5 - Gone

52 9 5
                                    

(Dette er en serie, så jeg bruker første bok som et eksempel)

Tittel: Gone
Forfatter: Michael Grant
Utgitt: 2008
Antall sider: 575
Tre ord om boken: Overlevelse, spenning, forandring

Bokens egen beskrivelse:

Et øyeblikk. Alle over 15 år er borte. Forsvunnet!

Ingen voksne. Ingen lærere, ingen politifolk, ingen leger, ingen foreldre. Mobiltelefonen virker ikke. Internett og TV har gått i svart. Det er ikke mulig å få hjelp. Heller ingen mulighet til å finne ut hva som har skjedd. Bøllene tar styringen. En skummel skapning lurer rundt. Dyr muterer. Tenåringer selv forandrer seg, utvikler nye sider. Noen får uforståelig, farlig, dødelig makt som vokser seg større og større for hver dag. Andre får evnen til å helbrede.

Ungdommene må lære seg å overleve i ny og skremmende verden, hvor universets lover er fullstendig omskrevet og ingen vet svaret på noe. Det er en kamp på liv og død. Tiden er i ferd med å renne ut - på din 15 års dag forsvinner du, akkurat som alle de andre...

Min beskrivelse:

Uff, nå har jeg så lyst til å spoile!! Men la oss komme til poenget:

Disse bøkene sluker deg. Så snart du har begynt er det umulig å slutte. Jeg leste seriøst den første boken på en uke. Jeg leste i hvert eneste minutt - på skolen, hjemme, når jeg spiste, når jeg skulle sove (*kremt kremt*)....

Men poenget mitt er: alle bøkene er så spennende og de har liksom alt! Romantikk, spenning, mysterier og et snev av det overnaturlige. Liksom kan det bli bedre?

Bøkene er litt sånn «overlevelse». Vi følger flere karakterer, men hovedsakelig Sam. Sam er forresten elsk! Altså, han er helt perfecctooo! Dessverre har han kjæreste... vent, nå spoiler jeg!!! Ups!! Men det går sikkert fint! (:

Må også nevne at når du kommer litt ut i serien (f.eks: 3 og utover) skjer det en del forferdelige ting. Og du skulle tro at man ikke brydde seg noe særlig, men det er beskrevet så godt at... ja..

Men ja: bøkene er kanskje ikke for de som ikke liker lange bøker, liker ikke å være avhengig av bøker eller generelt er litt pyse (Hehehe [meg!]...).

Men herregud! Jeg har lest disse bøkene tusenvis av ganger! Så vær så snill, gi dem en sjanse! ((:

-

!!! A N B E F A L E S !!!

A/N: Nå er jeg tilbake, har sagt litt om det på profilen min. Så hvis du lurer på noe angående dette - bare sjekk ut profilen min (og følg meg!). Det blir ukentlige oppdateringer her. Rett og slett siden jeg har så mye å skrive om og jeg syntes denne boken er veldig gøy å skrive. Så jaa... snakkes! <3

~Butterfly

Bøker verdt å leseWhere stories live. Discover now