9ο

4.6K 292 3
                                    

8 χρονια μετα

8 χρονια περασαν απο την στιγμη που οι πρωταγωνιστες μας  χωρισαν τους δρομους τους . Ο Αρης καταστραφηκε επαιρνε ναρκωτικα ,επινε ,αλλαζε καθε μερα και γυναικα. Περασε στην διαχειρηση επιχειρησεων και ανελαβε  τις επιχειρησεις του πατερα του. Σημερα 24 χρονων συνεχιζει να ακολουθει τις παλιες του συνηθειες ζωης ,η μονη διαφορα ,θεωρειται ενας απο τους πιο πλουσιους αντρες της Ελλαδας. Ο φιλος του Αλεξ αποδεχτεικε ψευτικος και τους προδωσε . Ο Ηλιας παραμενει κολλητος του Αρη ,δουλευει στις επιχειρησεις . Ο ιδιος δεν εχει βρει καποια συντροφο και ουτε επιθυμει .
Η εφη παντρευτηκε τον Δημητρη οταν ηταν 18 χρονων . Σπουδασε ψυχολογια και ο Δημητρης οικονομικα και μεσα στα επομενα χρονια ειχε μια αλυσιδα εστιατοριων και η εφη το δικο της γραφειο.
Οσο για την Περσα , σπουδασε δημοσιογραφια και διαφημιση . Σημερα ειναι γνωστη δημοσιογραφος και εχει δικο της διαφημιστικο γραφειο που ειναι υπερβολικα γνωστο . Η πιο σημαντικη λεπτομερια της ζωης της αυτα τα χρονια ειναι οτι παντρευτηκε τον διασημο δικηγορο Γιωργο Παλαιολογο . Και παρολο που στα περιοδικα και στα event παρουσιαζονται ως το πιο ομορφο ,ευτυχισμενο ζευγαρι ,μονο αυτο δεν ειναι . Δεν εχετε ακουσει την εκφραση τα φαινομενα απατουν;

Περσα pov

8 χρονια ,πως περασε ο καιρος . Πολλα αλλαξαν ,τιποτα δεν εμεινε ιδιο . Μεσα σε 8 χρονια καταφερα να καταστραφω . Οχι εξωτερικα αλλα εσωτερικα . Μπορει η ζωη μ φαινομενικα να ειναι υπεροχη αλλα στην πραγματικοτητα ειναι πολυ μακρια απο την ευτυχια . Τωρα θα αναρωτιεστε πως γινεται αυτο ; Θα σας εξηγησω . Αρχικα επαγγελματικα ειμαι οσο επιτυχημενη θα ηθελα αλλα οσο αναφορα την οικογενεια ,ειμαι κατεστραμενη . Με τους γονεις μου δεν μιλαω , με τον αδερφο μιλαμε και ειναι ο μονος ανθρωπος μαζι με την εφη που με κανουν να νιωθω οτι ανηκω καπου . Και τελος ο αντρας μ ο διασημος δικηγορος Γιωργος Παλαιολογος , ο οποιος ειναι ο λογος που σιχαινομαι τον εαυτο μ τα τελευταια 6 χρονια της ζωης μου. Οχι δεν παντρευτηκαμε απο ερωτα , του χρωστουσα χρηματα ,πολλα χρηματα συγκεκριμενα 100.000€ , και θελετε να σας εξηγησω πως γινεται να χρωσταω τοσα . Ναρκωτικα, το λαθος που κατεστρεψε ολη μ την ζωη ,αν δεν τα δινα θα με σκοτωναν, ημουν απεγνωσμενη και τα εδωσε εκεινος με την συμφωνια οτι θα τον παντρευτω και θα μαι ολη δικια του . Με απλα λογια εγινα η ιδιωτικη του πορνη , γιατι ετσι μ φερεται αυτα τα 6 χρονια. Αχχ και τι δεν θα δινα να επιστρεψω στην Θεσσαλονικη ,να σπουδαζα εκει ,να εδινα μια ευκαιρια στον Αρη . Οσο κι αν προσπαθησα δεν το ξεπερασα ποτε . Ειμαι ακομα ερωτευμενη μαζι του αλλα εκεινος με ξεπερασε και τωρα ζει ευτυχισμενος μεσα στα πλουτη του.Θα εδινα τα παντα για να τον αγκαλιασω ,για να τον φιλησω , να δω το χαμογελο του.

