Capitolul 6

8.1K 480 4
                                    


Eve

     Dimineața următoare aveam o vagă durere de cap . Când m-am ridicat din pat nu imi doream altceva decât să mă pun iar la somn, poate că nu ar fi trebuit să beau aseară. Diane o să mă omoare dacă nu sunt complet în formă până mâine .
    Imi iau cele trei pastile și apoi mă duc să fac un duș. Mă îmbrac cu hainele de alergat și ies din casă hotărâtă să dau o tură de cartier.
    Imi place să alerg , imi limpezește mintea și mă lasă să mă debarasez de orice problemă. Inspir aerul în plămâni și apoi ii dau drumul.
    Întotdeauna viața mi-a oferit ceea ce mi-am dorit așa că pot spune că am o viață fericită . Fără drame în familie, fără părinți stricți, banii nu au fost niciodată o problemă iar părinții mei m-au susținut în orice am făcut așa că pot spune că am fost un copil norocos.

***

    Am avut dreptate când am spus că Diane o să mă omoare și cred că era pe punctul de a sării pe mine și să mă strângă de gât în momentul în care Camryn i-a spus că nu am raspuns sâmbătă la telefon ca să îmi dau acordul pentru costume .
  Mulțumesc mult ! I-am făcut semn din ochi dar ea doar a ridicat din umeri . Camryn avea dreptate. Nu era treba ei să mă acopere sau ceva. Acesta era visul meu și eu trebuia să fiu cea care luptă pentru el . Eu trebuia să depun cel mai mare efort și îl depun , vă jur ! Dar e câteodată cate un moment în care pur și simplu simt că nu mai pot și îmi vine să spun la naiba cu toate ! Așa cum ar face Calla .
    Râd în sinea mea . Calla nu ar suporta nici două zile criticile lui Diane . Probabil că s-ar ridica chiar acum în timp ce antrenoarea mea imi ține o morală și ar ieșit pe ușă fără să îi pese de orice ar avea cineva de comentat . Dar eu nu sunt Calla așa că nu pot să fac asta . Eu pot doar să stau aici și să ascult tot ce imi spune promițând că o să mă străduiesc și mai mult .
   De parcă nu o fac deja ...Diane e antrenoarea mea de 8 ani și știu că vrea doar ce e mai bine pentru mine dar in ultimul timp se comportă de parcă ar fi înnebunit . Vrea mereu și mereu și mereu mai mult . Chiar dacă vin la toate antrenamentele și la cele suplimentare. Alerg în fiecare dimineață, cinci zile pe săptămână, incer să mănânc cât mai multe legume și fructe și îmi permit ceva dulce abea o dată sau de două ori pe săptămână iar asta e un chin pentru că voi habar nu aveți cât de bine gătește mama . Fac toate astea iar ea tot găsește ceva ce să imi reproșeze .

     După antrenamentul istovitor ies din studio cu adevărat stoarsă de puteri . Tot ce îmi doresc e să ajung acasă, să fac un duș și să mă pun în pat .
   Imi fac obișnuitul drum până la metrou , am mers tot drumul atât de încet încât metroul e deja în stație .
  Încep să alerg dar in graba mea mă lovesc de cineva și geanta imi cade pe jos . Mă aplec după ea dar o mână mi-o întinde deja . Privesc metroul cum pleacă. Grozav ! Acum trebuie să mai aștept 45 de minute după altul !
   Imi iau geanta și îmi ridic ochii spre persoana care mi-o întinde . Sunt cu adevărat șocată când dau de ochii aceia verzi și zâmbetul larg :
-Asthon , hei !
-Hei! Erai destul de grăbită.
-Mda, voiam să prind metroul .
  Se întoarce în spate ca să vadă dacă mai e acolo . Se uită la mine:
-Se pare că l-ai pierdu.
-Mda.
   Pornesc spre scări . Le urc cu Asthon după mine până când ajung iar la suprafață. Hotărăsc să iau un taxi.
-Unde te duci ?
-O să iau un taxi . Trebuie să ajung neapărat acasă .
-Te pot duce eu dacă vrei .
   I-am zâmbit:
-Mulțumesc , dar nu .
   Am dat să plec dar el m-a strigat:
-Da?
-Știu că ești o persoană grăbită dar nu credeam că ești și una care nu se ține de cuvânt.
  M-am încruntat.
-Mi-ai spus că o să îmi spui numele tău dacă ne vom intalni din nou .
  Imi explică el iar eu imi aduc aminte de ceea ce am spus sămbătă:
-Ne-am întâlnit...deci cum te cheamă?
   A zâmbit inocent . Am făcut un pas spre el și i-am întins mâna:
-Eve!
-Ash! Încânt să te cunosc ! Deci Eve e vreo prescurate de la ceva ?
-Cred că deocamdată ajunge să imi spui așa.
  El rânjește larg.
-Acum trebuie să plec.
-Desigur , ne mai vedem , Eve!
   A prelungit fiecare literă a numelui meu la fel cum am făcut și eu sămbătă cu al lui . Am zâmbit și i-am făcut cu mâna el mi-a răspuns la fel .
   Am pornit să imi găsesc un taxi și pe parcursul întregului drum am rânjit fară să am vreun motiv anume .

Ai incredere în mine ! #FinalizatăWhere stories live. Discover now