Κεφάλαιο 16

101 7 0
                                    

Rozy's POV

Ξύπνησα και κοίταξα την ώρα 10.. Ωραία.. Σηκώθηκα και πήγα κάτω στην κουζίνα. Έφτιαξα πρωινό και ένα καφέ. Μπήκα λίγο Facebook. Έχω να αλλάξω την profile picture από τον Οκτώβριο. Είμαι εγώ με την Emma και κάνουμε αστείες γκριμάτσες. Ποτέ δεν βγάζω φυσιολογικές φωτογραφίες. Δηλαδή να χαμογελάω. Από πάντα ήμουν έτσι. Με όλους έτσι βγάζω φωτογραφία. Γενικά ο χαρακτήρας μου είναι πολύ ενεργητικός .

Όταν τελείωσα το πρωινό και τον καφέ πήγα πάνω και άλλαξα. Έβαλα jeans μια μακρομανικη φανέλα και μια ζακέτα. Έβαλα τα παπούτσια και κατέβηκα κάτω. Έπιασα τα κλειδιά , το κινητό μου και πήγα στην μοτοσυκλέτα. Ανέβηκα πάνω της , έβαλα το κράνος και έφυγα. Για να μην κάθομαι σπίτι ήθελα να κάνω μια βόλτα στην πόλη. Μετά από πολλά λεπτά βόλτας σταματάω σε ένα φανάρι και δίπλα μου ένα αυτοκίνητο που να έχει δυνατή την μουσική.

Ανέβασα το γυαλί από το κράνος και γύρισα να δω ποιος οδηγάει. Γουρλωσα τα μάτια μου όταν τους είδα. Γαμωτο πάλι αυτοί οι 2? Με χαιρέτησε και κατέβασα το γυαλί. Έγινε πράσινο το φανάρι και ξεκίνησα. Παρατήρησα από τους καθρέφτες ότι με ακολουθούν. Ξέρω το 'παιχνιδάκι' τους. Έστριψα αριστερά και άρχισα να πηγαίνω σε μικρούς δρόμους. Άρχισαν να με βρίζουν.

Σταμάτησα σε ένα μικρό δασάκι. Τους ειδα να σταματάνε λίγο πιο πέρα από το δασάκι και να έρχονται προς το μέρος μου.
Εγω:' Δεν τα παρατάτε?'
Αγν.:' Όχι μέχρι να έχουνε αυτό που θέλουμε.'
Εγω:' Δηλαδή?' Είπα και με κοίταξε με πονηρό χαμόγελο. Εγώ τους κοιτούσα άγρια.

Ο φίλος του ερχόταν προς το μέρος μου ήταν να μου δώσει μπουνιά στην κοιλιά αλλά κράτησα το χέρι του και του έδωσα εγώ στο πρόσωπο. Τον γύρισα και έβαλα το χέρι του στην πλάτη του. Τον έσπρωξε και έπεσε στον άλλο.

Αγν.:' Μην νομίζεις ότι θα ξεφύγεις' είπε καθώς σηκωνόταν. Με έπιασε από τον λαιμό και με κόλλησε σε ένα δέντρο. Προσπαθούσα να του το φύγω αλλά τίποτα. Έβαλα τα χέρια μου στο πρόσωπο του και άρχισα να να τον γρατζουνάω δυνατά. Είδα ότι κρατούσε το χέρι του σε γροθιά. Περίμενα να μου δώσει μπουνιά αλλά δεν ήρθε. Έπεσα κάτω και είδα τον Liam να τους δέρνει μέχρι να μην μπορούν να αναπνευσουν. Σηκώθηκα και σηκώθηκε και αυτός.

Li:' Είσαι καλά ? Σου έκαναν κάτι?'
Εγω:' Είμαι καλά. Μην ανησυχείς. Πως με βρήκες?'
Li:' Αν βλέπω κάπου καβγά πρέπει δεν τον χάνω.'
Εγω:' Ευχαριστώ' είπα με και του χάρισα ένα χαμόγελο. Ο καθένας πήρε τον δρόμο του. Ο Liam στο αυτοκίνητο του και εγω στην μοτοσυκλέτα. Εβαλα το κράνος , την άναψα και πήγα στο ήρεμο μου μέρος. Μπορεί να ειπα ότι δεν θέλω να έχω σχέση με αυτούς αλλα αν δεν ηταν ο Liam δεν ξερω τι θα γινόταν.

Δεν ξερω γιατί αλλά κάτι μου θυμίζει. Μετά απο μερικά λεπτά φτάνω εκεί. Κατεβαίνω απο την μοτοσυκλέτα και κατευθύνομαι προς τα κάτω. Κάθομαι σε μια μεγάλη πέτρα οκλαδόν. Πρεπει να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Αν δεν θα ξανά έχω καμία σχέση μαζί τους θα μπορέσω να μάθω την αλήθεια πιο γρήγορα αλλα και επειδη ο μπαμπας μου θα θυμώσει αν δει ότι ειμαι με αυτούς.

Αλλα και πάλι πρέπει να τους πιάσω και να τους βαλω φυλακή δεν μπορώ να τους αφήσω έτσι. Αν θα συνεχίσω να ασχολούμαι με αυτούς δεν θα μάθω την αλήθεια ποτέ. Το να κάθομαι και να μην κανω κατι δεν βοηθά πρεπει να ψάξω ή τουλάχιστον να πως σε κάποιον να μου την πει. Το κινητό μου δονηται βλέπω ότι είναι η Melina. Παράξενο που με πέρνει τηλέφωνο

Εγω:' Hey Mel τι κανείς;'
Mel:' Γεια Rozy βρήκα κάποια πράγματα που έχουν σχέση με την συμμορία. Έρχεσαι;'
Εγω:' Ναι σε 10 είμαι εκεί'

Σηκώθηκα , πήγα στην μηχανή και ξεκίνησα να πηγαίνω προς την εταιρία. Έχω λίγη αγωνία για το τι θα μου δίξει. Παρκάρω την μηχανή και μπαίνω στο κτίριο. Πηγαίνω στο γραφείο της και χτυπώ την πόρτα. Ακούω ένα περάστε. Μόλις με βλέπει μου δίνει ένα φάκελο και καθόμαστε μαζί στο υπολογιστή.

Mel:' Αυτόν τον φάκελο τον βρήκα στο γραφείο του μπαμπα σου. Δεν το άνοιξα επειδη δεν με αφορά. Δεύτερον βρήκα ένα χαρτί , που σου το τύπωσα κιόλας, και λέει ότι εσυ και ο Liam είστε αδέλφια.'
Εγω:' Δεν μπορεί να ειναι ο αδελφός μου. Τα επίθετα μας δεν ειναι ίδια , δεν έχουμε τιποτα κοινό και δεν μοιάζουμε.
Mel:' Σε αυτό κανείς λάθος μοιάζετε αρκετά.. και μπορώ να πω ότι μοιάζετε με τον μπαμπα σου...'
Όχι δεν γίνεται .. δεν μπορεί.. αν αυτό ειναι ενα μέρος της αλήθειας;

RevengeWhere stories live. Discover now