KORKU

4.5K 118 4
                                    

-Sahilde senle konuştuktan sonra buluşacağını tahmin etmiştim.Arkadaşımı arayıp Ateş'in yerini öğrendim sn gidince. Hemen buluştuğunuz yere geldim.Tabi navigasyon yanlış yola saptırdı arada ama sonunda bulmuştum. Kapının açık olduğunu görünce hemen içeri girdim.Arkamdaki sehpayı görmeyince çarptım ve ses çıkarttı, Ateş'in geleceğini anlayınca hemen saklandım ki gerçekten de sazan gibi atlamıştı.Gelince hemen paket yaptım onu bir güzel. Sonra senin yanına geldim bileklerini çözerken bileğinde ki kesikleri gördüm.

-Demek ki ona küfür saydın

-Ayağa kalktığında  bayıldın bende evini bilmediğimden benim buraya getirdim.

-Teşekkür ederim peki bil-

sözümü kesen telefonum olmuştu  arayan annem'di

-Efendim anne

-......

-anne anne ordamısın

-.......

-Anneme sakın dokunma geliyorum hemen

Biz niye buraya taşındık bela istiyordum aldım başıma bela işte  of

-Noldu Buket ne bu telaşın? annen değil miydi yoksa arayan?

-Sizi keşke tanımasaydım keşke müdürün dediğini dinleseydim.

deyip evden ağlayarak ve koşarak çıkmaya başladım. Benim yüzümden annemin başını belaya sokmuştum şimdi de arkamdan Rüzgarın  geldiğini tahmin edebiliyorum.Bana seslenip arabasına binmemi söyledi bende  dolmuş bekleyecek vaktim olmadığından kabul ettim.Evin yakınına gelince durdurup araban inip hemen eve koştum.Evin anahtarının yedeği bende de olduğu için kapıyı açtım rahatlıkla .Tam içeri girdiğim de boğazıma bıçak dayanmış bir halde öylece kaldım.Arkamdaki ayağıyla sertçe kapıyı kapattı.

-Annem nerede?  ne yaptın anneme ?

-Merak etme annene oyun oynadığımı söyledim annen de saol'sun kırmadı beni.Bende sen gelmeden önce çıkmasını rica ederek evden yolladım.Salona geldiğimizde tam ortada duruyorduk.Bir elimi boğazıma dayalı bıçağın dayalı elin üstüne koydum hafifçe.Bir anda ayağına topuğumla sertçe vurdum.O an ayağına tam bakacakken elini ters kilit yaptım.Elinde ki bıçağı aldım.Aynı şekilde ben onun boğazına dayadım bıçağı kapının oraya gittiğimde Rüzgar ve arkadaşları çoktan gelmişti bile.Arabada yardım etmek çok istiyordu bende planı anlattım o da yardım olduğu için kabul etmişti.

-Alın şu pisiliği bir daha ne bana ne de yakınlarıma yaklaşma cesareti olsun

-(hep bir ağızdan) Tamam

dedikten sonra Rüzgar onların arkasından  yetişeceğini söyleyip onları yolladı.

-Sende gelmek ister misin Buket?

-Yok.sen halledersin

dedikten sonra vedalaştık Bende eve girdim. Daha annem le babam gelmedikleri için banyo ya girdim çıktığımda daha gelmemişlerdi.Bende yatağa uzanarak tavana karşı bugün olan olayları düşündüm.Ateş'i sanki bir yerden tanıyor gibiyim aman her neyse annemle babamı bir süreliğine tatile göndersem iyi olacaktı.Ateş'in yerinde ben olsam ben bile burada bırakmam  olayı.Neyse şimdi uyusam iyi olacak.İyi geceler.

Sabah annemin sesiyle kalktım hemen rutin işlerimi  hallettim.Aşağı indim tam kapıdan çıkacaktım ki babamda çıkmak üzereydi.Fırsat bu fırsat babama bir şey konuşabilirmiyiz demiştim o da kabul etmişti.Canım babam annem olsa akşama felan erteler ama babam beni çok seviyordu.Babamla okula doğru yürüyerek uzun uzadı konuştum ilkinde kabul etmeyip sorgulasa'da en sonunda kabul etmişti.Okula girdiğim de herkes bana korkarak bakıyordu umursamadan sınıfa çıktım.Direk Rüzgar'ın yanına oturdum Ateş bana tip tip baksa da umursamıyorum bile.Rüzgar sınıfa yeni gelmişti ve beni görünce güldü.Güldü mü o ? Gözü etrafta gezerken bir an da Ateşe takıldı sinirlendi bir anda  Bir süre ona baktıktan sonra kendine geldi ve yanıma oturdu.Telefonum çalmaya başladı birden baktığımda eski sevgilimdi nerden çıktı ya bu şimdi neyse kapattım.Hoca derse girdi bende telefonu sessiz alıp uyumaya çalıştım.Tam dalıyordum ki birinin kolumu dürtüklemesiyle kalktım.Niye şaşırmıyorum hoca başımda duruyordu ve öküzün trene baktığı gibi bakıyordu erkek değil mi işte

-Buket demir sen  misin?

-Evet hocam benim

-Müdür bey odasında seni bekliyor

deyince Rüzgarla birbirimize baktıktan sonra kalkıp müdürün yanına gittim.

Kapıyı çalıp içeri girdim.Masanın önünde biri oturuyordu   

Yeni okul 1 İlk AşkWhere stories live. Discover now