10.

8.9K 123 0
                                    

Rohadt ideges voltam. David egyik pillanatban a bugyimat fogdossa,utána pedig randizni megy egy tanárommal. Kihasztnáltnak éreztem magam,egy ostoba buta gyereknek,akit pár szép szóval gerincre vághat egy idősebb férfi. Naív voltam.
A menzára mentem Liliana után. Nem voltam éhes,de kellett hogy elterelje a gondolataimat. A szokásos helyünknél ült az ablak mellett Brad társaságában. Brad 2 éve csatlakozott hozzánk. Brazíliából költöztek ide. Senki nem akart vele barátkozni,mert elég félénk volt,de mi befogadtunk magunk mellé. Azóta hárman vagyunk legjobb barátok.
Idegesen,fújtatva ültem le velük szembe. Nem bírtam leplezni,hogy mennyire feldúlt vagyok.
-Na már megint leszidott az a jóképű férfi?-kérdezi Liliana a salátáját kapargatva. Tudni kell róla hogy minden hónapban pontosan 5.-én ő hatalmas beleéléssel kezd bele a fogyókúrába,ami nála mindig 2 napig tart.
-Igen. Ez egy igazi féreg-robban ki belőlem az igazság.
Brad sugárba a pofámba köpte a mentes vizet amit pont inni akart,de annyira nevetett,hogy nem bírta lenyelni.
-Köszi Brad-törlöm le undorodva magamról a nyálával kevert vizet.-Ez igazán guszta.
-Ne legyél már ilyen finnyás Katy-dob a kezembe egy szalvétát Lil-Inkább más fontos dologról beszéljünk.
Nagyot sóhajtottam és tudtam,hogy most jön a hosszú monológ.
-Képzeld ki jött oda tegnap hozzám biosz után-hatásszünetet tart és izgatottan üti az asztalt,mint egy 5 éves gyerek-Ryan Lambert! Értes? Ryan!!
-Igen,igen értem,de mit akart?
Kezdek én is izgatott lenni. Ryan-ről álmodoztunk elsős korunk óta. Ő volt a leghelyesebb srác a suliban,a csapatkapitány,akibe mindenki bele volt zúgva.
-Érdeklődött felőled,hogy miért nem vagy suliban. Beszélni akart veled.
-Ryan velem akart beszélni?-Izgatottságom az egekbe szökik-de miről?
Nem tudta megválaszolni kérdésem Liliana,mivel pont Ryan állt meg a mi asztalunknál. Szőke haja a szemébe ért a bal oldalán,amit mindig megigazított,ezzel a mozdulattal még sármosabb lett.
-Szia Katy-veszi elő féloldalas mosolyát.
-Szia Ryan.
Nem voltam zavarban,de alig bírtam megülni a székemen.
-Nem tudom hallottál-e róla,de Mike bulit szervez holnap. A szülei elutaztak. Esetleg van kedved jönni? Én nagyon örülnék neki ha találkozhatnánk ott és kicsit jobban megismernénk egymást.
Soha nem hívtak minket a focisták és a pompom lányok semmilyen buliba. Nagyon meglepett és nem értettem,hogy miért pont engem akar megismerni,de nem is érdekelt. El akartam menni. El kellett mennem,hogy a saját korosztályommal foglalkozzak újra és ne "Mr.Szex" járjon a fejemben.
-Igen. Köszi a meghívást.-mosolygok és remélem elbűvöli a mosolyom-Jöhetnek a barátaim is?-mutatok Bradre és Lilire.
-Persze.Gyertek ti is.-mondja nekik és feléjük is küld egy féloldalas mosolyt,amitől Lil elolvad-Akkor ott találkozunk Katy.
Ezzel elment. Amikor kellő távolságba került Lilian sikoltva állt föl és pattant oda hozzám megölelni.
-Végre felfigyelt ránk Katy!!
-Ssss-csitítom,de feleslegesen. Teljesen kikelt magából.

*****
Végre kész lett a Shekaspeare-ről szóló beadandó,amit el is küldtem Marknak. Biztos voltam benne,hogy meg se fogja nyitni,de ez már nem az én dolgom.
Lillel megbeszéltük,hogy másnap átjön hozzánk suli után és együtt készülődünk a bulira.
Egész délután Lara lógott a nyakamon,míg anyáék vásároltak. Teljesen lefárasztott. A kis pici termetébe annyi energia fért bele,hogy egy óra hosszás táncikálás után a TV előtt nem dőlt ki.
Amikor lefeküdni készültem megszólalt a telefonom. Tudtam,hogy ő az és tényleg David hívott.
"Vegyem fel vagy ne?" Hezitáltam,de végül úgy döntöttem,hogy nem vagyok kiváncsi a mondanivalójára,így beállítottam az ébresztőt és leraktam az éjjeli szekrényemre.
Kényelmesen elhelyezkedtem,de anya nyitott be hozzám.
-Alszól már kicsim?-kérdezi suttogva csak a fejét bedugva az ajtón.
-Majdnem.
Beljebb merészkedett és leült mellém az ágyam szélére,ami megcsikordult alatta.
-Mi a baj? Ma nem volt valami jó kedved.-simogatja a hajam és nagyon szeretném neki elmondani az igazi okot,de tudom,hogy nagyot csalódna bennem.
-Csak a betegség utóhatása. Semmi gáz anya.-sóhajtok és eszembe jut a holnap-Anya,meghívtak Lilt,Bradet és engem egy bulira holnap. Elmehetek? Ígérem jól fogok viselkedni.
Hezitált a válasszal,de végül
beleegyezett. Jó éjt puszit adott,mint kiskoromban és magamra hagyott.

Bocsi,tudom ez uncsi rész volt,de a kövi rész garantáltan izgisebb lesz! Remélem még ma hozom nektek,de holnap legkésőbb fent lesz! Köszönöm,hogy olvassátok,nem gondoltam volna az elején,hogy tetszeni fog! 🙂
Sok puszit Nektek😘😘😘

Titkos élvezetWhere stories live. Discover now