Inkom hal

274 9 19
                                    

[Omdat WP het nodig vond om de vorige te verwijderen -.-]

Je opent de deur van het studentenhuis en het eerste wat je ziet is een brief. Degene die alles regelen voor jullie hebben dat hier neer gehangen. Dus waar wacht je nog op? Lees het!

'Welkom Upper East Side studenten! Hebben jullie zin in deze rustige, gezellige kerstperiode? -just kidding- het is tijd om de tijd van jullie leven te beleven! Een huis zonder ouders en met weinig regels is daar ideaal voor! Tijd om die kerst gedachten terug te halen!
Zoals we eerder al zeiden zijn er weinig regels, maarrrr helaas...jullie zijn niet vrij in alles... De kamerindeling bijvoorbeeld is door ons bepaald. Dus misschien moet je straks is gaan kijken op welke kamer jou naam hangt.
Voor deze namiddag/avond zijn er genoeg hapjes en drankjes voorzien. Ook voor morgen vroeg hebben wij nog voor het eten gezorgd. Vanaf dan is het geheel aan jullie! Have fun people!

Dag/nacht 1: voor de eerste avond hebben we een spel voorzien. Aan jullie de keus of jullie het al dan niet spelen. Als jullie het willen spelen: in de woonkamer staat een doos met de nodige materialen en uitleg. Veel plezier!'

Voorlopig heb ik alleen de mensen getagd die actief zijn en waarvan ik weet dat die aan dit concept meedoen. Maar voel je vrij om alsnog mee te doen!

jxxltje
tacobeIIs
xx_SMARTIES_xx
-NienkeX-
LittleCherry_X
halfnederlands
MyOwnStoriesOfMyLife
AngelDustoflove
CaptainCX
Lisaaatjuuuh
(Laat weten wie ik vergeten ben!)

RPG// Welcome Upper East Siders!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu