1.bölüm : Deniz Kızı

294 25 6
                                    

Not ; medyaya kopmak...
Şarkının orjinali ; Camila Cabello - Havana

Televizyonda Hiç birşey bulamayınca mutfağa gidip birşeyler atıştırdım.
Yapacak hiç birşey yoktu!

Biraz düşününce uzun zamandır çarşıya gitmediğimi fark ettim, üzerime bir ceket alarak ayakkabılarımı giydim ve yürüyerek çarşıya indim.

Her zamanki gibi çarşı oldukça kalabalıktı. Bazen kıyafetlere bazende süs eşyalara bakıyordum.

Birden gözüme bir tezgah çarptı, diğerleri gibi süslü veya renkli değildi ama üzerinde renkli kapakları olan küçük Kavanozlar ve içlerinde yüzen şeyler vardı.

Tezgahın yanına giderek satıcıya "Afedersiniz, kavanozlardaki şeyler ne?" diye sorduğumda adam bana baktı ve "onlar şey değil, deniz kızı, yavru deniz kızları" diye cevap verdi. Rengarenklerdi. Ama bir tanesi özellikle dikkatimi çekti, pembe kapaklı bir kavanozda sarı ve yıldız desenli bir kuyruğu olan sarışın bir deniz kızı.

Satıcıya "Ne kadar?" diye sorduğumda "Normalde satmıyorum. Sadece göstermelikler. Ama sana bir istisna yapabilirim. Hangisini seçiyorsun?" dediğinde sarışın deniz kızını gösterdim ve "Pembe kapaklı, sarışın olan" dedim adam gülümsedi ve "İyi bir göz zevkin var. Onun adı Lucy, 1500 - Hadi sana 1000 yen (¥)" dediğinde arka cebimdeki cüzdanı çıkarıp 1000 ¥'i adama uzattım, parayı aldı ve deniz kızını bana uzattı "1 ya da 2 haftada bir suyunu değiştirebilirsin, çeşme suyu olur. Bizim gibi insan yemekleri yiyorlar ama o fazla seçici. Ona istediğin kadar yedirebilirsin kilo almıyorlar, denedim. Gördüğün gibi kıyafet dertleri yok, gece uyumaya alışıklar. Daha yavru olduğu için suyun dışında en fazla 5 dakika kalabiliyor. Ona iyi bak" dediğinde gülümsedim ve "İyi bakacağım" dedim ve kavanozu alıp, bir kaç yere daha bakarak eve gittim.

Kavanozda ki kıza bakıyordum kavanozun kapağını açmıştım "Gerçekten deniz kızı mısın?" diye sordum.

Evet şapşal ben bir yarı balığa soru soruyordum arkamı dönerek mutfağa gideceğim sırada bir ses duydum "Evet" arkamı dönüp "Sen mi cevap verdin?!" dediğimde kavanozun ağzına iki kolunu da yaslamış bana baktığını gördüm kafasını salladığında yanına gittim ve "Konuşabiliyor musun?" dedim, güldü ve "E sende konuşabiliyorsun" dediğinde "Ama ben deniz kızı değilim" dedim bana "Adım deniz kız değil Lucy!" dediğinde gülerek "Tamam Lucy aç mısın?" dediğimde "Evet! Ramen var mı?" diye sorduğunda sessizce "Bir deniz kızının ramen yiyebileceğini düşünmezdim" dediğimde "Ama yiyebiliyorum." dedi "Sen? Nasıl?" "Duymamdan mı bahsediyorsun? Ben çok iyi duyarım, çok da iyi görürüm ve çook açım, hadi bana yemek yap!" dediğinde "Pekala o halde sende benimle mutfağa geliyorsun" dedim.

Lucy'nin isteği üzerine ona ayrı küçük bir tabağa koyup minik chopstick yapmıştım. İkimizde ramen yerken bana bakıyordu. Lucy "Adın ne?" dediğinde ağzımdaki yuttum ve "Natsu" dedim "Natsu Dragneel" bu dediğime karşı 'hmm' yaptı ve "Bir gelsene" dedi "Yemek yiyorum" dediğimde "Gelmezsen yemeğine su sıçratırım, sende deniz kızlı ramen yersin" dediğinde ayağa kalktım.

Dibine kadar girmiştim ve inatla "Yaklaş" diyordu "Devlet sırrı falan mı vereceksin?" dediğimde güldü. İkimizinde ağzının etrafında ramen sosu vardı, birden dudaklarımda minik bir baskı hissettiğimde gözlerim açıldı.

Bir deniz kızı beni öpmüştü! Ayrıldıktan sonra hızla suya girdi ve elleriyle yüzünü kapattı ona "Bu ne içindi?!" diye sorduğumda kafasını yeniden sudan çıkardı ve "Bana teşekkür etmelisin! Seni sahibim yaptım!" dediğinde "Sahip mi?" dedim "artık beni sadece sen duyabileceksin ve sahip olanlar ayrıca artık beni atamazsın. Kendin atarsan acı çekersin" dediğinde "Başka yolu yok muydu?!" dedim "Bak canım, her deniz kızı ilk öpücüğünü bir insana vermez. Kapiş?" dediğinde gülmeye başladım "Komik bir şey mi var?" diye sinirle sorduğunda ona baktım ve "Hayır, sadece, şu an sinirlerim bozuldu" "Ne o ilk defa mı seni kızı tarafından öpüldün?!" "Aslında evet" "Hah! Deneyimsiz insan!" "Kendin söyledin, ilk öpücüğündü" sarı ıslak saçlarının altındaki yüzü kızarmış ve yanaklarını şişirmişti.

Birden yüzü normale döndü ve gözlerini kapattı. Kulakları hareket ettikten sonra "Dışarıda biri var, ve onu tanıyorum" dediğinde "Kim?" diye sorduğumda "Beyaz Piton" dedi kapı çalındığında Lucy'yi de alarak kapıya gittim, Bixlow gelmişti.

Kapıyı açtım ve Bixlow'u içeriye davet ettim. Lucy kavanozun üstüne çıkmış ve "Pişt sen! Beyaz Piton nerede?!" dediğinde Bixlow "Bu duyduğum bir deniz kızı sesi mi?" dedi "Sen nereden biliyorsun?" diye sorduğumda kolyesindeki uyuyan Kızı gösterdi beyaz kısa saçları vardı, birden gözlerini açıp kollarını kaldırarak
Esnedi ve bana baktı, gözlerinde ben Bile bir sinsilik gördüm.

Beyaz kısa saçlı kız birden su dolu kavanozdan sıçrayıp bana doğru uçarak dudaklarını uzattığında hiç beklemediğim birşey oldu.

Lucy'de kavanozundan sıçrayıp bana gelen kıza etrafında döne döne kuyruğuyla kıza vurup geldiği kavanoza geri gönderdiğinde Bixlow ve benim ağızlarımız açık kalmıştı beyaz saçlı kız kafasını iki yana sallayıp kendine gelirken elimdeki kavanozuna geri dönen Lucy resmen tıslayarak "O BENIM BEYAZ PITON!" dediğinde kız "Sarı çiyan, bakıyorum hemen sahiplenmişsin!" "Sanane! Seninde sahibin var" dediğinde olaya müdahale ederek "Lucy, sakin olur musun?" dedim Bixlow "Seni ilk defa böyle gördüm Liss" dediğinde kız "Sarı çiyanı sevmiyorum" dediğinde Lucy geniş ve gevşek bir gülümsemeyle "Bende senden çok nefret ediyorum piton." dedi 'seni seviyorum' tınısıyla söylemişti. Liss "Sarı çiyan" dediğinde Lucy "Beyaz piton!" Dedi.

Biraz konuşmadan sonra Bixlow ve Lisanna gitmişti Lucy'ye "Neden öyle davrandın?" diye sorduğumda "O kızı sevmiyorum" dedi "Konu değiştirelim mi? Sinirleniyorsun" dediğimde hafif Bağırarak "SİNİRLİ DEĞİLİM BEN! NEREDEN ÇIKARIYORSUN?!" dediğinde "Yine kızarmaya başladın ve yanaklarını şişiriyorsun" dedim.

Lucy "Natsuuu, bana yemek yapsanaaaaa" dediğinde "Daha 2 saat önce yedin" dedim bana bakarak "Ama açım" dediğinde oflayarak kalktım ve ramenden ona biraz koyup diziye döndüm.

Tahmin ettiğim gibi rameni her yerine bulaştırmıştı. Yanımdaki peçeteyi ona verdiğimde ağzını silip "Doydum! Teşekkür ederim" dediğinde "Hayret, sen teşekkür eder miydin?" dedim sinsice güldü ve "Sana teşekkür eden kim? Ben tanrıya teşekkür ettim" dediğinde "Tch" yaptım ve diziye geri döndüm yanağımdaki minik baskıyla yanaklarım ısınırken "Sanada teşekkürler, tanrı rameni pişirip önüme koymuyor" dediğinde "Önemli değil" dedim. Neden bilmiyorum ama çok hoşuma gitmişti.

Lucy "Uykum geldi benim" dediğinde "Şu ana kadar uyumadığına şaşmalı, saat 2 oldu" dediğimde "Senin yüzünden. Bende izledim diziyi" dediğinde "Okuma da mı biliyorsun?!" dedim, küçücük kızın bu kadar şey bilmesi oldukça garipti.

(aklımdan şu geçti

" ben bu kadarken kumda şeyimle oynuyordum."

Ama yapmayacağım öslcmskx 😂😂😗)

Lucy'nin kavanozunu alıp odama götürdüm ve yatağımın başındaki minik sehpaya koydum ona "Sen nasıl uyuyacaksın?" diye sorduğumda "Bana yastık verebilir misin? Birde battaniye gibi birşey gece suyum soğuk oluyor" dedi.

Küçük kuzenimin bana doğum günümde verdiği oyuncak bebek evindeki yatağı kollarımı yukarı çekerek Lucy'nin kavanozuna koydum ve kendimde yatağa yatacakken Lucy'nin "Natsu, bir yaklaşsana" dediğinde ona doğru eğildim, en son yapmadığımda üstüm başım ıslanmıştı.

Yanağıma minik bir öpücük koyup "İyi geceler sahip" dedi ve hızla ona verdiğim yatağa girdi, gülümseyip ışığı kapattım "Sanada iyi geceler" dedim ve yorganımın içine girip, uykuya daldım...

Fairy Tail - Kavanozda Deniz kızı [MiniSeri] [TAMAMLANDI] Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin