deel 1

5 0 0
                                    

Mijn hoofd voelt zwaar en de omgeving is koud. Voorzichtig probeer ik op te staan. Het werd zwart voor mijn ogen dus leunde ik even op mijn ellebogen. Nadat het me eindelijk was gelukt om op te staan scande ik de kamer. Het was een klein kamertje van 2X1 veel groter was het niet. Er was maar een deur. 

Snel liep ik naar de deur ik trok er aan op slot natuurlijk. Snel hield ik mijn pols onder de pols scanners. We hebben geen id-kaarten meer bij je geboorte krijg je een chip in je pols met al je gegevens om fraude en identiteitsdiefstal te voorkomen. 

"toegang voor Veer Tirza Cruyssen afgewezen" ik snap niet waarom mijn naam er helemaal staat want normaal is het alleen Veer. Ik probeer het nog een keer weer afgewezen. Als ik het voor een derde keer zou proberen dan zou mijn chip geblokkeerd worden. Ik moest iets anders verzinnen. 

Dit keer keek ik goed naar de kamer. Wacht ik voelde snel in mijn binnenzak. Nee, nee! Ik kan mijn notitieboekje niet kwijt zijn! Hij zit niet in mijn zak in begin in de paniek te schieten. Ik trek mijn jasje uit en schut het helemaal er vielen wat knopjes en schroefjes uit. Oké dus hij zat zeker niet in mijn jasje. Waar zou die anders kunnen zijn? Nogmaals keek ik rond de kamer in een hoekje lag een schoudertas.

Ik maakte de tas open in de hoop dat mijn notitieboekje er in zou zitten. Ja volgens mij zie ik hem liggen. Snel pakte ik het boekje uit de tas. Het leer voelde anders en de touwtjes waren te  nieuw. Eigenlijk had ik de hoop al opgegeven maar ik moest toch even in het boekje kijken. Hij was leeg. Hoewel ik de hoop eigenlijk al had opgegeven viel het toch tegen. 

Ik gooide het boekje aan de kant en keek snel wat er in de tas zat. ik haalde er meerdere muesli-repen uit, een flesje ik schudde ermee het was leeg, wat pennen, een set schroevendraaiers, een telefoon waar heel veel ongelezen berichten op stonden, wat haar elastiekjes en clipjes als laatste nog een doosje met paperclips. het was zeker een rare verzameling van spullen.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 22, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

missende weekWhere stories live. Discover now