Трета глава

168 12 2
                                    

-А би ли искал,да отнемеш девствеността ми?
Задавих се с какаото ми.
-М-моля?- попитах все още шокиран.
-Чу ме Джимин. Искам да те чукам.
Седях и все взирах в него докато не асимилирах думите му.
-Хмм добре тогава,да отидем у нас.-станах и се подсмихнах. Какво пък толкова един секс,а и той е доста привлекателен.

Гледната точка на Техьонг

С Джимин вървяхме към дома му. Не знам какво ме прихваща,но бях доста уверен и наистина го исках. Като гледам и той не се дърпаше.
-Тук сме. -оповести ме той и мина пред мен, за да събуе обувките си. Мамка му това тяло, този задник толкова е секси.
Влязох след него и се настанихме на дивана.
-Нещо за пиене искаш ли?-попита ме.
-Какъв алкохол имаш?
-Мога да ти предложа уиски.-видях как се подсмихна.
-Сипвай тогава.-намигнах му.
2 часа по-късно бяхме изпили доста голямо количество от кафявата течност ,но не ни хвана много. Приближих се към лицето на Джимин. Толкова исках да вкуся от тези пухкави ,розови устни.

Гледната точка на Джимин

Целуна ме. Усещането беше толкова приятно. Постепенно задълбочихме целувката. Вкусът на уиски се разливаше по непцето ми. Ръцето му се спуснаха нежно по тялото ми,изучаваха всеки инч от него.
Преди да се осъзная и двамата бяхме полуголи. Оставяше малки нежни целувки по врата и ключиците ми. Започна да става малко по-настоятелен. Свали боксерките ми и останах чисто гол пред него. Видях как прехапа устни и се усмихнах. Целуна ме и навлезе в мен. Движехме се и стенехме заедно. Устните му намериха мястото си на врата ми,а аз галех раменете и гърба му. Толкова много ми харесваше. Не само физически,усещах и нещо различно,нещо странно, което не бях усещал до сега,някакво чувство. Не можех да определя какво точно беше. След малко и двамата свършихме. Целуна ме нежно и легна до мен прегръщайки ме. Заспах щастлив.
На сутринта се събудих първи. Гледах красивото му лице и несъзнателно се усмихнах. Не бях усетил, кога се бе събудил.
-Добро утро.-каза ми и се усмихна.
-Добро утро.-отвърнах криво на усмивката. Мислите ми ме глождиха от вътре, дали и той усети това снощи, съжалява ли за случилото се, възможно ли е да съм го харесал,а той мен не?
-Сигурно си мислиш за случилото се снощи.- каза той, сякаш прочел мислите ми. В отговор само му кимнах.
-Много ми хареса Джимин. Не съжалявам,че ти ми беше първия. В началото беше просто секс да,но после усетих нещо различно и мисля,че ти също го усети. Знам...странно е за такъв кратък период в, който те познавам,но мисля че те харесвам.- усмихна ми се и погали бузата ми.
Усмихнах се широко.
-Аз също мисля че те харесвам.-казах,след което той сля устните ни в нежна целувка.
Но този така приятен момент бе нарушен от нахлуването на Чонгкук в къщата ми. Техьонг се отдръпна светкавично и ни зави хубаво,а най-добрия ми приятел се разпищя,като тийнейджърка на концерт на Джъстин Бийбър.
-О божичко да. Знаех си че ще се харесате. Аз съм бог. -извика и почна да подскача насам натам.
-Но не знаех,че сте толкова бързи. Кога успяхте да се изчукате по дяволите?- започна да задава типичните за него малоумни въпроси.
Вдижах и издишах.
-Чонгкук имаш 10 секунди да се разкараш преди да съм те пребил.-заплаших го.
-Оо да знаеш много ме е страх от господин "Висок съм 1,20".
Е това вече беше края. Станах и го наседнах,като почнах да го удрям лекичко. Техьонг дойде до мен,вече наполовина облечен и ме покри с завивката.
-Спокойно Те виждал съм го много пъти така,недей да ревнуваш. - каза Чонгкук лигавейки се.
-Млъквай смотльо.-запуших устата му а Те се засмя.
-И все пак не ми харесва да оглеждат така нещо мое. - отговори му Техьонг и ме прегърна през кръста.
И двамата с Чонгкук се ококорихме.
В този момент в къщата влезе майка ми. Сега вече я загазих.
-Пак шибан Джимин. Какво си мислиш че правиш? Какви са тези педерастки истории в дома ми? Аз не ти ли казах нещо, шибано гейче ?- изкрещя.
Очите ми се насълзиха, мразех да ми викат особено ако го прави тя.
Чонгкук стана и се опита да я успокои,но тя го отблъсна и тръгна към мен. Стиснах завивката около мен и очаквах плесницата й,но такава не последва. Техьонг бе хванал ръката й.

Гледната точка на Техьонг

В момента в който онази жена влезе, която явно беше майката на Джимин усетих как той се напрегна. Когато започна да крещи и да го обижда се шокирах. Как може една майка да се държи така със собствения си син. Ядосах се когато видях напиращите сълзи в очите му. Тя посегна да го удари, но аз хванах ръката и я стиснах.
-Яяя ти пък кой си? Поредния,който го е минал нали? Хах, не мога да повярвам каква курва си Джимин.-изсъска тя. Джимин се разплака,а гнева ме заля.
-Как може да говорите така на собственото си дете. Що за изрод сте вие? Не мога да повярвам на какво станах свидетел. Повече не си позволявайте да му говорите така. -стиснах я по-силно, а тя изръмжа, преметна дългите си руси коси настрани и влезе в стаята си.
Чонгкук и аз клекнахме до силно ридаещото момче и го успокоявяхме. Разказа ми за това, как майка му се държи  с него,от както е разбрала за ориентацията му и го тъпче и мачка постоянно. Болеше ме като го гледах такъв,за това му помогнах да се облече и тримата решихме да излезем да закусим навън, за да се разведрим.
Хванах ръката му нежно и му се усмихнах,а той ми отговори със същото. Смяхме се по пътя на глупостите на Чонгкук и на наши общи истории със него.
Но щастието ми беше помрачено. Пред мен седеше Хосок...и новия му приятел.

Гледната точка на Джимин

Видях че усмивката на Техьонг изчезна. Проследих погледа му и видях високо,симпатично червенокосо момче,а до него седеше.....Юнги.

Time will tell °Vmin°Where stories live. Discover now