Povestea Vietii Mele

15 3 0
                                    

Dupa o luna
Timpul a trecut repede.Am o luna de relatie cu Zayn.Totul merge bine.S-a mutat definitiv la mine.Matusa Jenna a fost foarte fericita cand a aflat ca sunt cu Zayn.Nici acum nu stiu ce a facut cat a fost plecata.A venit intr-o seara,era vreo 12 noaptea cand auzisem usa de la intrare si imi era frica sa nu fie altcineva.M-am bucurat cand am coborat la parter si am vazut-o pe ea.Chiar imi fusese dor de ea.Chiar trebuie sa o intreb ce a facut in tot timpul ala. Zayn e super,dar ma enervează uneori.Pleaca si se intoarce in a doua zi obosit si nu stiu ce face in tot timpul ala.
-Liv!!!Imi aud numele. Era Zayn. Tocmai s-a intors din calatoria lui.
-Da? Tip din camera mea.
-Hai la parter!!
Cobor la parter acolo asteptandu-ma Zayn si matusa Jenna.
-Hey, ce faci iubire?
-Hey. Bine tu? Spun in timp ce merg spre el sa il imbratisez.
-Ahh, ce dor mi-a fost de tine.
-Stiu,si mie mi-a fost dor de tine. Hai in camera mea.
-Hai. Spune el razand pervers.
Urcam in camera mea, vrând sa il intreb de ce tot pleaca si unde.Stiu ca ma iubeste,dar simt ca trebuie sa stiu.
-Zayn? Spun in timp ce ma asez pe pat. Unde tot pleci? Si de ce nu imi poti spune?
-Vrei sa stii?
-Daaa.
-Ok. Atunci aseaza-te bine. Asteapta putin. Cobor si vin imediat inapoi.
-Ok.
Pleaca si dupa 2 minute vine cu un pahar de apa si il pune langa noptiera de langa pat.
-Ok... Dar imi promiti ca nu te vei indeparta de mine. Si stiu ca te vei supara, dar vreau sa stii ca te iubesc mult si ca am fost un prost atunci.
-Incepe!!
-Totul a început cand mama a fost rapita de catre fostul ei iubit. Mereu o maltrata, o batea, dar mama il iubea si nu putea sa se desparta de el. Pana intr-o zi cand am rugat-o sa se desparta de el ca ii face rau si a acceptat.Dupa o luna, Mark, fostul ei iubit a rapit-o. Cu ajutorul GPS-ului din telefonul ei am putut sa o gasesc.Prostul de Mark a uitat sa ii inchida GPS-ul. Am ajuns la depozitul unde o tinea ascunsa pe mama. Fusese batuta. Poate chiar si violata. Cand am ajuns in fata lui imi venea sa il bat, sa il omor. Dar mama era acolo si nu puteam. Asa ca am hotarat sa ma ia pe mine in locul mamei si sa ii dea drumul. A acceptat pentru ca avea nevoie de baieti pentru planurile lui cu droguri. Cu asta se ocupa. Mamei i-a dat drumul si pe mine m-a dus acasa la el pentru a-mi explica cum merge treaba.I-am dat cheile masinii mele mamei si am lasat-o sa plece de una singura. Pe drum a ametit, a pierdut controlul volanului si a cazut intr-o prapastie.Acolo a murit mama. Am fost distrus, am vrut sa ies din planurile lui Mark, dar era prea târziu. Asa am devenit un om rau. Furam camioane cu droguri. Le vindeam, si totusi era ilegal,dar nu ne pasa. Am început sa distrug si eu sufletele fetelor. Puneam pariu cu alti băieți din grup ca intr-o luna acele fete se vor îndrăgosti de mine si le voi fura virginitatea. Am reușit cu toate.Pana ai venit tu. Sabrina pusese pariul si am acceptat gândindu-mă ca vei fii ca toate celelalte. Dar dupa 2 zile am încheiat pariul pentru ca ma îndrăgosteam de tine. Dar Sabrina nu voia si a zis ca ma voi da drept iubitul ei inca 2 luni. Și am acceptat.Mai stii seara aia cand erai la duș si ti-am lasat bilet pe masa spunandu-ti ca mama avusese un accident? Era deja moarta. Dar Mark ma chemase pentru ca avea nevoie de mine. Iarta-ma Liv!!! Puteam sa ii spun adevărul, dar nu am crezut ca esti pregătita. Am fost un prost... Spune el cu lacrimi in ochi
-Am fost doar un pariu? Spun ducandu-ma sa ii sterg lacrimile.
-La început credeam ca da. Dar acum te iubesc si nu vreau sa te pierd.
-Si daca ma minti si acum? Spun ingandurata.
-Nu te mint Liv. Daca te minteam acum nu mai eram cu tine. Plecam si te lasam singura. Dar te iubesc si nu vreau sa iti fac rau.
-Si eu te iubesc, dar pentru asta plecai si te intorceai a doua zi asa de obosit?
-Da. Aveam transporturi si aveau nevoie de mine.
-Ok.
-Deci nu ma părăsești?
-Nu, Zayn. Multumesc ca mi-ai spus adevarul.Dar acum sa ai de 1000 de ori mai mare grija de tine.
-Bine.
Perspectiva lui Zayn
Gata.Am spus si povestea vietii mele. Ma bucur ca m-a înțeles.Acum pot sa am încredere in ea si ii pot spune tot. Aveam si înainte dar acum am si mai multa încredere în ea. O iubesc si ea ma iubeste. Sper sa nu-mi foloseasca povestea drept despărțire. Neeee. Ce tot spun aici? Nu se va despărți de mine niciodata.

Back To YouWhere stories live. Discover now