°BT-1°

1K 11 0
                                    


Satır arası yorumları bekliyorum 🙏🏻🖤

Umarım beğenirsiniz..❤️
.
.
.

-Paraya çok ihtiyacım var ve bu işi yapmak zorundayım. Lütfen kabul edin

Karşımda oturan 50 yaşlarındaki adam tiksindirici bakışlarıyla beni süzdü. Ah hayır sadece mecburiyetten dolayı burada bulunuyorum neden şu lanet işe kabul etmeyip dil döktürdüğünü anlayamıyordum.
Eğer buraya alınmazsam, eve döndüğüm zaman yaşama ihtimalimin kalacağına dair pek bir düşüncem yoktu.

Son bir umut midemi bulandıran adama baktım. Yavaş hareketlerle sırtını yasladığı deri koltuktan doğruldu.

-seni işe alırım ancak bir şartla

Bu adamın aklından geçen her neyse hoşuma gidecek gibi durmuyordu ama sormaktan zarar gelmezdi değil mi?

-nedir?

-istediğim her an senin o güzel vücuduna dokunabilirim, hatta daha fazlasını yapıp seni zevkin en ulaşılmadık yerlerine sürükleyebilirim

Ben ne demiştim az önce? Sormaktan zarar gelmezdi değil mi? Al sana zarar, bütün sinir hücrelerime zarar verdi. Çatılan kaşlarımla ve sinirden seğiren gözümle beraber oturduğum yerden ayağa fırladım. Masaya dayalı olan ellindeki alyans gözüme ilişmişti. Hah!! Azgın bunağa da bakın.

-sen nasıl bir orospu çocuğusun be! Altı üstü kıytırık bir restorana elaman alacaksın. Al işini de götüne sok

Hiddetle arkamı dönüp çıkmak için kapıya adımladım fakat arkamdan saçıma asılan yaşlı morukla buradan çıkmamın kolay olmayacağını da anladım

-küçük sürtüğe de bakın az evvel bana yalvaran kendisi değilmiş gibi konuşuyor birde

Dişlerimin arasından çıkan tıslamayla cevap verdim

-senden sadece iş istedim, kendine metres yap diye gelmedim ben buraya

Beni kapıya doğru ittirip dibime girdi  kendini bana dayamaya çalışıyordu ama farkında mıydı acaba benim elime güzel bir fırsat  vermişti. Sigara ve iğrençliğin karışımı olan nefesi yüzüme çarpıyordu, sanırım kusmak üzereydim.

-hadi bebeğim emin ol sende çok zevk alacaksın

Aklımdaki fikirle sırıttım ve pantolonunun iki yanından tutup kendime doğru çektim

-haklısın aslında zevk alabilirim

Bu cümleden sonra hazin son gerçekleşti ve adamın tahminen en sevdiği münasip yeri benim dizimin darbesiyle buluştu. Anında geri çekilip eğildi, ah şuan onu  pancara dönmüş haline kahkahalarla  gülmek istiyordum ama buna vaktim yoktu. Hemen kendimi ofisten dışarı attım. Arkamdan bağırmalarını duyuyordum ve en son 'yakalayın sürtüğü' gibi bir cümle kurmuştu.

Hızla restorandan çıktım ancak peşimden gelen elemanları beni yakaladıklarında hiç hayırlı şeyler olmayacakmış gibi geliyordu. Adımlarımı hızlandırıp koşmaya başladım. Can havliyle yola atladığım anda acı bir fren sesi duymam kalbimin kulaklarımda atmasına sebep oldu.

Kafamı sağ tarafıma çevirip dibimde duran siyah spor arabaya baktım. Şuan bu durumda olmasam arabaya aşık olabilirdim kesinlikle. Biraz daha kendime gelip arabanın içinde bana kızgın boğa gibi bakan adamla göz göze geldim. Arabanın kapısı açılıp burnumun dibine girene kadar da gözümü kırpmadan izledim.

Neydi az önce söylediğim?
Arabaya aşık olabilirdim evet ,ancak karşımdaki varlığı görmeseydim..

Keskin yüz hatları, kibar burnu, içinde yangın çıkan kahve gözleri ve dolgun dudaklarıyla aşık olunmayacak gibi değildi. Ha tabi birde 1.70 boyunda olmama rağmen anca omuzuna gelebildiğim boyunu unutmayalım lütfen.

°Belaya Tutsak°Where stories live. Discover now