Tae İle Hayal Et 1 Bölüm 9

732 39 0
                                    

BÖLÜM 9

V seni opmeye baslar sen de karşılık vermeye başlarsın. Hizlanirsiniz ama sonradan V'yi itersin 

"Biz napiyoruz ya üstelik arabada bide üstelik hamile kalmak istemiyorum" dersin. 

"Ha arabada olmasak yapicaz yani" 

"Yooo ne alakasi var hadi gidelim" dersin utancindan domatesten farkın kalmamistir. V siritir. Sonunda eve geçersiniz 

"Ohh be sonunda eve geldim cok ozlemiism be" deyip koltuğa yayilirsin. 

"V bana misir patlatirmisin bende fikm hazirliyim izleriz." 

"Aish askim tm seni kirmiycam patlatip geliyorumm" der ve patlatmaya gider. Sen onu beklerken uyuya kalirsin. V gelir ilk basta seni uyandırmaya kiyamaz. Ama filmi izlemeyi cok istedigin icin seni uyandirir. 

"Aşkım misiri patlattim"

..

"Cok guzel uyuyosun sana hergun dahada aşık oluyorum" diye kulagina fısıldar. Sen uyanirsin 

"Sey uyuya kalmisim aa misirida patlatmissin" deyip misiri V nin elinden alirsin. 

"Ee hadi yanima gelsene" diye yanina cagirirsin. V yanina gelir seni kucagina alir. Filmi acip izlemeye baslarsin. Filmin ortalarina doğru senin tuvaletnin gelir. 

"Askim ben lavobaya gidip geliyorum" dersin. Lavaboya giderken yatak odasinda yatagin uzerinde bir sutyen gorursun (aish utandim dkdbjs) (aslinda senindir) 

"Bu-bune ya bu ne demek simdi ben yokken eve kizmi atmis olamaz bunu bana yapmis olamazsin beni severken baskasiyla birlikte olamazsin bunu bana yapma" dersin ve aglamaya baslarsin ve masanin uzerine not birakirsin 

"bunu artik sevistiğin kiza verirsin artik ben gidiyorum eve bir suru kiz atmaya devam et!" dersin. Esyalarini toplayip evden cikarsin. V senin uzun sure gelmedigini fark edip yukari cikip seni arar. Yatak odasina gelir ve masanin uzerindeki notu gorur. V orda yıkılır 

"Ama bu senindi ya gitmis olamazsin sevgilim beni birakma sensiz yasayamam ben ben seni cok seviyorum" der V evin icinde bagirarak. Disari cikar seni arar. Telefona birsuru mesaj atar. Hicbirine cevap vermezsin. V hala kucukte bir umut olsa eve gelir. 

"Hayatim geldinmi hadi cevap ver bana" der gozleri kan canagina donmustur artık. Ama evde olmadigini gorunce yine yıkılır. 

"Ben sensiz ne yapicam evimde neyse nasil olacak geri don" diye sayillamaya başlar. Bir suru mesaj atar yine. Sen en sonunda dayanamayip mesaj atarsin.

"Beni unut Tae geri donmiycem eve kiz atmaya devam et elveda" dersin. 

"Ha-hayir birakma beni birakma herseyi yanlis anladin gitmee sensiz yasayamam ben" diye mesaj atar. Ama nafile sen cevap vermessin.

MaceraHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin