(6)

1.1K 43 24
                                    

Pov Samuel.

Ik wordt wakker en kijk naar de klok, hmm half negen. Beetje vroeg voor mijn doen, ik stap uit bed en doe het gordijn open. Lekker weer strandje pakken, maar wie wilt mee? Snel pak ik me mobiel en app Giovanni, nee hij kan niet. Kaj en Dioni zijn in ziekenhuis, Cassius bij Zoë en Jai ging naar de stad. Ik zucht en tik twitter aan, ' @SamuelYPL : wie mee naar strand? ' vroeg ik, na 2 seconde allemaal braviours die mee willen, ja iedereen wil met mij mee duh. ' @ohmymalikx : @SamuelYPLyo kom me ophalen en we gaan ' Ik tik haar profiel aan en zie dat het Britt is, ik reageer ' @SamuelYPL : @ohmymalikxomw babe ' zei ik terug, zij is ook vroeg wakker. Snel pak ik wat kleren, doe ze aan en loop naar beneden. Pak me sleutel en maak een briefje, dan doe ik de deur open en sluit als ik buiten sta. Het is echt lekker weer, ik loop naar station en loop naar het perron en stap in de trein een appje van Jai.

Jai : Jo jij ik wil ook strand
ik : kom naar Amsterdam, huis naast Dino
Jai : On myway

In Amsterdam aangekomen pak ik de bus naar het huis van Britt, ik stap de bus uit en loop naar haar huis. Als ik wil aanbellen komt ze al aanlopen en houd haar vinger voor dr lippen, ik kijk haar raar aan. Ze doet open " Ja sorry Isha slaapt en wil haar niet wakker maken " zei ze en ik knikte " Uhm Nisrin appte me net en mag ze mee? "
" Tuurlijk Jai komt ook erg? " ze schudde haar hoofd van nee, pakt haar mobiel en loopt de woonkamer in. Ik loop achter haar aan en ik kijk wat rond " Zijn je ouders er niet?  " 
" Nee me moeder is werken, me stiefvader weet ik niet. " zei ze, haar ouders zijn dus gescheiden. We lopen de keuken in " Wat drinken " 
" lekker wat heb je " 
" Wat wil je? " 
" Ice tea ? " 
" Komt eraan ga maar zitten " zei ze en wees naar een bar kruk aan een soort bar, " Ik ga ook even ontbijten ben net wakker " zei ze en ik moest lachen, ze kijkt naar buiten en daar komt Nisrin aanlopen, Britt gaat open doen en ze komt binnen.

Pov Kaj.

Ik zit in het ziekenhuis te wachten tot Danique en Dioni terug komen, wachtende kijk ik rond. Eigenlijk hou ik helemaal niet van een ziekenhuis, het stinkt ook altijd zo erg. Er komen allemaal gillende meiden binnen en vragen om een foto, ik maak een foto met hun en dan komt Danique binnen en stuur ze weg " Waar is Dioni? " vroeg ik en keek haar aan
" Heb hem weggestuurd " zei ze, raar keek ik haar aan
" En waarom? " ze haalde haar schouders op " Daan tell me " 
" Ik heb gezegt dat ik hem leuk vind, maar hij mij blijkbaar niet toen heb ik hem weggestuurd " zei ze en ik keek haar met open mond aan " Ja ik vind hem leuk, don't worry hij mij niet " zei ze en keek me aan, ze begon te huilen en ze stapt in bed.
" Het komt allemaal goed, je ontmoet vast wel iemand die jou ook leuk vind " zei ik en trooste haar
" Maar ik wil niemand anders ik wil Dioni " zei ze en begin nog harder te huilen " We kunnen nooit meer vrienden zijn " zei ze en ik keek haar aan, als zij pijn heeft doet het mij ook pijn
" Tuurlijk wel, ga met hem praten " zei ik en keek haar aan " moet ik hem bellen? " ze knikte en ik liep naar de gang, pak me mobiel en zoek het nummer van Dioni. Ik tik hem aan, hij gaat over en hij neemt op " Hey Dion, wat is er allemaal dan " vroeg ik
" Ja Daan is op mij, ik weet niet ze is leuk maar ik vind Isha ook leuk. Ik weet niet wat ik moet doen man " zei hij en ik dacht aan Isha, vind hij haar leuk. Maar ik haar ook fuck, ik en me beste vriend zijn op hetzelfde meisje " Hallo Kaj ben je er nog " 
" Uhm ja, we moeten afspreken ik moet je ook wat vertellen. " zei ik
" Is goed, halfuurtje starbucks " zei Dioni en ik hing op, loop naar de kamer van Danique en zie dat ze slaapt. Zal wel door de chemo komen, snel geef ik haar een kusje op haar voorhoofd maak een briefje en loop naar beneden.

Pov Jai.

Samen met Samuel, Nisrin en Britt loop ik over het strand, het is echt lekker weer. Me zus kon niet meer naar de stad, toen zag ik dat Britt en Samuel naar strand gingen ja dan wil ik natuurlijk mee. Nisrin ging ook op het laatste moment mee en het is super gezellig, heb niet eens door dat Nisrin braviour is. " Wanneer hebben jullie volgend concert ? " vroeg Britt en ze keek ons aan
" Overmorgen toch " vroeg Samuel voor zekerheid aan mij en ik knikte " Wil je komen? " 
"Ja " zei Nisrin en Britt moest lachen, " Niet lachen jij bent geen b-babe en weet dus niet wat het betekent " nu beign Britt nog harde te lachen
" haha nee het lijkt me wel leuk om te zien " zei Britt
" Leuk, het is fantastisch " zei ik
"  Kijk Jai is het met me eens " zei Nisrin en stak haar tong naar Britt uit, 
" Ja fijn, zullen we ook Romi en Isha vragen ? " zei Britt, Romaissa mag van mij wel naar elk optreden komen. Waarom is ze zo leuk, gister hebben we geskyped dat was echt heel grappig. Vanmorgen was ze in het ziekenhuis want ja haar broer was van de trap gevallen. Een telefoon gaat en iedereen keek naar Britt " Wow doe rustig " zei ze en keek ons bang aan, ze nam haar telefoon op en liep even weg. 
" Ze is echt mooi " zei Samuel en Nisrin keek hem aan " Niet zeggen " zei hij snel en Nisrin moest lachen " Wil je kijken of ze mij ook leuk vind? " vroeg ik
" als jij een goed woordje bij Kaj doet " zei ze en ze schudde elkaar de hand 
" Hey hey, ik vind Romi leuk " zei ik en werd rood " Vind ze mij ook leuk? "
" Dat je dat nog durft te vragen " zei Nisrin en ik keek blij

HEY HEY HEY,,,,,,,,,,,, Nog een hoofdstuk, wie komt langs heb zin in een slaapfeestje?? CoMmEnT , vOtE aNs FoLlOw

nieuwe buren, wat voor? ( B-Brave )Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu