CUM A INCEPUT TOTUL

160 4 3
                                    

Totul incepe incepe in 2015 , cand Eve si Flory au inceput sa se cunoasca.Dupa ce au trecut prin multe impreuna , in ultimul timp

au inceput sa nu se mai intelegea asa bine totul din cauza unui baiat Iulian.

Iulian trecuse recent peste o despartire tragica de fosta lui prietena Cristiana , cu care s-a certat din cauza BIF-ul acesteia.

Iuli era foarte depresiv si dorea sa moara cat mai repede dar a inceput sa vorbeasca cu Flory care l-a ajutat sa treaca peste despartirea tragica si au devenit prieteni foarte buni.Intr-o seara Eve , prietena Florentinei, intra cu acestia doi pe skype in conferinta , iar Eve isi da seama ca are o pasiune ascunsa fata de Iulian.

Acesteia ii ia ceva timp sa ii spuna Florentinei, dar cel putin din seara aceia nu mai era nimic la fel. Eve se desparti-se de fostul ei prieten Gabriel , din cauza unor motive de nedescrie. Dupa aceasta despartire Eve primeste skin-uri pe lol de la surse necunoscute nici pana azi .

Era deja noiembrie , si a trecut cam o luna de la prima oara cand Evelina si Iulian au avut prima conversatie pe skype. Dar intr-o seara aceasta se gandeste sa ii scrie pe facebook si Iuli ii raspunde destul de repede dand seen instant ca un disperat si trist. Acesta isi da seama ca si el o place pe Eve iar acestia 2 ajung sa fie impreuna.

La inceputul relatiei ei 2 erau foarte apropiati si vorbeau in fiecare zi , dar dupa un timp incep sa nu mai vorbeasca asa de mult timp , iar Iulian neavand cu cine sa vorbeasca , continua sa vorbeasca cu Flory careia incepe tot mai mult sa ii placa de acesta si sa fie indragostita de el , dar Iulian nu stia asta.

Intre Flroy si Eve nu era nimic pana intr-o seara cand , Flory ii scrie la Eve pe facebook si eu o conversatie:

Flory:Ce faci fa?

Eve:Bine fa tu ce faci ?

Flory:Bine vorbesc cu Iuli pe skype .

Eve auzind acestea devine geloasa si se cearta cu Flory si ele ajung sa nu mai vorbeasca.

Iulian nestiind ce sa faca continua sa vorbeasca cu Eve pt un timp.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


O LUME EVE SI FLORYWhere stories live. Discover now