44. Zij

33 7 4
                                    

Aiden is zo'n romantisch type, weet je wel? Maar tegelijkertijd niet té romantisch, dat vind ik fijn. Niet dat hij dan niet leuk zou zijn, maar bijvoorbeeld met een avondje thuis om Netflix te kijken vind ik ook niet erg. En nu gaan we dus weer uiteten. Wat moet ik aan? Ugh, volgens mij is het een chique restaurant dus moet ik ook wel iets chique's aan.

Zuchtend laat ik me op bed vallen, als een jurk me opvalt, die in de kast op de grond is gevallen. Ik loop er naartoe en raap het op. Het is een een-schouder jurk met een roosachtige kleur. Volgens mij komt hij ergens halverwege mijn knieën. Glimlachend staar ik ernaar. Het is echt een prachtjurk. "Jess? Om 8 uur gaan we weg, is dat oké?" Als ik een snelle blik op de klok werp, schrik ik. Kwart voor zeven. Ik zucht maar stem toe.

Dat wordt heel snel douchen, haren doen, make-up op en de jurk natuurlijk. Ik schiet onder de douche nadat ik de krultang al aangesloten op het stopcontact heb zodat het kan opwarmen. Snel was ik mijn haren en mijn lijf. Als ik klaar ben, probeer ik het zo droog mogelijk te föhnen, wat redelijk lukt. Met zoveel mogelijk geduld krul ik mijn haren terwijl ik weer een blik op de klok werp. Half 8. "Oké, dit gaat je lukken Jess. Alles is op tijd klaar." Mompel ik tegen mezelf.

Zodra al mijn haar gekruld is, loop ik naar de jurk toe en glimlachend pak ik het vast. Trouwens, ik heb er niet eens over nagedacht of ik het wel pas. Oeps? Als ik de jurk voorzichtig over mijn hoofd trek, kom ik tot de conclusie dat het perfect zit. Glimlachend bekijk ik mezelf in de spiegel, wanneer Aiden binnenloopt en bevriest. Snel draai ik me om en kijk hem aan. "J-Jess.. Je ziet er zo verdomd prachtig uit!" Lachend omhels ik hem. "Je ziet er zelf ook perfect uit, Aid!" Glimlachend begeleidt hij me naar de auto, op weg naar het restaurant.

~~

De hoofdstukken worden steeds iets langer, oeps. Besef even dat de eerste hoofdstukken rond de 30 woorden zijn ofzo en nu ineens rond de 200-300, ehh :,)

Heeeeeft iemand al een idee wat er in dat restaurant gaat gebeuren? Aiden is inmiddels 21 en Jesslyn 20 *Winkwink*

Alsoooo, see you in the next chapter!!

Het begon met de appels.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora