Candle Cove бг превод

3K 137 9
                                    

Candle Cove е зловеща история за старо телевизионно предаване, което някои хора още помнят как са го гледали преди години.
Предаването е от десетилетия и се разказва за малко момиче, което си представя нея и приятелите си като пирати.
В предаването има спор, защото по време на един по-особен епизод се показват как всички герои от шоуто пищят и това продължава до края на целия епизод.  (има го във видеото по-горе)  Всичко, което правеха буквално беше да стоят на едно място и да пищят, докато малкото момиче стенеше и плачеше, сякаш беше преминавала със часове през това. Докато спомените от предаването бяха споделени напред-назад от коментиращите в мрежата, стана ясно, че под сладкия външен вид и нисък бюджет на предаването се криеше нещо тъмно смущаващо. Към края в коментарите беше открито, че предаването било много по-зловещо от това, което се помнело за него. Един особен спомен, който наистина се откроявалше беше за главният злодей в предаването, скелет на име, "Skin Taker" - "Вземач на Кожа".  (не можах да го преведа по друг начин)  Изведнъж устата на скелета започва да се плъзга напред назад вместо да се отваря и затваря. Един от коментиращите даже припомня,  че  когато момичето пита скелета,  Skin  Taker  за устата му, той я игнорира и  поглежда право в камерата и отговаря:
-ЗА ДА ТИ СДЪВЧА КОЖАТА

Това беше първата ми и история надявам се някой я чете и ако този някой иска да направят превод на нещо може да ми пише.

Страшни Истории (Creepypasta)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin