Na střelnici s tátou

550 3 6
                                    

Po seksu s Jeremim my volal táta že mám jít střýlet na střelnice a že se tam potkáme za 30 minut řekla jsem OK. S Jeremim jsme se rozloučili a pak jsme se ještě muchlovaly nechtěl odejít dareba. Nakonec šel a já jsem se oblíkla dala jsem si bílí tryčko a černé legýni s dírami na kolenou. Dala jsem si černé kozačky a koženou červenou bundu. Nasedla jsem do svého Lamborgyny. Ano mám řidičák v 17 výhoda táty mafiána. Dojela jsem na střelnici. Táta mě hned objal. Nešlo mi střílení byla jsem nervozní že otěhotním táta mě zabyje. Byl naštvaný a křičel na mě začala jsem brečet a táta mě hned objal a řekl že večer půjdeme na misi. Zastřelit chlapa který tátovy dluží asi 10000000 euro. 

Při misi jsem byla hodně nervozní a pak jsme s tátou obklíčili toho chlapa. Mě se ale udělalo nevolno a musela jsem zvracet ten chlap zatím utekl. Sakra. Táta křičel a já brečela. To bude špatný říkala jsem si a pak mi dal facku a flusl na mě. Chápala jsem ho přišli jsme  o hodně peněz. Po cestě domů jsme se stavily v KFC táta si koupil grander texas menu (mnam) a me nekoupil nic zaslouzila jsem si to ach jo doma mi dal zaracha takze zadny Jeremi.

Ráno jsem vstala asi v 7 za hodinu mi začíná škola. Bylo mi celou noc špatně ale neodvážyla jsem se  to řéct tátovy bála jsem se. Na snídani jsem si dala mysli a jogurt ale hned jsem to vyzvracela fuj. Pak jsem se oblékla dala jsem se dlouhé tryko s rukávem mimochodem kdysi jsem se řezala ví to jen táta a Jeremi. Dala jsem si sukni  a tenisky na  to jsem si dala ryflovou vestičku a mohla jsem vyrazit. Ve škole se mi  udělalo zle šla jsem k doktorce gratuluju jste tehotna rekla a ja prej  coze tata me zabyje.

Mafiánova ceraWhere stories live. Discover now