Episode 1 - Başlangıç

1.3K 73 49
                                    

Sesim geliyor mu ?
Hey üs sesim geliyor mu ?
Beni duyan yok mu ?
-Komutanım yeter artık bizi ölüme terk ettiler.

- Hayır bu olamaz en güvendikleri time bunu yapamazlar.

Hikaye tam olarak burada başladı Mirza komutan ve Türkiye'nin en iyi timi gittikleri özel görevde yalnız başlarına kalmışlardı.

Peki bu görev neydi ?
Görev bir Panzehir almaktı.

Amerika'da yaşanan ve bütün dünyaya yavaş yavaş yayılan insanların 1 saat içinde beyin fonksiyonlarını yitirtip canavarlaştıran bir virüsün Panzehiri de nitekim Amerika daydı bunun dünyayı sarması ülkeleri endişelendirmiş ve en iyi Timlerini amerikaya gönderip her ülke için 1 tüp hazırlanmış olan panzehiri alıp çoğaltma işleminden sonra virüsü ortadan kaldırtmaktı.

Her ülke timi birer ekip göndermiş bir ölüm çukuru olan Amerikada yalnız başına bırakmışlardı.

Bütün Timlerini kendi ülkesini düşünüp kimseye yardım etmemesi ayrı bir olay olup bazı timler canavarlaşmıştı.

Geriye sadece 3 ülkeden gelen 3 Tim kalmıştı. Fakat Timler arasında çıkan olay diğer iki timi canavarlar arasında bırakmış yok olup gitmelerine sebep olmuştu.

Geriye Türkiye timinden C9 kalmıştı
Onlarda tüpü almış helikopter bekliyordu fakat telsizden hiç ses gelmiyordu
En son canavarların Türkiyede de olduğunu ve acilen gelmeleri gerektiği konuşulmuştu...

Sesim geliyor mu ?
Hey üss sesim geliyor mu ?
Beni duyan yok mu ?

-Komutanım yeter artık bizi ölüme terk ettiler

- Hayır bu olamaz en güvendikleri time bunu yapamazlar.

- Komutanım Gitmemiz gerek burada kalırsak gerçekten bu et yiyenler buraya da gelirler.

- Tim hazırlan!! Uzun ve eğlenceli bir yolumuz var!

- Anlaşıldı Komutanım!

- Görevimiz yok olan diğer ülke Timi için gelecek helikopteri ele geçirmek ve Türkiye ye panzehiri ulaştırmak.

- Selim sen helikopterin ineceği alanın koordinatlarını bul.

- hay hay Mirza 5 dakkaya hazır olur.

Dedi Selim,

Selim,

küçük yaşta Askeriye girmiş bir sanal dehaydı kendisini hacker den çok oyun oynayan bir çocuk olarak görüyordu. Her zaman ağızında sakızı kesik eldiven ve eski zamanlardan kalma bir glock silahı vardır.

Askeriye'ye girmesi, her yeri hacklemesi sinir olduğu veya ihtiyacı olduğu zaman internet sitelerini ve tek başına diğer ülke devletlerinin hackerleriyle siber savaşa girmesi ve bundan zevk almasıyla yakalanmış hapse girmek yerine bir Time girilmesini isteyen Başkan'dan sonra olmuştu. C9 ismi de Selim in başının altından çıkmıştı.

Açılımı ingilizce ve 'Cloud Nine' olan bu kelimenin Türkçe karşılığı 'Dokuz Bulut' olup gerçekten de onları temsil ettiği aşikardı.

Hepsi birer bulutu andırıyor kimi zaman sinirlenip yağmur yağdırıp şimşek çaktırıyor, kimi zaman güneşin önünü açıp heryerin aydınlanmasına neden oluyorlardı. Onlar birbirinden bağımsız fakat birbirine bağlı kan bağı olmasa bile can bağıyla bağlı 9 kardeşti. Unutamayacakları uzun ve eğlenceli yol başlıyordu.

-koordinatlar hazır Mirza.

-Tamamdır Tim hazırlan!!

Herkes bir anda ayağa kalktı ve silahları eline aldı her ne kadar korkusuz gözükseler de bu cehennem çukurunda yalnız kalmış tedirginlik içindeydiler. Bundan sonra olacaklardan habersizlerdi.

-Herkes dikkatli olsun sakın ters bi hareket yapmayın dedi Mirza.

Mirza ise daha 9 yaşında askeriyeye girmişti kardeşi ve aynı Timdeki askeri Futti ile birlikte.

