Rozloučení ✔️

670 29 0
                                    

Stál tam Klaus a vypadal smutně dokonce mu tekla slza.

Stál tam Klaus a vypadal smutně dokonce mu tekla slza

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Klausi já ti to vysvětlím.'' ale než jsem to stačila doříct Klaus držel Stefana pod krkem a něco na něho řval, ale já jsem udělala něco proti svému oddání. Popadla jsem Klause a odhodila ho co nejdál, ale to už jsem v sobě měla kolík, asi od nějakého lovce. Vážně nevím,ale vím že si toho lovce všiml Stefan a hned za ním běžel. Klaus ke mně přiběhl vytáhl ze mě kolík a já se mohla znova nadechnout. Stefan toho lovce za sebou vláčel. Poznala jsem ho byl to Connor (čti Konr).

,,Já tě přece zabil nemůžeš žít.'' jedna poznámka netrefil srdce takže mě jenom omráčil.

,,Minul si.'' a zlomila jsem mu vaz. ještě Klaus řekl abych ho nezabíjela, ale bylo pozdě. Jeho tělo spadlo na zem a já začala mít výčitky svědomí.

Poté mě Klaus vzal zpátky domů a já věděla co bude následovat a to proč jsem se líbala se Stefanem.

,,Proč jsi se líbala se Salvatorem?'' a moje odpověď byla přímo pro tuto situaci

,,Protože ho miluji!''

,,Ne nemůžeš ho milovat. Miluješ mě!'' tak tím mi vyrazil dech.

,,Ty mi nebudeš říkat koho mám milovat. Jeho miluji doopravdy, tebe miluji jen díky oddání.''

Pohled Klause

Měla pravdu. Jeho miluje a mě miluje kvůli oddání aby mě uspokojila.

,,Rozloučila ses aspoň?'' zeptal jsem se, ale odpověď jsem hned věděl. Poznal jsem to podle jejího obličeje.

,,Dám ti poslední možnost. Můžeš se jít rozloučit, ale nesmíš se líbat se Stefanem ani objímat s nikým jiným. A řekni jim tu novinu že se budeš vdávat. Tak už jdi.'' poté odešla a já za ní poslal hybrida aby na ní dával pozor, aby neporušila můj rozkaz.

Pohled Kristen

Byla jsem ráda že se s nima může naposled vidět, ale zároveň jsem byla nešťastná že je to naposled. Došla jsem zas k domu Stefana a Damona a zaťukala. Otevřel mi Stefan hned jak mě viděl chtěl mě obejmout, ale já ho od sebe odstrčila a řekla mu tu strašnou zprávu. Než jsem mu ji však začala říkat za jeho zády se objevili všichni ostatní. Hned jak si mě všimli mě chtěli obejmout, ale já je zastavila zvednutím ruky a začala povídat tu zprávu.

,,Odjíždím. Chtěla jsem vás naposled vidět než odejdu a přišla jsem vám říct že se budu vdávat.'' hned jak jsem to dořekla všichni vykulili oči kromě Stefana ten vypadal že se rozbrečí, ale udržel to. Chtěla jsem pokračovat, ale umlčel mě polibek od Stefana. Věděla jsem že z toho bude problém. Hned jak jsme se od sebe odtáhli tak jsem pokračovala.

,,Už se neuvidíme. Tak jsem vám chtěla říct poslední sbohem.'' chtěla jsem odejít ale něčí ruka mi v tom zabránila a otočila si mě k sobě čelem a rychle mě políbila zašeptala: Nikdy na tebe nezapomeneme a ten polibek jsem ti musel dát aby jsi si pamatovala že tě miluji z celého srdce a nikdy na tebe nezapomenu.

Poté už jsem musela domů, ale hned jak jsem se otočila viděla jsem zase Klause a několik hybridů. Došla jsem ke Klausovi a hned jak jsem byla u něho mě políbil, ale já mu to neopětovala a to ho dost naštvalo tak že hned jak se ode mě odtáhl vystartoval po Stefanovi. Já se chtěla rozběhnout za ním, ale drželi mě dva hybridi a ostatní taky.

Prali se jen kvůli tomu že mě Stefan políbil a to mě naštvalo. Už se přestali prát a Stefan byl celý od krve a Klaus nebyl vůbec od krve. Klaus mu ještě něco řekl a šel ke mně a vzal mě za za ruku a šli jsme do auta který nás odvezl do našeho domu.
-----------------------------------------------------------
Ahoj lidičky
Vítám vás u další kapitoly a doufám že se vám moje knížka líbí
Ahoj u příští kapitoly
werewolfvsvampire

I'm Vampire✔️Where stories live. Discover now