3.část

8 1 0
                                    

Začal mi pípat budík. Říkala jsem si: Proč sakra zvoní ten budík. A pak mi došlo že už dnes jdu do práce. Byla jsem z toho nadšená protože jsem se doma tak nudila. Ale dnes byl Lucky nějaký divný. Pořád štěkal když jsem prošla okolo nej. A vrčel a když jsem chtěla jít ven tak si stoupl před dveře a nechtěl mě pustit. Vůbec jsem nevěděla co po mě chce. Ale ja už měla málo času. Rychle jsem nasedla do auta a jela po dálnici do práce.

Začal mi zvonit telefon a ja ho měla v kapse tak jsem se malinko nahnula abych ho vzala. A nějak jsem dostala smyk a nabourala jsem do proti hlukové stěny. Chtěla jsem někoho zavolat ale byla jsem zaklíněná a nikdo mě nemohl slyšet. Omdlela jsem! Některý lidé kteří jeli okolo viděli mě jak jsem bourala tak zastavili začali na mě mluvit ale ja nevnímala byla jsem v bezvědomí. Ihned zavolali na číslo 112. Za chvíli už tady byla policie, záchraná služba i hasiči a odtahovka. Záchranáři přiletěli vrtulníkem. Naložili mě do vrtulníku a letěli jsme do nemocnice na oddělení ARA. Nechali mě v komatu.

Zavolali moje rodiče a Daninela. Nejdřív tam přišli rodiče. Oba plakali a drželi mě za ruku, pořád na mě mluvili. A pak přišel Dan nikdy před tím neplakal ale hned jak mě uviděl jak tam ležím neudržel slzy a rozbrečel se. Dan mě také držel za ruku a mluvil na mě. Seděl u mě celý večer až do rána. Byl hrozně unavený ale stále mě držel za ruku.

Už jsou to tři týdny co jsem v komatu. A Dan s rodiči pořád za mnou chodí. Když tam za mnou jeden den přišel Dan, chytl mě za ruku a položil mi hlavu na bříško. Najednou vykřikl, zvedl se a vyběhl na chodbu za doktorem a křičel: Mia cukla rukou, Mia cukla rukou pane doktore, Mia cukla rukou. Měl hrozně velkou radost.

Doktor se na mě šel podívat a Danielovi řekl, že mě tak za dva týdny se mě budou snažit probudit. Dan to hned šel zavolat mým rodičům a oni ihned přijeli a všichni na mě začali mluvit říkali mi: Brzy budeme spolu, bude všechno v pořádku.

O dva týdny později:

Dan a rodiči už byli u mě a čekali než mě doktoři proudí. Čekali tam asi dvě hodiny a konečně přišli. Píchli mi injekci abych se probudila. A ja jsem se začala obracet, pak jsem si rychle sedla. Dan se ke mě vrhl, že mě obejme a ja jsem ho stačila ode mě pryč. A řekla jsem: Kdo jsi? Kdo jste? Co tu děláte? Jak se jmenujete? Kde jsem? Co tu dělám?

Máma se rozbrečela. Nevěděla jsem co se děje ani kdo to je a proč ta paní brečí.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 09, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Znovu zrozenáWhere stories live. Discover now