-Περσα γυρισα που στο διαολο εισαι ;
-Εδω ειμαι
-Εξηγησε μ τον λογο που αρνηθηκες να πας σημερα για τσαι με την κυρια Νασιου .
-Ρε γιωργο δεν την χωνευω ειναι ξινη και κακια ,δεν μπορω να βγαινω μαζι της .
Τοτε με χαστουκισε με δυναμη ,αιμαι αρχισε να τρεχει απο την μυτη μ.
-Ποιος σε ρωτησε αν θες να συχναζεις μαζι της. Δεν εχεις δικαιωμα ,μου ανηκεις θα κανεις οτι γουσταρω το καταλαβες ;
-Βαρεθηκα να κανω οτι σ αρεσει .
Με δυναμη με επιασε απο τον λαιμο ,δεν μπορουσα να αναπνευσω .
-ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;
-μαλιστα
Με αφησε με δυναμη ,κανοντας με να χτυπησω το κεφαλι μ στον τοιχο .
Αρχισα να κλαιω ,πως εμπλεξα ετσι .

1 εβδομαδα μετα

-Περσα σ κανονισα μια δουλεια για την διαφιμιστικη ,ειναι ενα προτζεκτ που θα κρατησει τουλαχιστον 6 μηνες .
-Ρε γιωργο πας κλ ; εχω ηδη αρκετη δουλεια .
-Θα την παρατησεις ,η συνεργασια σου με τον Αρη Σωτηριου θα μου ανοιξει πολλους δρομους .
Μολις τωρα ειπε το ονομα του ,οχι δεν μπορω να τον δω ,δεν το αντεχω .
-Δεν προκειται .
-Κι ομως αυριο εχεις ραντεβου μαζι του στις 10 . Και κανε μ το χατηρι και φερσου σωστα .
-Μαλιστα

Το επομενο πρωι

Μολις τελειωσα το μπανιο μου και ψαχνω τι να φορεσω .

Αφησα κατω τα σγουρα μαλλια μου ,πηρα το κινητο μου και μπηκα στο αμαξι μου

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Αφησα κατω τα σγουρα μαλλια μου ,πηρα το κινητο μου και μπηκα στο αμαξι μου . Μετα απο λιγο ημουν εξω απο την εταιρεια του . Πως θα το κανω αυτο ; πως θα τον δω μετα απο 8 χρονια ; Σιγουρα δεν θα χαρει καθολου που θα με δει ,δεν νιωθω καθολου ετοιμη να τον δω . Πηρα μια ανασα και μπηκα αποφασιστικα και πηγα στην εισοδο .
-Γεια σας εχω ενα ραντεβου με τον κυριο Σωτηριου . Παλαιολογου λεγομαι .
-Α μαλιστα ,σας περιμεναμε ,ανεβειται και θα ενημερωσω τον κυριο Σωτηριου .
Εφτασα εξω απο την μεγαλη του πορτα . Την χτυπησα γεματη θαρρος .
-Περαστε
Με το που ακουσα αυτη την υπεροχη φωνη ,τα εχασα ,ενιωθα τοσο αδυναμη  αλλα επρεπε να μπω αλλιως θα με σκοτωνε ο γιωργος .
Μπηκα μεσα και εκλεισα την πορτα .
-Σας περιμενα κυρια Παλαιολογου.
Μολις γυρισε και με ειδε ,εμεινε ξαφνιασμενος .
-Περσα
-Γεια σ Αρη.


Hey διαολακια μ❤
Δεν αντεχα ,ηθελα να γραψω και δευτερο κεφαλαιο ❤
Αρης και Περσα 8 χρονια μετσ 🥀
Η περσα παντως δεν φαινεται ευτυχισμενη με την ζωη της.😢
Τα λεμε μωρα μ💕

The good girlWhere stories live. Discover now