On Yüz Bin Milyon Baloncuk

75 21 71
                                    

Öncelikle hepinize merhaba. Allah'ın selamı üzerinize olsun. Benim adım Endyus. Sihirli değneklerinizin üzerine-

Öhm neyse ciddi birşey konuşuyoruz

Biliyoruz ki hepimiz wattpadin bu halinden şikayetçiyiz. Ergenler bir tarafta, veledler bir tarafta derken çakma şizofren ve Çin malı katilleri saymıyoruz bile.
Eminim çoğunuz da aynı düşünüyordur. Daha önceki tepki bölümünün yorumlarına bakacak olursak aynı düşünüyoruz.
Fikrim şu ki yeni bir kitap yazacağım, bir nevi dernek kitabı. Ergenler, veledler, hormonlu yandereler, anası babası trafik kazasında ölenler (ne demek isteğimi anladınız), Dı kilır'lar,
Şizofren_görl1236'ların olmayacağı bir dernek kitabı. O kitapta "dünya benim etrafımda dönüyor" "katil olacağım" "çok sorunum var" ya da "ne zaman iyi oldum ki" gibi şeyler de olmayacak ve bunları yapan dernekten atılacak çünkü artık gerçekten sıkıyor. Bunları yapanlar zaten derneğe alınmayacak, dürüst olalım herkes birbirini gerek yorumlardan gerek biyosundan tanıyor ve kim kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor.

Ayrıca dernek "tamamen" arkadaşlık ve dayanışma üstüne kurulu olacak saçma sapan sebeplerden kavga falan etmek yok

Ayrıca dernek "tamamen" arkadaşlık ve dayanışma üstüne kurulu olacak saçma sapan sebeplerden kavga falan etmek yok

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Dediğim şeyleri anladığınızı umuyorum minik büyücüler. Kitabı az çok anlamışsınızdır. Eğer siz de wattpadin bu vitaminsiz ergen topluluğundan bıktıysanız birlikte bu kitabı yazacağız. Şimdi, oy verenler ?

CB_Skater özellikle senin katılımını bekliyorum

Çeliğnç yapacüüWhere stories live. Discover now