Oldukça sert görünümlü 190 boylarında kaslı ve aynı zamanda suskun bir tipti Mirza. ailesi küçük yaşta ölmüştü babası eski komutan olup eşi ile birlikte suikaste kurban gitmişti, işte o gün Mirza ve Futti yetim kalmışlardı. Babasının yakın bir arkadaşı sayesinde askeri okula girmişlerdi.

Tim yola çıkmış helikopterin ineceği alana yavaş yavaş ilerliyordu. Yolda indirdikleri bir kaç zombi vardı fakat bir sürüyle karşılaşmamışlardı. Tek tek etkili olmayan zombiler birlikte çok baş ağrıtabilirdi.

-Selim ne uzun yolmuş lan ne kadar kaldı.

- Gelmek üzereyiz Futti şu yolu bitir bitirmez sağdaki boş araziye inecekmiş.

Selimin dediği yolu döner dönmez karşılarında bir kaç zombinin bir helikoptere doğru gittiklerini gördüler.

- Hani şimdi gelicekti Selim kafana sokayım.

- Sanırsın bana haber verdiler ne bileyim Mirza adamlar erken gelmiş işte ki zombiler sese gelmiş bile çoktan.

- Neyse şu adamlara yardım edelim de zombilerden kurtulup gidelim şu lanet yerden.

Adamlara yardım ettiler fakat adamlar bir anda onlara da sıkmaya başladı Daha 18 yaşındaki Faruk vurulmuştu.

Faruk, gözlüklü, her görev sırasında en sevdiği şarkıyı mırıldanan Timin en sevecen kişisiydi. Mirza ve Tim siper aldığı yerden kalkıp onun yanına gidemiyor gözleri dolmuş onla geçirdiği güzel günleri düşünüyorlardı. Özellikle de en yakın arkadaşı olan Kaan kendini tutamıyor gözlerinden yaşlar akıp sel oluyordu.

-Komutanım bırakamam kardeşimi böyle yerde dayanmam ben çıkalım vuralım şu oruspu çocuklarını da gidelim burdan nolursun komutanım.

- Sakin ol Kaan sakin ol karde...

Daha Mirzanın sözü bitmeden Faruğun yanına giden Kaan,

20 yaşında Timin en sabırsız ve genç kişisiydi ki bu olayla da kendini tekrardan kanıtlamıştı.Bembeyaz yüzlü hafif kirli sakallı sert bir çocuktu Kaan, ailesini küçük yaşta kaybetmiş askeriyeye girmişti bu vesile ile aynı anne babadan olmayan fakat kardeş gibi sevdiği bu Timle tanışmıştı.

- Kardeşim burdayım bak bana bak bişey yok iyileşiceksin.

Zar zor da olsa konuşmaya çalışan Faruk,

- Git la bırak beni sana da bişeyy oll..

Faruk bilincini kaybetmişti sinirden kahrolan Kaan silahını aldı ve ateş ede ede helikoptere yürüdü gözlerinden akan gözyaşları yediği kurşun darbelerinden çıkan kanlara karışmaya başlıyordu fakat Faruğu vuran adamların hepsini öldürmüştü oda yere düştü ve Faruk ile sonsuzluğa adım attı.

Tüm bu olaylar karşısında donup kalan Tim hemen vurulmuş olan kardeşlerinin yanına gitti fakat artık çok geçti şehadetlerini yerine getirmiş ve bu cehennem çukurunda son nefeslerini vermişlerdi.

Helikoptere yakın olan Kaanın yanına giden 6 kişi ve daha uzak olan Faruğun yanına giden Mirza ellerinden bişey gelmeyeceğini bildikleri halde müdahale etmeye çalışıyorlardı.
Tam o sırada Mirza Timinin ona bağırdığını duydu ne olduğunu anlamaya çalışıyor ve onlara bakıyordu fakat olayın şokundaydı.

-Lan Mirza zombi var yanında laan

-komutanım komutanıım....

Seslere gelen zombilerden biri Mirzanın tam arkasındaydı Timdeki diğer üyeler ateş etmiş fakat kafadan darbe yememişti ki Mirza kafasını çeviremeden zombinin ısırığını hissetmişti o anda bütün hayat sanki ağır çekime alınmış gibiydi son bi hamle yaparak silahını çekti ve zombiyi vurdu fakat ısırılmıştı ama Tim bunu tam anlamıyla görememişti....

Zombi AvıWhere stories live. Discover now