8.část

1.4K 111 3
                                    

Ráno jsem si zase sedla do autobusu. Tentokrát nepřišla Abby,asi byla nemocná,což mě sice mrzelo,ale na druhou stranu se ve škole stejně moc nevídáme,jen o přestávkách.

,,Je tady volno?"zeptal se mě kdosi a já odvrátila svůj zrak od okna.

,,Justine?"udivila jsem se, ,,Ehm...jasně,sedni si!"

Posadil se vedle mě a usmál se.

,,Jaktože nejdeš autem?"zeptala jsem se ho,protože jsem od přírody prostě zvědavá.

,,Dosralo se mi auto."vysvětlil, ,,Respective mi ho včera rozsekali ty trotlové-Lil a spol."

,,Aha..."

Najednou jsme si povídali. Nikdy by mě nenapadlo,že si budu povídat právě s ním. Vždyť jsem o něm poslední dva roky jen snila. Najednou je to všechno skutečnost. Teda...až na to že spolu nechodíme.

Vystoupili jsme z autobusu a všichni kolem mě zabíjeli pohledem a k mému neštěstí tam stála na schodech školy Angel. A do prdele!

,,Děláš si prdel,viď Justine?"zasmála se s úšklebkem Angel, ,,Věděla jsem,že se z toho sotva vzpamatuješ,ale že klesneš tak hluboko..."

Při těch slovech se dívala na mě a ty její dvě fůrie se zasmáli. Jak jinak,vždyť už od školky byli vedeny k tomu,aby se jen hloupě smáli a stáli za zadkem prohnané Angel,která co chvíi se snažila využít jejich přítomnosti a před jejich stínem vypadat jako královna.

,,Za to ty si nikdy neklesla hluboko,viď?"oplatil Justin Angel úšklebek a všichni okolo našpicovali uši,aby jim neunikl jen přemaličký detail, ,,Myslet si jak seš populární a krásná...a ve skutečnosti si jen prohnaná,sprostá mrcha. Jo...a děvka!"

Tohle už Angel nedokázala odpálkovat. Stála jako přikovaná k podlaze a nic neříkala. Vypadlo to,že jí zachvíli vypadne čelist.

,,Jdeme holky."řekla nakonec a odešla v těch svých podpadkách do školy,kde se stratila v davu.

,,Tys jí to nandal."zasmála jsem se.

,,Však si to taky zasloužila,svině."

Odešli jsme na hodinu. Justin na přírodopis a já na chemii. Nic zvláštního jen nuda,nuda a nuda. Já jsem spíš než výklad učitele poslocuhala svoje srdce a v duchu vymášlela nové texty písní. Měla jsem zvláštní,nepopsatelnou náladu. Co to sakra může být?

You Belong with meDonde viven las historias. Descúbrelo ahora