Tanıtım

19 4 1
                                    


Sonunda gelmiştim.Sevdiğim adama gelmiştim.Eğitimim için 1 yıldır yurt dışındaydım.Evet artık gerçek bir doktordum.Vakit kaybetmeden sıradaki taksiye binip adresi söyledim.İstanbul'u çok özlemiştim ama en çok Arası...

O benim bir hafta sonra geleceğimi sanıyordu.Sürpriz yapmak istemiştim.Kızacak ama olsun.O şaşırmış yüzünü görmeye değerdi.Bir de Nazlı'ım çok sevinecek aklıma gelmişken arayayım ne yapıyor acaba.

Nazlı'm...

Arama tuşuna basıp açmasını bekledim ama cevap vermemişti.En iyisi Can'ı aramaktı.Barışmışlardı geçen hafta anlatıyordu Nazlı çok sevinmişti.

Can'nın numarasını tuşladım.İkinci çalışta açmıştı.

Can:"Efendim Güneş?"dedi.

"Merhaba,Can nasılsın.Nazlı'yı aradım da açmadı.Bu arada arayamadım çok sevindim barışmışsınız."dedim.Birbirlerine yakışıyorlardı.Can da çok iyi biriydi.Zarar gelmez biliyorum.

Can:"Güneş sağol iyiyim de Nazlı'yla ne barışması biz sekiz aydır görüşmüyoruz!."dedi.Beynim durdu sanki ne söylüyordu bu.Yok olamazdı.

"Can geçen hafta konuştuk emin misin ?dedim.Şaka olduğunu umud ederek..

Can:"Güneş Nazlı'yla görüşmüyorum.Ben nişanlandım bir daha aramazsan sevinirim."dedi.Telefonu suratıma kapatmıştı.O şokla geldiğimin farkında değildim.Ücreti ödeyip arabadan indim.

Morelimi bozamazdım.Nazlı'nın mutlaka bir açıklaması vardır.Vakit kaybetmeden Aras'ın evinin önüne gelmiştim.Yedek anahtarları çantam dan çıkarmıştım.Uçağa binmeden aramıştım.Evdeydi.Çok sevinecekti..

Sessizce kapıyı açtım.Tam ben geldim diyecektim ki Aras'ın sesini duymuştum.Kimle konuşuyordu ki.

Aras:"O gece yaşananlar hataydı anladın mı?"dedi.Ne gecesinden bahsediyordu ki.Biraz daha yanaştım.Kapıya yaklaşınca gelen sesle şok oldum.

Nazlı ??

Nazlı:"Hata bile olsa bizim artık bir bebeğimiz var Aras sana aşığımmm."dedi.

Bebek mi aşk mı dolan gözlerimle karşılarına çıktım.İstemsizce gözüm Nazlı'nın karnına kaymıştı.Büyümüş karnı hemde Aras'ın bebeği...

İkisi de şok olmuş yüzüme bakıyorlardı..

Akşam GüneşiWhere stories live. Discover now