Szellő!!

99 9 1
                                    

Ő jött és vinni akart magával engem és a társam. Nem tudtuk miért mi okból és hova. Meglepődtünk! És még jobban féltünk! Elvitt minket egy borzasztóan sötét kamrába! Valami nedves folyadékszerű izé lespriccelt mindhármunkat s előttünk egy önműködő fémajtó azzal a jellegzetes régen használt fémes nyikorgásával kinyílt. Nagyon erős fény csapta meg a szemem viszont oly kellemes meleg szellő is egyaránt amiben még sose volt részünk bent vagyis ahogyan így kiértem ide a "felszínre" inkább lent! Lent hideg volt és minden egyforma! Annak ellenére hogy kint voltunk a dohos egyhangú "börtönünkből" elfogott egy érzés miszerint itt nem vagyunk jó helyen egy érzés ami azt mondja hogy ez itt nem jó és hogy inkább maradtunk volna abban a koszos és büdös cellánkban! Persze ezt a rejtélyes érzést egyből jeleztem Louis-nak aki ugye a társam a szövetségesem és legfőképp a barátom szóval hallgatunk egymás megérzéseire. Egy gyengébb bokán rúgással felhívtam Loui figyelmét magamra majd biccentettem a fejemmel és egy "nekem ez nagyon nem tetszik" nézéssel ránéztem! Persze Louis egyből vágta mi a helyzet. De mielőtt még elfuthattak volna Ő elkezdett beszélni!

Ő: Louis, Tyson gondolom ismeritek a történetet miszerint évente elviszek két embert hogy eltegyem láb alól és helyükbe jöhessenek új emberek!

Louis: Igen p-persze hogy ismerjük!

Ő: Ne dadogj!!! -ordította Ő -Semmi okod félelemre - mondta most már jóval nyugodtabb hangnemben - Ez a történet, "legenda" egy nagy baromság! Igaz egy kis része igaz de akkor is egy baromság!

Én: De mi az igazság? - kérdeztem

Ő: Hmmm... azt majd talán később mikor már tudjátok küldetéseteket ami talán mindenkit kihoz erre a gyönyörű helyre!

Mi lehet a küldetésünk? Miért pont a miénk? Miért nem az enyém? Vagy miért nem az övé? Miért most? És még rengeteg ehhez hasonló kérdés merült fel Tysonban és Louis-ban!




_______________________________________________________

A Nagy kérdés ami a következő részben kiderül!!!

A Nagy Küldetés!!!

Kicsoda Louis és Tyson?

Kiderül a mellék kötetből!

EgyüttWhere stories live. Discover now