Η πρώτη μου φορά

241 13 3
                                    


Η πρώτη φορά που είδα ένα γλυκό όμορφο και διαφορετικό αγόρι.Ηταν το όνειρο μου να συναντήσω ένα τέτοιο αγόρι γλυκό, όμορφο, ευγενικό και αστείο.Η γνωριμία μας ήταν από την κολλητή μου την Μαρίσα.Γενικα δεν μιλούσαμε πολύ γιατί είμαι πολύ ντροπαλη. Τον λένε Μarcus και από τη πρώτη φορά που τον είδα τον αγάπησα. Μου είπε εάν θέλω το απόγευμα να πάω μαζί του για μια ζέστη σοκολάτα και εγώ φυσικά δέχτηκα. Όλο το μεσημέρι ανυπομονουσα! Όταν έφτασε απόγευμα πέρασε και με πήγε όχι για σοκολάτα αλλά σε ένα πολύ ρομαντικό μέρος. Ήταν ένα δάσος γεμάτο αμυγδαλιες και ένα ωραίο τραπεζάκι γεμάτο με τέλεια νορβηγικα φαγητά.

Ήταν τέλεια! Εκεί γνωριστηκαμε και πιο καλά

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ήταν τέλεια! Εκεί γνωριστηκαμε και πιο καλά. Η ατμόσφαιρα ήταν το πιο τέλειο από όλα! Αλλά και ο Μarcus δεν μπορώ να πω ήταν τέλειος με το πουκάμισο του! Είχα όμως να τακτοποιησω και τα πράγματα μου αφού σήμερα μετακομισα στο καινούριο μου διαμέρισμα και έτσι έφυγα λίγο νωρίς.
Καληνύχτα ημερολόγιο μου

Μέσα σε 2 χρόνια Where stories live. Discover now