Svadba

3.4K 139 0
                                    

V noci som sa 3 krát zobudila. Stále sa mi snívala tá istá nočna mora. Sedela som na tráve, slnko svietilo a okolo mňa boli všade kvety. Zrazu sa obloha zatmela a okolo mňa bola mrtvá moja mama a Elis. Pri nich stál celý zakrvavený Daniell. Zobudila som sa na klopanie mojich dverí. Dnu vošla Mia a podala mi nejakú tabletku a raňajky.
,, Načo mi je tá tabletka?" Spýtala som sa.
,, Neviem pán Daniell mi ju dal aby som vám ju dalavraj ju budete potrebovať." No tak to nie. Určite nebudem konzumovať nejakú tabletku ktorú vôbec nepoznám.
Mia odišla a ja som si spomenula že sa dnes vydávam nie dobrovoľne ale čo mám robiť?Potrebujem sa z tejto šlamstiky nejako dostať. A čo keby som ušla ? Pomaly som zišla po schodoch a uvidela stáť pre do mnou zamračeného Daniella. Šťastie mi asi dnes fakt nepraje.
,, Prečo sa nechystaš na našu svadbu ?" Spýtal sa.
,, Pretože sa na žiadnu nechystám." Povedala som ľahostajne. Zrazu ma pritlačil o stenu a stlačil mi krk.
,, Asi si zabudla ským to rozprávaš. Vydáš sa za mňa aj keby som ťa tam mal priviesť mŕtvu."
,, Nevydám." Odpľula som mu do tváre.
,, Neskúšaj moju trpezlivosť Rose."
To už som bola radšej ticho. Pustil ma a ja som vyšla naspäť do izby. Vošla som do kúpeľne a napúšťala som si vaňu s horúcou vodou. Veď aspoň to mi pomôže ak nič iné. Vyšla som z vane , vysušila som si vlasy a umyla si zuby. Vošla som späť do izby a tam už na mňa čakali šaty ktoré boli nádherne. Ale ja sa vydávať ani nechcem. Zrazu prišla Mia po mňa. No keď videla že niesom oblečena ani učesaná ani nalíčena priamo dostala infarkt.
Vykročila smerom ku mne a chcela ma dostať do šiat. Ale nepodarilo sa jej to pretože mám ostré nechty. Nechcela som jej ublížiť ale musela som. Zrazu vyšla z izby a už jej nebolo. Tešila som sa že som sa vyhla tej odpornej svadbe. No netešila som sa dlho , pretože dvere sa rozleteli a tam stála Mia aj s 2 slúškami ktoré som ešte nevidela. Keď sa im podarilo ma dostať do šiat učesať a nalíčiť prišiel nejaký strážca že už Daniell dlhšie čakať nebude. Vraj že tu Daniell príde sám a to by sme vraj nechceli zažiť. Slúžky sa hneď zľakli a ťahali ma dole po schodoch k dverám ktore viedli do záhrady. Otvorili mi dvere a ja som tam stála ako soľný stĺp. Okolo bolo strašne veľa ľudí ( ak nejaký z nich je človek, myslím že ani nie ;-) . Zrazu ma slúžky potlačili do predu a musela som kráčať k mojmu nechcenému budúcemu manželovi.

Upíria LáskaWhere stories live. Discover now