6

151 6 1
                                    

İplerimden kurtulup Suga'nın yanına gitmiştim.Yerde kanlar içinde yatıyordu.Polisler hemen ambulansı aradı.Ona karşı bişeyler hissettiğimi işte o an öğrendim.Ben onu seviyordum!

Hastaneye geldiğinizde Suga'yı hemen ameliyata aldılar.Bende kapının önünde dizlerimi kendime çekmiş yerde oturarak ağlıyordum.Üyeler beni teselli etmeye çalışıyorlardı.Bense bir türlü sakinleşemiyordum.Doktor çıktı:
Dr:Merak edilecek bişey yok.Kurşun kalbe teğet geçmiş.Bugün yoğun bakımda tutacağız.Yarın normal odaya alacağız.Geçmiş olsun deyip gitti.Benimse içimde kelebekler uçuşuyordu.
Yarın/Suga'dan
Nerd olduğumu anlamamıştım.Sonra olanr aklıma gelince Cho Hee nerde diye sordum hyunglara.Onlar da elini yüzünü yıkaması için lavaboya yolladıklarını,birazdan geleceklerini söyledikleri anda içeriye Cho Hee girdi.Kararlıydım.Bu sefer ona onu sevdiğimi söyleyecektim.
Cho Hee'den
Suga uyanmıştı.BTS çıkmıştı odadan.Bense kararlıydım.Ona söyleyecektim onu sevdiğimi.Hemen yanındaki koltuğa oturdum.
Ben ve Suga:Sana söyleyeceğim bişey var.
Ben ve Suga:İlk sen.
Suga:Hayır sen.
Ben:Hayır sen.
Suga:O zaman aynı anda söyleyelim.
Ben:Olur.
Ben ve Suga:Seni seviyorum!
O anda Suga ve ben çok şaşırmıştık.Bu güzel bir duyguydu.Suga ve ben birbirimize sarılmıştık.(Fazlası evlenmeden olmaz)

Suga hastaneden çıkmıştı.Ve yurda gitmişlerdi.E tabi doğal olarak bende gittim.Hemen Suga için koltuğu hazırladım.BTS bir işleri olduğunu söyleyip çıkmışlardı.Suga bana doğru yaklaştı ve:
Biz artık sevgili miyiz?dedi.Ben de evet anlamında başımı salladım.Tam beni öpecekken...
Güzel oldu bu bölüm.

SWAG İLE HAYAL ETDonde viven las historias. Descúbrelo ahora