17. špinavá hra? fajn.

3.8K 270 31
                                    

_____•

Misako
Yusura
Isako

_____•

Když jsem došel domů tak jsem Misaka odnesl do jeho pokoje a šel nám uvařit jidlo. ,,Ahoj? Co se stalo?" Zeptal se Isako ,,zmlatil jsem ty debili, šel se projít, abych se uklidnil, ale našel jsem kolouška jak ho osahává nějaký debil tak jsem toho debila zmlatil." Pousmeju se. ,,A zas jsme přátelé." Víc jsem se usmál. A on taky ,, přeju ti to." Řekl a začal mi pomáhat s vařením.
  Do dvou hodin jsme měli upečené kuře s bramborovou kaší. Dal jsem jidlo na tři talíře a talíře dal na stůl. ,, Půjdu pro kolouška" usmál jsem se a šel za kolouškem. Došel jsem do pokoje, sedl si na postel a pohladil ho ve vlasech. ,,Kolouslu. Jídlo" zašeptal jsem a usmíval se. Po chvilce zamrkal a potichu řekl ,,jsem linej" trošku jsem se zasmál ,,fajn~" polibil jsem ho na čelo, vzal ho do náruče a šel do kuchyně. ,,YUSU?!!!" Zařval a objal mě kolem krku. Zasmál jsem se. ,,Tak Yusu jo?" Zkousl jsem si ret a on dost zrudl. ,,Jsem linej ti říkat celým jménem...." Šeptl. Usmál jsem se, došel jsem do kuchyně a posadil ho. ,, Buď rád že máš tu mikinu." Zašeptal jsem Kolouškovy a on dost zrudl. Sedl jsem s Isakem ke stolu, poprali jsme si a začali jíst.
    Po jídle jsem všem vzal nádobí, došel ke dřezu a začal ho umývat. Když jsem ho umyl tak jsem ho usušil a dal na své místo. ,.pojd skrcku." Usmál jsem se, vzal jsem ho za ruku a šel s mim do pokoje. Koloušek se mi snažil vyskubnout, ale ja stisk zesílil. Došli jsme do pokoje. ,, Běž se vysprchovat a ja ti zatím vyberu něco k oblečení." Usmál jsem se.

Strašně jsem zrudl a koukal jsem na něho jestli to myslí vážně, ale když se na mě usmál tak jsem nic nemohl říct a šel do koupelny se vysprchovat.
  Sprchoval jsem se a přemýšlel jsem o vše možných věcech, ale nejvíce nad Yusu. -proč se ke mě tak chová. Vážně ho mam rád? Vážně ho miluji? ..... tsk...kluk jako on nemůže být na kluky. Určitě má nějakou holku.- říkal jsem si v hlavě umyl jsem se, vylezl, usušil a jen v ručníku šel do pokoje.

Koukl jsem na kolouška a zkousl jsem si ret. Měl jsem co dělat, abych po něm nevystartovaly, nestrhl mu ručník, nepovalil ho do postele pod sebe a nevzal si ho. Kousal jsem se do rtu a prohlížel jsem si ho. Rychle jsem zavrtěl hlavou když jsem si všiml jeho vystrašeného pohledu. ,, Promiň." Zašeptal jsem, vytáhl jsem mu bílou košili, kalhoty a ještě jednou na něho koukl. Zazářili mi oči a vytahl jsem černo zelenou bundu. ,,Tak hotovo oblekat." Usmál jsem se a on po mě hodil naštvaný pohled. ,,Joo promiiin" šel jsem do obýváku, sedl na gauč a čekal až přijde.

Pomalu jsem se oblekl a koukl se do zrcadla. ,, Má dobrý vkus." Usmál jsem se na sebe a učesal jsem si vlasy ,,by mě zajímalo proč..." Vzal jsem si bundu přes rameno a šel do obýváku. Yusu na mě hned koukl, lehce jsem zrudl a odvratil pohled.

Zvedl jsem se a došel k němu. Byl tak strašně úžasnej. Krásnej, roztomilej a jen můj. Začal jsem mu upravovat límec...po chvilce se o mé ramena opřel se slovy ,, bolí mě záda."

Viděl jsem jak si zkousl ret a tak jsem se rozhodl ho pozlobit. On na mě tak reaguje tak ja mu ukážu mé zlé ja. Opřel jsem se o jeho ramena se slovy ,, bolí mě záda" zalhal jsem a zaskuhral bolestí. Mezitím co mi upravoval límec tak jsem se hrál s jeho vlasy. Měl je tak jemné, hebké takové které jsem nikdy necítil. Trošku jsem na něho koukl a ušklíbl jsem se, protože měl lehce rudé tváře.
    Po chvilce se odtahl a oklepal se. Usmíval jsem se ,, díky... rajče~" zasmál jsem se. On do teď hrál se mnou špinavou hru tak se přidám.

Zkousl jsem si ret. ,,Pujdem do kina" usmál jsem se a on kivlv souhlas ,, a co Isa?" Řekl ,,ten má rande." Usmíval jsem se. Ano, zalhal jsem.

______•

Taaaaaaak :D a začíná se to dost rozvíjet. Misako si uvědomuje že Yusu s nim hraje špinavou hru a tak se "přidá" pochopíte v jímacích kapitolkach~~

Doufám že se líbilo :D

Omlouvám se za pravopisné chyby!

Dejte hvězdičku
Napište komentik
Je nám jedno jestli kritiku nebo pochvalu.

upír a člověk? nemožné!Kde žijí příběhy. Začni objevovat