momente in care nu te gandeai ca o sa mai apuci sa ii vezi zambetul sau momente in care iti doreai doar sa nu ii mai dai drumul din brate.Devenisei nebun dupa Crush,pur si simplu viața fara el nu exista,refuzai sa te gandesti ca poti trai si fara el.Te aflai pe canapea,la el acasa,astepandu-l sa vina de la dus,gandu-l zburandu-ti prin minte pana cand usa de la baie sa deschis.

Ce faci?

~Numele tau si al lui Crush in paranteza,daca vrei sa te casatoresti sau nu cu el~

Îndrăgostit De Colegul De Banca //INSCRIERI INCHISE\\ //Rp\\Where stories live. Discover now