33.

2K 117 18
                                    

Selena POV*

Még meg kell szoknom az új nevemet az egyszer biztos. Beérvén a pláza parkolójába kiszálltunk a kocsiból,majd beszálltunk a liftbe,és a legfelső emeletre mentünk,hol a tehetősebb emberek vásárolhattak drágábbnál drágább ruhákat,cipőket és még sok mást.
A felső szinten olyan nagy márkák nevei díszelegtek mint például Nike,Timberland,Tommy Hilfiger,Calvin Klein és még sok más.

Utunk először a Victoria's Secretbe vezetett,hol a legszebb és egyben legdrágább fehérneműk díszelegtek,különféle színben,fazonban,szabásban.
Mikor beléptünk az üzlet helyiségbe,Jungkook köszönt helyettem is,azzal neki is láttunk nézelődni.
-Tessék ezeket próbáld fel..-adott oda nekem Jungkook pár fehérneműt,melyeknél csak a fontosabb részek voltak erősebb anyaggal szabva,de a többi része átteccő csipke volt.

A sebem ellenére nehézkesen leszenvedtem magamról a ruháim,azzal bele  is bújtam a Jungkook által választott fehérneműk egyikébe.

A sebem ellenére nehézkesen leszenvedtem magamról a ruháim,azzal bele  is bújtam a Jungkook által választott fehérneműk egyikébe

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Elsőként egy krém színű csipke borítású pushuppos hatásút próbáltam fel,mely kicsit megemelte dekoltázsom.Magas derekú,puha anyagból szabott alsó része igencsak kényelmes viseletet nyújtott.

-Gyere hadd nézzem meg..-szólt nekem Jungkook, a próbafülkén kívülről,mire falfehér lettem. Én nem szeretnék ott flangálni előtte egyszál fehérneműben..
-Kizárt!!-mondtam,és mikor percek elteltével sem léptem semmit,mégegyszer rám szólt.
-Selena! Ne kelljen mégegyszer mondanom és ne ellenkezz!!-mondta már kicsit erélyesebben,mégis olyan hangerővel,hogy csak én halljam.

Ekkor beláttam,hogy fölösleges lenne továbbra is ellenkeznem,mert úgyis én járnék pórul, ígyhát vettem egy nagy levegőt,s minden bátorságomat össze szedve húztam el a függönyt,majd mezitláb kilépkedtem a férfi elé,ki egy fekete bőr fotelban ült férfiasan keresztbe tett lábbal. Majd szégyenlősen lehajtva a fejem álltam meg előtte.
Percekig állhattam  mozdulatlanul,mikor megszólalt.

-Hmm....-csak ennyit mondott miközben tetőtől talpig végig mért éjfekete szemeivel..-Fordulj..-mutatott körkörösen a mutató ujjával,mire kérésének eleget téve elkezdtem szépen,lassan forogni,hogy alaposan szemügyre tudjon venni.

-mutatott körkörösen a mutató ujjával,mire kérésének eleget téve elkezdtem szépen,lassan forogni,hogy alaposan szemügyre tudjon venni

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

-Gyere ide..-invitált közelebb magához,majd felállt,megfogta a kezem,és mégegyszer körbe forgattatott,aztán egyszer csak megállított,és közel hajolva hozzám súgott a fülembe..-Ha otthon lennénk,már rég letéptem volna rólad ezt a csini kis ruha darabot..-súgta,és ahogy meleg lehelletét éreztem fülemen,és nyakamon,végig futott rajtam a hideg. -Menj a következőt próbálni..-utasított finoman,mire biccentettem egyet és mentem is a következőt felvenni.

Mikor bele bújtam,gondoltam kicsit húzni fogom Jungkook agyát,így mikor megigazgattam magamon,elhúztam a függönyt,és akárcsak egy modell elkezdtem a férfi fele sétálni egy féloldalas mosoly kíséretében

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Mikor bele bújtam,gondoltam kicsit húzni fogom Jungkook agyát,így mikor megigazgattam magamon,elhúztam a függönyt,és akárcsak egy modell elkezdtem a férfi fele sétálni egy féloldalas mosoly kíséretében. Kissé megráztam a fenekem,és előtte kezdtem el oda-vissza sétálni,miközben kezemet lóbáltam magam mellett.
A fotelt megkerülve simítottam végig felkarján,majd elé sétáltam végig háttal neki,hogy jól szemügyre bírja venni a fenekemet.

 A fotelt megkerülve simítottam végig felkarján,majd elé sétáltam végig háttal neki,hogy jól szemügyre bírja venni a fenekemet

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.


Az az arc kifejezés magáért beszélt. Ahogy ott ült a fotelban előre dőlve,és szexin a vörös alsóajkába harapott..
Már egész jól kezdtem bele jönni,mikor ugyanis feltápaszkodott az ülő helyéről,s egyenesen felém sétált nyugodt arc kifejezéssel.

-Szép kis trükk volt,sikerült meglepned...na de most én jövök...-súgta fülembe,azon a sexy férfiasan mély hangján,azzal arca vészesen kezdett közeledni enyémhez. Szemeim automatikusan lecsukódtak,és vártam hogy történjen valami,ám furcsálltam,hogy még percek elteltével sem történt semmi,így kinyitottam íriszeim,és akkor véltem felfedezni,hogy Jungkook vissza ült a helyére,s nagynehezen tudja csak leplezni,mennyire élvezi hogy csőbe húzott...

Na megálj Jeon Jungkook....

~Time Skip~

Amint haza értünk, a rengeteg szatyorral együtt a szobám fele vettük az irányt,hol Jungkook és a sofőr pakolták le az ágyamra a különféle nagyságú és tartalmú szatyrokat.
Hihetetlen,hogy egy kiadós vásárlás után hogy el lehet fáradni. A lábaim teljesen elnehezedtek,és bizseregnek a fájdalomtól. Pihegve terültem el az ágyamon,majd szemeimet lehunyva pihentem kicsit ezután a fárasztó nap után. Életemben nem vásároltam ennyit,mint most.

A maffia rabja | jjk | ✔️Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