11. Dioni

357 16 2
                                    

vanuit Dioni.

de meet en greet was echt leuk. De drie meiden. Allison, Mandy en Chelsea waren super aardig. Sam kon het wel heel goed met Mandy vinden, Kaj met Allison en Jai met Chelsea. Ik en Cassius zijn nu eigenlijk de enige die niet verliefd zijn. Mijn vriemdin heeft mij een tijdje geleden gedumpt. Ze ging vreemd en heeft het daarna uitgemaakt. Ik was er kapot van maar liet het niet merken. Wat zal ik vandaag doen? denk ik bij mezelf. Cass kan niet chillen en Sam, Kaj en Jai zijn met hun toekomstige vriendinnetjes. Ik besluit maar om een stukje te gaan lopen. Met mijn oortjes in loop ik over straat. omdertussem heb ik niet door dat ik tegen een meisje aanloop. Haar spullen vallen op de grond. ik doe snel mijn oortjes uit en help haar "Shit sorry ik zag je niet en toen liep ik tegen je aan. gaat het?" vraag ik. ik keek haar aan. wauw ze is best mooi "uhm het maakt niet uit" zegt ze terwijl ze mij ook aankijkt. "Dioni" zeg ik terwijl ik haar een hand geef en glimlach " ik weet wie je bent" zegt ze lachend "ohja, hahaha" lach ik "hoe heet je?" vraag ik. "ohja sorry, helemaal vergeten! Ik ben Isha" zegt ze terwijl ze bloost. wauw ze is echt knap. denk ik bij mezelf " zal ik je tracteren op Starbucks?" vraag ik haar. "is goed" zegt ze lachend. We lopen naar de Starbucks terwijl we wat praten. als we onze Starbucks hebben gaan we aan een tafeltje zitten. ze kijkt me nogsteeds met open ogen aan."is er wat?" vraag ik onzeker. "ehm nou. ik kan amper geloven dan ik met mijn favoriet van B-Brave bij Starbucks zit" zegt ze terwijl ze bloost. "hahah je bent nogbest chill, ik bedoel, je gilt niet en maakt geen fotos van me. dat vind ik echt lief van je." zeg ik vervolgens "waarom zou ik? ondanks je fame ben je ook een gewone jongen, daarom ben je ook zo leuk" zegt ze verlegen. ik glimlach. haar mobiel gaat naar een tijdje af. als ze ophangt kijkt ze me aan. "sorry.. ik moet echt weg.. het was super gezellig!" ik kijk op. "wacht! mag ik je nummer?" vraag ik. ze glimlacht en geeft haar nummer. "het was super, hoop je snel weer te zien! zegt ze"Doei! ja we zien elkaar snel weer" zeg ik met een big smile. Dit moeten de jongens weten.

___________________________________________________________________________________

nog een part!

ik ben ziek dus heb eigenlijk alle tijd haha.

wat vinden jullie er tot nu toe van?

Comment en vote nog even!!

voor deze story heb ik nog een vriendin voor Cassius nodig! dus als je die rol wilt stuur me even een berichtje of Comment!

voor mijn volgende story zijn de volgende rollen nog beschikbaar:

-vriendin Jai

-vriendin Cassius

wil jij nou die rol? stuur me dan even een berichtje of Comment even!!

Later komen er nog meer rollen!

naja heel erg bedankt dat sommige van jullie dit srs volgen, ben Ik super blij mee. Toem ik net keek was mn verhaal al 333 x bekeken. Natuurlijk zou het super zijn als het er veel meer worden! dus deel het als je wilt! ik zou het super leuk en lief van je vinden!

wat ik nog even wil toevoegen: wat ik soms ook wel binnenkrijg van bepaalde meisjes is dat ze niet lekker in hun vel zitten en alles. ik weet hoe jullie je voelen en dat is ookecht niet leuk, dus als je een x wilt praten en je weet niemand, je kan altijd komen. stuur me maar een berichtje! als je liever Je Verhaal of eerder probleem anoniem wil vertellen kan dat ook op ask: ask.fm/HEYITSMANDYxo ik wil je graag helpen. En blijf asjeblieft sterk, want alles komt uiteindelijk goed! maar praat er wel met iemand over. als je je gevoel opkropt, wordt het depressieve gevoel steeds erger. ik spreek uit ervaring

naja heel erg bedankt voor het lezen van deze story tot nu toe. Comment en vote please!

much love!

Mandy

You are the only one for me {B-Brave fanfic}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu