002

29 1 0
                                    


Jessie POV

'Zal ik de vlog beginnen jongens?' Iedereen knikt naar me. 'Oh wacht, Gail slaapt.' zegt Nynke. Ik kijk naast me, waar Gail tegen m'n arm aan ligt te slapen. Het eerste uur, half negen dus, hebben we haar verrast op school. Dus ze zal wel vroeg wakker zijn geweest. 'Als ze het erg vind maken we gewoon een nieuw intro.' zeg ik. Iedereen knikt weer. Ik pak mijn camera en begin te filmen. 'Hallo mensen. Welkom bij een huize wincest vlog.' Ik beweeg blij met m'n arm en stoot daarmee Gail opzij, als gevolg dat ze wakker wordt. 'Auw, Jessie. Wat doe je?' zegt ze slaap dronken. 'Ik vlog.' Ze glimlacht. 'Moet je me dan duwen. Of wat je ook deed?' Ik glimlach. 'Nee sorry. Kijk jongens, dit is Gail, onze huize wincest fangirl.' zeg ik als ik m'n arm om haar schouders heen sla. 'En hier is de rest.' zeg ik als ik ze wil filmen. 'Mag ik ze filmen.' vraagt Gail. Ik knik en geef haar mijn camera. Gail filmt iedereen, en ze zwaaien vrolijk naar de camera. Dan geeft ze hem weer aan mij. 'We zitten nu in de trein naar Disneyland en we hebben er zin in.' Koekje knikt in de camera. Ik klik mijn camera uit en doe hem weer weg. Ik kijk om me heen en zie Gail met een pijnlijk gezicht over haar hoofd wrijven. 'Deed het zeer?' vraag ik. 'Ik stoten m'n kop.' En ze begint te lachen. En wij lachen hard mee.

'Het duurde echt lang.' klaagt Ido. 'Klaag niet zo.' zegt Rick. 'Wees blij dat je hier heen mocht.' Ido knikt begrijpelijk. 'Nu nog met de bus.' zegt Malcolm. 'Oh ja.' zucht Thijmen. 'Thijmen is 6!' gilt Nynke met een glimlach. Iedereen moet lachen maar Thijmen het hardst. 'Hier is de bus.' zegt Dora en we stappen in. We gaan zitten en de bus begint te rijden.

Thijmen POV

We staan voor de ingang en niemand weet echt wat te zeggen. Het voelt als een kwartier dat we staan te kijken, maar het zijn maar een paar minuten en dan rennen we met onze koffers het park in. We komen bij de balie. 'Hello.' zeg ik in mijn beste Engels en vraag naar onze kamer, met verzorgt verblijf, omdat wij de vloggers zijn. Ik moet mijn lach inhouden als ik het zeg. De vrouw knikt. 'We hadden jullie al verwacht.' zegt ze. (In het Engels natuurlijk) We krijgen de sleutels en lopen naar de lift. 'Jessie!' roept Gail dan. 'Huh? Wat?' Jessie kijkt naar Gail. 'Daar is stitch!' gilt ze. Jessie slaakt ook een gil. 'Kom!' Jessie trekt Gail mee aan haar mouw naar stitch toe. 'We moeten een foto maken.' horen we Gail zeggen. Van een afstand kijken we toe hoe ze stitch een knuffel geven en foto's met hem maken. Als ze terug lopen moeten we hard lachen, maar Gail en Jessie staan er wat ongemakkelijk bij. 'Nou, gaan we nog.' zegt Jessie dan maar. We knikken door het lachen heen en we gaan naar boven toe.

Nynke POV

Ik sta met Gail en Dora voor onze kamer en ik steek het pasje in het slot en open de deur. We kijken bij onze kamer in, eerst de badkamer en als je verder loopt heb je de slaapkamer met 3 grote bedden. 'We hebben een Lilo en Stitch thema!!' horen we iemand hard gillen. We lopen naar de hal een Jessie komt aanrennen. 'Gail. We hebben een Lilo en stitch kamer.' Gail en Jessie schieten samen in de lach en Gail gaat mee kijken naar de kamer van Jessie en Koekje. Dora en ik lopen terug de kamer in. Wij hebben een Toy Story kamer. Nadat we de kamers hebben gefilmd voor de vlog, word op de deur geklopt en Dora doet open. Gail en de rest van huize wincest komen binnen. 'Gaan we het park in?' vraagt Anne-Rooz die bij Thijmen en Malcolm op de kamer slaapt. (Ik was haar serieus even vergeten. Im verry verry verry sorry) Iedereen knikt en we lopen onze kamer uit.

(Sorry Anne-Rooz:( hopelijk vinden jullie het wel een leuk boek:)<3)
bnynke
geldpakman
drietant
TriestPresoon

Serprise-Huize Wincest fanfictieWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu