7.bölüm

6.2K 227 13
                                    

Bişey demediğimi görünce boynuma yaklaşıp koklamaya başladı. Huylandığım için rahat duramamıştım ama durmak için elimi sıkıyordum. Sonunda işi bittiğinde boynuma öpücük kondurup geri çekilmişti.

"Çok güzel kokuyorsun."dedi benim gibi. Bilmiyorum ama kuzenim olduğu için utanmıştım. Gözlerimi kaçırmıştım.

"Utanma benden daha göreceğin çok şey olacak güzelim."dediğinde dik durdum. Ve gözümü gözüne kilitledim.

"Kendimi kısa ve öz tanıtayım sana kaancım. Asi, kimseden korkmaz, özgüvenli ve sert biriyim. Bunları bil sadece sen yeter."dedim sırıtarak.

"Sert ha... Sert kızları severim."dedi.

"Hı. Neyse hadi sana iyi geceler."deyip boş kalan yerden geçtim.

"Sanada güzelim."son duyduğum bu olmuştu. Odama geçip kapıyı kapattım. Şortlu pijamalarımı giyip yatağa geçtim. Yamaç yetmezmiş gibi bide bu kuzenim çıktı başıma. Ama benim için sorun değildi. Ikisiylede baş edebilirdim. Düşüncelerimden ayrılıp uyudum.

-

Sabah o tiksindiğim ama ondan başka beni uyandırabilen, alarmla uyandım. Gözlerimi ovuşturarak lavaboya geçtim. Elimi yüzümü yıkayıp dişlerimi fırçalayıp çıkmıştım. Acaba bugün ne giyseydim. Dabıma yürüyüp kapağını açtım. Tabikide şort giyecektim.

Üzerime birşeyler geçirip hafif parfüm sıkıp odadan çıkmıştım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Üzerime birşeyler geçirip hafif parfüm sıkıp odadan çıkmıştım. Aşşağı inip mutfağa geçtim.

"Günaydıın."dedim neşeli sesimle. Halam annem ve tabiki kaan vardı. Kaan tezgaha yaslanmış beni süzerken sırıtıp tekrar önüne döndü.

"Günaydın canım. Hadi atıştırında birşeyler de çıkalım. Bugün sizi ben bırakacam."dedi halam. Gülümsedim. Ayak üstü birşeyler attım ağzıma. Çıkmaya geldiğimizde anneme öpücük kondurdum. Arabaya binip okula yol aldık. Geldiğimizde arabadan inip okulun içine girdik. Kaan elindeki kağıda bakarken bende biraz yaklaşıp baktım. Kendisi bana bakıyordu. Birden kulağıma yaklaşınca irkilmiştim.

"Yandan bakınca daha güzelmişsin."deyince gülümsedim. Ama ona bakmadım. Geri çekilip kendiside kağıda baktı. Uzaklaşıp sınıfın nerde olduğunu söyledim.

"Sınıfın 2. Katta, benimki de 2. Katta beraber gidelim."deyip önden yürümeye başladım. 2.kata çıkınca onun sınıfını gösterdim. Ama bende içeri girdim. Icerde bizim sınıftan daha yakışıklı erkekler vardı. Kaan boş bir sıraya oturunca bende masaya oturdum. Aşağıdan bana baktı.

"Sen hep böyle masalara mı otursun."deyince güldüm.

"Sanırım evet."diye cevap verdim. Ayağa kalktım.

"Benim sınıfım 1-2 sınıf daha önde sonra görüşürüz."dedim. Tam giderken bileğimden tuttu. Ona şaşkınca baktım.

"Hani benim öpücüğüm."dediğinde kahkaha attım.

"Ne öpücüğü."dedim hala gülerek.

"Ilk dersimin iyi geçmesi için."dediğinde sadece eğilip boynuna küçük bir öpücük kondurdum. Ve kokusunu kokladım. Tabi onun değil parfümün. Geri çekildim.

"Oldumu."dedim. Yanımıza bir erkeğin gelmesiyle ikimizde ona baktık.

"Bu sınıftamısınız."diye sordu.

"Ben değil. Neyse ben gidiyorum."dedim. Bana soru sorduğunda durdum.

"Sevgilimisiniz."deyince öksürmeye başladım.

"Yok diğiliz."dedim. Erkek kaanın omzuna elini koydu ve beni süzmeye başladı.

"Güzel kız ama kaçırma derim."dediğinde erkek kaan sinirle ayağa kalktı.

"Ne diyon lan sen."deyip itti. Kaanın kolundan tuttum ve sıktım.

"Kaan lütfen. Kavga çıkmasını istemiyorum sende aldırma olurmu."dedim. Çocuğa ters ters baktıktan sonra yerine geçip oturdu bende sınıfıma gittim. Girdiğimde herkes yine bana baktı. Yamaçta vardı. Kızlar azranın arkasından bana doğru gelirken bende onlara baktım ve azraya sırıttım.

"Azra."yamaç uyarıcı tonda azraya seslenmişti ama azra terslemişti.

"Yamaç sen sus."dedi. Yamaç azranın yanına geldi ve durdu.

"Şu arkan olmasa sen bir hiçsin biliyormusun.. Seni arkan koruyor ve sana güven veriyor. Çünkü biliyorsun tek gelisen ezileceğini."dedim ilk ben konuşarak.

"Öylemi sanıyorsun. Bunu daha sonra konuşuruz. Benim seninle konuşmak istediğim konu başka.."deyip yamaçın parmaklarının arasına kendi parmaklarını sokarak tuttu ve tekrar bana baktı.

"Bak tatlım. Biz sevgiliyiz ve senin bunu anlaman biraz zaman alacak sanırım. Ama bunun en kısa yolu ondan uzak durman, onunla konuşmamak, bakışmamak. Bunları yaparsan onu unutabilirsin."dedi sırıtarak ellerimi göğsümde birleştirdim.

"Canım. Sizin sevgili olmanız toz kadar umrumda bile değil. Ama sen bana diyorsun ya şunu bunu yapmazsan unutabilirsin diye.. Bence bunu bana değil şahsen sevgilini uyarmalısın. Çünkü bütün bunları o yapıyor. Onu biraz izlersen nasıl bir karakteri olduğunu anlarsın..."dedim ve kimseye bakmadan sırama geçtim.

Zil çalıp hoca içeri girdi ve ders anlatmaya başladı. Ben ne yamaça ne azraya nede diğerlerine bakıyordum sadece masaya boş bir şekilde bakıyordum. Ders o kadar çabuk gecmiştiki zil çalmıştı. Sınıftan çıkıp kaanın sınıfına ilerledim. Ama birden bileğimin tutulup kenara çekilmesiyle az daha düşecektim. Önüme döndüğümde bu kişinin yamaç olduğunu gördüm. Zaten başka kim bu maskaralığı yapardı.

ZOR KIZHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin