030 Special 2 drawings 15 facts

52 4 9
                                    

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Sorry voor slechte kwaliteit foto's maarja

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Sorry voor slechte kwaliteit foto's maarja. Zoals je op beide achtergronden ziet staat slenderman daar ik vind hem wel Cool. Die onderste is een nieuwe tekenstyle. En I love teken met pen de laatste tijd.

Enn omdat ik getagt ben door witte_sneeuw  en dit het dertigste hoofdstukje iss, kan ik het wel even hierin doen.

15 factss about me🎉:

1)Ik houd van tekenen maar heb het niet gekozen op school, ik heb muziek gekozen.

2) De eerste Harry Potter film ooit gezien was op 29 september 2017, er was een marathon en heb ze toen allemaal gezien, en vervolgens binnen twee maanden de boeken uitgelezen.

3) Ik ben tegelijk jarig met Hermione Granger moet je voorstellen dat mn hoofd ontplofte toen ik erachter kwam dat ik tegelijk jarig was met een van mijn favo personages.

4) Favo kleur is Blauw, maakt niet uit welke blauw alle blauw is mooi en blauw is blauw, al die meisjes komen aan met turquoise en mintgroen maar de mijne is gwn blauw alle blauw. (Niets tegen turquoise of mintgroen) 😂💗

5) favo eten LASAGNE (Hzo is daar geen emoji van)

6) favo seizoen Winterrrr, wel koud maar gezellig met Sinterklaas Kerst en oud en nieuw! En de sneeuw ofc.

7) lieveling dier : IJsbeer, want ja ze zijn Cute van de buitenkant maar  kunnen heel gevaarlijk zijn. Eigenlijk houd ik van alle dieren.

8)ik woon op een boerderij met koeien, heb in Mn leven 1 koe gemolken. Tis best chill daar.

9) Ik ben een gamer, ik speel sinds Mn zesde al Minecraft PE nu heb ik PlayStation 4 en speel ik ook Minecraft, world of tanks en soms Fifa 18. Oja en sims 3 op laptop

10) Ik heb een gratis Netflix acc, nu denk je Oke wat is dit voor fact, maar het punt is, als Hii verloopt en ik Mn series nog niet af heb gekeken kan ik daar niets aan doen!

11) Ik wil filmmaker regisseuse worden

12) Mijn angst is horrorclowns,, geesten, en zombies maar bijna elke dag hoop ik stiekem dat een ZombieApocalypse uitbreekt of ik geesten kan zien omdat het leven vooral school soms zo saai is!

13) Ik kan het geluid van Yoshi nadoen en zingen als een chipmunk

14) Ik kwam op wattpad omdat ik Harry Potter boeken wou lezen, nu schrijf ik er zelf een!

15) Ik haat rokjes en jurkjes ze staan leuk maar zitten vreselijk.

Mijn beurt om mensen te taggen die dit ook mogen doen!

altijdlotta
Lotte_Riddle
NikkiEverdeen
DayDreamster
pinkperzik

zoiets.

Mijn TekeningenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu