"İçeride Yeterince Orospu Var." [4.Bölüm]

2.5K 137 97
                                    

Öncelikle merhaba. Soma'da olan olayları hepimiz biliyoruz. Ama ne yazık ki elimizden hiç bir şey gelmiyor. Ben Soma'da ki tüm kazazede ailelerine başsağlığı diliyorum. Umarım bunun gibi olayları daha fazla yaşamayız ülkemizde. 

Normalde yarın paylaşacaktım, doğum günüm bugün diye. Ama bugün paylaşacağıma söz vermiştim. İyi okumalar hepinize. 

-Şarkıyı dediğim yer de açarsanız çok iyi olur.-

-En güzel yoruma ithaf var.-

**

"Yani Jonat ile öpüşmemi mi istiyorsun, Harry?" diye resmen çığlık attım. 

"Bu ikinci aşamamız, Elena. Yapmalısın." dediği anda ayağa kalkıp salona ilerledim. İkini aşama Jonat'la öpüşmem mi!?

"Ne yapalım biliyor musun?! Ben bugün akşam Zayn'in evine gidip onunla konuşayım! Ne dersin!? Daha iyi değil mi?!" dedim tekrardan mutfağa dönerken.

"Pekala. Gün sonunda bunu da yapabilirsin. Ama birazdan London Eye'e gidip Jonat'la öpüşeceksin. Çünkü Zayn'de orada olacak." Dediklerini idrak etmeye çalışırken yeniden konuşmaya başladı. "Ve Ally'de."

Ally'nin adını duyduğum an da kan beynime sıçramıştı bile. Gözüm hiç bir şeyi görmezken ağzımdan çıkan kelimeleri kontrol edemiyordum.

"Jonat'ı arayıp iki saate orada olacağımı söyleyin."

**

 (Burada şarkıyı açın.)

"Çok şık olmuşsun, güzelim." demesiyle birlikte başımı Jonat'a çevirdim ve ardından ise yine bizi izleyen dört şapşala. Bu dört beş kişinin sığabileceği yerde sadece ben ve Jonat vardık. Bana burada tecavüz etse kimse kurtaramazdı. Etrafımız camlarla çevrili. Ve ben hala Zayn'leri görmeye çalışıyorum.

"Oradalar." dedi başıyla yan tarafımı hafifçe işaret ederken. Ben ise hızlı bir şekil de başımı çevirdiğim de Zayn'in elaları ile karşılaşmıştım. 

"Sanırım burada beni öpmen lazım." diyerek önüme geçti. Gözlerimi Zayn'in gözlerinden ayırıp Jonat'a baktım ve onu geriye ittirdim. 

"Daha yeni geldik. Şimdi değil." O eski yerini alırken ben gözlerimi tekrardan Zayn'e çevirdim. O oturma koltuğuna oturmuş bana bakıyordu. Ally ise heyecanla cam yerden etrafı izliyordu.

Gerçekten iki yabancı gibiydik.

Sanki hiç bir şey olmamış,

Biz hiç sevgili olmamışız,

Birbirimizi tanımıyor gibiydik.

"Sanırım Lou bir şey diyor." dedi Jonat aşağıda ki kutuyu gösterirken. Gözlerimi Ally'den ayırıp diğer tarafa gittim ve aşağıya baktım. Louis bir kağıda 

"Hadi artık! Xx-4B" yazmıştı. Ve otuz iki diş sırıtıyordu. Tanrı Aşkına! Jonat'ı öpmem size zevk mi verecek?!

Ayrıca o sonda yazan -4B'de ne? 4 bebek? 4 kuş? 4 çocuk? Bence dört çocuk olarak kullandılar o kelimeyi. Her zaman ki salaklar işte.

Jonat'ta bana bir kağıt ile kalem uzattığın da hızla alıp yazmaya başladım.

"Pekala 4 Boys! Xx-EM" yazarak cama tuttum. Anlamamışçasına bana baktıklarında kağıdın arkasına tekrardan yazmaya başladım.

"EM= Elena Malik ;)" yazdım ve tekrardan cama tuttum. Onlar gülme krizine girerken ben Jonat'a dönmüştüm bile.

"Elena Malik ha?" dedi ve bana yaklaştı. "Bunu sevmedim."

MotherFucker -2. Series- (ZaynMalikFanFiction)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin