#3...víkend s Jessicou

19 3 3
                                    

Probudil jsem se s velkou radostí, protože byl pátek a to je poslední den před víkendem.,,Tak co Michaeli už jsi zvůru? " křikl na mě brácha ,,Jo!" odpověděl jsem mu a šel se obléct a nasnídat.
Cesta do školy netrvala dlouho.
Stál jsem před školou a poslouchal písničky ale v tu ránu když jsem chtěl přepnout písničku na mě někdo ze zadu vybafl a určitě víte kdo... Ano byla to Jessica,, Ahoj" usmála se když mě držela za žebra ,,Čau" řekl jsem radostně ,,Děje se něco?" optala se Jessica ,,Ne, co by se mělo dít?" usmál jsem se,, Jenom že vypadáš šťastně " ,,Nemůžu být šťastný? " usmál jsem se ,,Můžeš " mrkla na mě.
Šli jsme pomalým krokem do školy a povídali si ,,Nechceš mi něco říct? " optal jsem se protože vypadalo docela divně jako kdyby něco v sobě skrývala ,,N-Ne" začervenala se ,,No dobře no" otočil jsem se zpět před sebe.
Došli jsme do třídy a sedli si ,,Hele Michaeli" koukla se na mě vážným pohledem ,,No? " otočil jsem se na ní ,,Chci se tě na něco zeptat" ,,Ano?" ,,No... Je mi to trapné říkat teď " začervenala se ,,Jen povídej " usmál jsem se na ní ,,No když je teď to léto a zítra je víkend tak.... Nemáš něco v plánu? " usmála se ,,No nemám no" věděl jsem co chce říct ale nechal jsem jí aby se vymáčkla ,,No tak..... Nechceš někam jet na výlet?" jasně že to bylo to co jsem si myslel ,,No jasně " objal jsem jí

Pohled Jessici
,,Huh? O-On mě právě teď objal? Neříkám že to není hezký ale zrovna on? Nikdy to neudělal. Ale objetí mu musím oplatit" říkám si v hlavě tak jsem ho teda objala s radostí a on mě ještě víc zmáčkl.... Bylo to tak krásný

Pohled Michaela
Pustil jsem jí a usmál jsem se a ona taky. Měl jsem v sobě takový hřejivý pocit jako nikdy k nikomu.... Ten pocit mám jenom k ní... To je tím že mám asi kamarádku a jsem moc za Jessicu rád.
Zazvonilo na hodinu ale já a Jessica jsme vůbec nevnímali a psali si dopisy ,,Ale... Michael a Jessica dáváte pozor? " ,,A-Ano " zakoktal jsem ,,Tak jak to že máte otevřené učebnice když jsme už dávno v pracovním sešitě? " ,,No ono to nešlo slyšet " snažil jsem se vymluvit ale nějak to nevyšlo ,,Tak snad vidíte ostatní že něco otevírají jiného ne? " dala pokoj a dál se věnovala učivu ale já ne.

Po škole jsem si sedl na trávník pod strom a čekal na Jessicu. ,,Tak jsem tady promiň " sedla si ke mě ,,Nevadí" usmál jsem se ,,Tak jak to bude s výletem? " optal jsem se ,,Měla jsem v plánu jet někam do alp" koukla na mě s úsměvem a já jsem jenom přikývl. Dal jsem jí mé číslo a řekl jí že ,,Ještě dnes se domluvíme ale nemám moc času potřebuju jít domů " ,,Dobře " a odešli jsme každý svou cestou.

Došel jsem domů a hned se šel umít. ,,No ahoj Michaeli" pozdravila mě Mei když jsem si zrovna sundával triko ,,A-Ahoj " pozdravil jsem taky a ona odešla.
Vzal jsem rychle mobil a napsal Jessice. Po chvíli mi zazvonil mobil, nemohl jsem si přečíst zprávu protože jsem byl zrovna ve vaně.
Po koupeli jsem vzal konečně mobil a napsal Jessice že v 15:00 budu stát před jejím domem a pojedeme vlakem do alp. Souhlasila a já se šel obléct, zbalit si věci a šel, pozdravil jsem Mei a bráchu a šel jsem.
Došel jsem k jejímu domu a než jsem stačil zazvonit tak ze dveří vylítla Jessica, byla tak krásně oblečená jako nějaká indženýrka se sušenkou v puse, musel jsem za zasmát

 Došel jsem k jejímu domu a než jsem stačil zazvonit tak ze dveří vylítla Jessica, byla tak krásně oblečená jako nějaká indženýrka se sušenkou v puse, musel jsem za zasmát

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

,,Čemu se směješ? " probodla mě pohledem a já se usmál ,,Ale ničemu " odvrátil jsem pohled od Jessici. ,,Počkej ještě chvíli dojdu si ještě pro věci" a zmizela zase ve vnitř.
,,Tak můžeme " vytáhla obrovský kufr ,,Tohle si bereš? " kouknul jsem na kufr ,,Jasně " koukla se spokojeně ,,Jsme tam jenom na dva dny v Alpách a ne měsíc " zasmál jsem se a Jessica taky. Společně jsme došli k vlaku a nasedli.

-----------------------
Ahoj taky je další kapitola doufám že se líbí a u další kapitolu ahoj
P. S. doufám že tam nemám moc chyb 😅.

Friend?Donde viven las historias. Descúbrelo ahora