4

13 0 0
                                    

1. Yine ağlıyor bu kimsesiz yüreğim, aşk acısıyla yanıp kavruluyor sahipsiz kalbim, artık ne yazar gelse kapıma ölüm.


2. Aşk her insana farklı duyguları öğretir Kimilerine mutlu olmayı öğretir kimlerine beklemeyi, kimilerine özlemeyi öğretir kimilerine de aşk acısıyla yanmayı.


3. Benim hayatım seninle başlamadı ki seninle bitsin, bu aşkı sen icat etmedin ki, acısını sen yaşatasın.


4. Bu kalp hiç mi mutlu olmayı hak etmiyor, bu gözler hep mi ağlayacak, bu kalp her zaman mı böyle acılarla kasılacak, hep mi, hep mi benim hayatım acılarla yoğrulacak.


5. Bana öyle imalı imalı konuşup durma, gitmek istiyorsan yolun açık olsun kendini yorma, aşk acısı mı ben hallederim sen gerisini sorma.


6. Ayrılık acısı geçer, ölüm acısı geçer, yalnızlığın acısı da geçer ama aşk acısı hiçbir zaman geçmez.


7. Benim hayatım seninle güzelleşti, seninle özelleşti, eğer hayatımda sen olmayacaksan beni vur bitsin bu işkence, gel ne olur bana bu aşk acısını tattırma.


8. Aşkı şarkılarda buldum, mutluluğu sende gördüm, sen gidince aşkımı kalbime göndüm, acısını gecelere verdim.

9. Aşk acısını hiçbir yere sığdıramazsınız, kalbe atarsınız ağır gelir, gözlere koyarsanız gözyaşı olur, yüreğinize koyarsınız yakar kavurur, paylaşmak isterseniz sözleriniz boğazınızda düğümlenir.


10. Aşk şarkıları dinlerken mutlu oluyordum, şimdi ise aynı şarkıyı dinlerken acı duyuyorum.


11. Uzun süren bir ilişkimizden sonra giderken bana bıraktığı tek şey ömrüm boyunca kalbimde taşıyacağım aşk acısı oldu.


12. Aşk kremalı pastaya benzer. Birlikte yaşanırken pastanın kreması kadar güzeldir ama aşk bittiği zaman kuru kuruya kek ile kaldığın zaman başlar aşk acısı.


13. Aşk adana gibidir her zaman acılı güzel olur.


14. Sen yanımdayken kışın üşümez, yazın yanmazdım. Şimdi sen gidince yazın üşüyor, kışın yanıyorum. Sensiz geceler zindan, günlerim ise açık cezaevi gibi oldu.


15. Eğer aşk bana acısız gelecekse gelsin, benim acım bana yetiyor zaten.


16. Ben severken sende aşkı seçtim, ben bu aşk uğruna bütün acılarıma rest çektim, sendin benim terk gerçeğim, şimdi sensiz ben aşk acısı çekeceğim.


17. Aşkı buldum diye sevinme mutluluğunu görmeden, acım var diye üzülme aşk acısını bilmeden.


18. Sağa dönüyorum uyuyamıyorum, sola dönüyorum uyuyamıyorum. Zannetmeyin ki aşk acısı çekiyorum da ondan uyuyamıyorum. Alakası yok sayacak koyun kalmadı ondan uyuyamıyorum.


19. Ben her zaman bu aşk acısıyla yaşamayacağım, her zaman hayalini kurduğum sen olmayacaksın, elbet bir gün benimde ağlayan bu gözlerim gülecek.


20.Aşk acısı yaşamayan birine aşk acısını anlatmak, görmeyen birine renkleri anlatmak gibidir.


21. Sabah güne seninle başlıyorum, akşam günü seninle bitiriyorum, geceyi de yalnızlıkla geçiriyorum. Seni bu kadar çok severken, oldu mu çekip gitmek.


22. Aşk acısı öyle biber acısı gibi şeker yeyince, su içince, ayran içince geçmez.


23.Hiçbir sebep yokken, her şey çok güzelken, sen beni aşk acısıyla baş başa bırakıp yeni yerlere açıyorsun yelken.


24. Aşk bir tomurcuğu gül bahçesinde görmekle başlar, gülün açması ile mutluluk daha da katlanır, gül dökülür dikeniyle aşk acısı başlar.


25. Eğer aşk iki kişilik ise o zaman aşk acısı niçin tek kişilik.


26. Aşık olurken her şeyi göze alacaksın. Sadece mutluluğunu düşünerek yola çıkarsan yanılır, yıkılırsın. Aşkın tatlısı da olur, acısı da bunu göze alacaksın.


27. Sen bir daha benim gözüme görünme yeter. Ben aşk acısıyla yaşamaya razıyım.


Aşk Acılı SözlerWhere stories live. Discover now