1 Sene Sonra

22 3 3
                                    

Bir sene önceye bakıyorumda hepsi ile ne kadar çok olay yaşamışız. Hepimizin arasında bir sürü anımız birikmiş. Ben diyorimki geçen sene ve şimdiki senede benim kurtarıcı meleğim olan Derin ile başlayım.

Derin:  Benim kurtarıcı meleğim ile ilk tanıştıktan sonra birlikte okadar çok olay çok yaşadıkki hangi birinden başlayacağım bilmiyorum. Ama sanırım iyi ve komik anılarımızdan başlamak istiyorum. Biz birimize daha yakınlaştıkça bütün okulda olanları birbimize anlatmaya başlamıştık. Her iki yakın arkadaşın birbirine yaptığı gibi birbirimize lakap takmıştık . Derin'in bir ablası vardı , ve Derin'e pırasa gibi saçları olduğu için bende ona pırasa diyordum . Derin ise bana havuç diyodu . Çünkü bir sağlıklı yiyecekler skecinde ben havuç olmuştum ve  bunu ben Derine anlatmıştım. Derin ise bundan sonra bana havuç demeye başlamıştı. İşte anılarımız böyle başlamıştı . Hepsini anlatmaya inaninki sayfalar yetmez . Birlikte okadar çok anımız varki , ben en iyisi bütün arkadaşlarım ile büyük dostluğumuzun kısaca anlatayım. 

Alya:  Benim pamuğum ile birlikte biz hepsinden önce tanışmıştım. Biz farklı bir Akdaşımız vesilesiyle tanışmıştık. Ama bizim  ikimizin arasındaki bağ daha kopmaz bir bağdı. Benim Alyaya pamuk dememin sebebi ise çok tatlı yanakları olduğuydu . Oda bana sincap, ve oje diyordu . Ama bana böyle demesinin nedenini bilmiyordum . Biz Alya ile daha çok deli gibi davranıp , komiklik yapıp , insanları sinir etmeyi seviyorduk. Ama inaninki bunları yaparken çok eğleniyorduk . Bizim ikimizin hikayeside böyle başlıyordu. 

Afra : Gelelim  Afraya bizim aramızda öyle diğerleri gibi bir lakap takma yoktu. Ama çok iyi arkadaştık. Bunun sebebini bende bilmiyorum . Ama birlikte Mutlu oluyor,  eğleniyorduk . Biz aynı sınıfa düşmüştük. Orada da Afrayı gördüm ve tanıştım , kısacası bu 2 senelik dostluğumuz böyle başladı.

İleride artık hepimiz aynı restoranda yemek yiyor , okul dışında birlikte dolaşıyorduk , kısacası biz hep birlikteydik. Doğru her iyi arkadaşında arada sırada olduğu gibi bizde yeri geldiğinde tartışıyor, yeri geldiğinde kavga ediyorduk ama dostluğumuzun değerini çok  iyi biliyorduk. 

Size bir sorum olacak bundan sonraki bölümlerde de mi günlük tarzında anlatayım yoksa diğer türlü aramızda diologlar olsun mu? 

Yb gelecek merak etmeyin .......

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 22, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Teen ZeenWhere stories live. Discover now