The Killer

1.1K 50 14
                                    

*Flash back*

Nervozno sam sedela na kauču i lupkala po masci za mobilni. Zašto se još nije vratio i zašto mi se ne javlja na telefon?Prošla je ponoć ,a njega još nema ,rekao je da se neće dugo zadržavati.Ponovo sam ga pozvala i nakon nekoliko zvona se javio.

''Logan! Pa zašto se ne javljaš?!'' Uplašeno ga pitam ,a on se samo smeje.Uvek je bio takav.Opušten i nije mario ni za šta.

''Daj Kris ,ne diži frku odmah.Kući sam za 10 minuta.'' Uzdahnula sam i pošla da ga pitam nešto ,ali me je prekinuo zvuk pucnjave sa druge strane telefona.

''Logan?'' Nije mi se odazivao ,a jedino što se čulo bili su vrisci drugih ljudi ,ali nisam čula mog brata. ''Logan! Javi se!'' Nije se odazivao...Te noći moj brat je ubijen.

-----------------------------------------

''Kristen nikad nećeš pronaći ubicu svog brata.'' Alissa mi je rekla prolazeći rukom kroz kosu.Samo sam prevrnula očima i ustala.

''Hoću pronaći ću ga.Zbog njega sam izgubila jedinu osobu koju sam imala u životu.Svog brata.'' Iznervirano joj govorim ,a ona me zabrinuto gleda.

''I šta ćeš da uradiš ako ga nadješ?'' Pita me ,a ja se smejem tom nepotrebnom pitanju.

''Ubiću ga.''

Ovo je uvod..Nadam se da vam se svidja :) Priču ću odmah početi da pišem iako pišem i 'REVEGE' ...Vote i komentarišite ,a nastavak kad bude bilo 10 votes  <3

The Killer » z.m.Where stories live. Discover now