14. Přiznej se

33.7K 1.2K 17
                                    

Justin: Chrissy je tak hezká nikdy jsem tomu nevěnoval tak velkou pozornost. Teď ji sleduju a zkoumám každý její pohyb. Její dokonalý úsměv je jako moje každodenní droga. Všiml jsem si na ní že když ji něco řeknu nebo se za něco stydí tak se červená. Miluju to na ní. Je tak nevinná a to mě kni pořád více a více táhne. Vím určitě že takhle do detailu jsem nikdy nepřemýšlel o žádné holce.

"Justine" šeptla Chrissy když jsem ji líbal krk. Ona je tak dokonalá,při ní se vůbec neumím ovládat. Otočil jsem si ji k sobě a pohled mi hned padl na její dokonalá prsa. Navlhčil jsem si rty a přitáhl si ji blíže k sobě.

Chrissy si dala ruce na svojí hruď a tím mi znemožnila pohled na její prsa. Zavrčel jsem a chytl ji za její ruce které jsem následně dal zpátky vedle jejího těla. "Jsi krásná nemáš se za co stydět" řekl jsem ji a pohladil ji po vlasech. Chrissy hned sklopila hlavu a já se musel zasmát. Je tak roztomilá.

"Lásko dívej se na mě" řekl jsem a Chrissy se na divně podívala. Nadzvedl jsem obočí a sledoval ji. "Ty jsi mi právě teď řekl lásko?" zeptala se mě a já hned ztuhl. Vážně jsem ji to teď řekl? "Ne" řekl jsem a vjel si rukou do vlasů. "Ale ano" řekla Chrissy a zasmála se. "Ne to teda ne" řekl jsem drobet podrážděnym hlasem a přešel k posteli na kterou jsem si sednul.

Neřekl jsem to, nemohl jsem to říct. Chrissy jen protočila očima a oblékla si triko. Potom se otočila na mě a dívala se mi do očí. "Přestan být nabručenej prostě jsi to řekl" řekla Chrissy a zasmála se. Ta holka vážně dokáže občas provokovat. No ted se to ale moc nehodí. "Neřekl jsem to, to je jenom výplod z tvé hlavy" řekl jsem jí vážně a nepřestával jsem se jí dívat do jejích modrých očí. Její oči jsou uplně odlišné od těch mých a to mě k ní více přitahuje.

Chrissy se jenom zamračila a přešla těsně ke mě. Strkla do mě a já jsem spadl na záda. Chrissy si sedla na mě obkročmo a vlasy si hodila na jednu stranu. Pomalu se ke mě naklonila a já jsem cítil její dech na mých rtech. Myslel jsem si že mě Chrissy políbí ale zmýlil jsem se.

Chrissy se jenom těsně u mých rtů zasmála a vrhla se na můj krk. Který mi začala ruzně libat a jezdit po něm jazykem. Aktivně jsem ji chytl za její zadek a zmačkl jí ho. Ona je tak užasná. Bože ona má na mě vážně dost velkej vliv.

Po chvilce se Chrissy od demě odtáhla a přiblížila se k mým rtům. "Přiznej se že jsi mi řekl lásko" řekla Chrissy a zakousla se do svého rtu. To mě jako chce ještě více mučit? Kývl jsem hlavou do stran že ne a Chrissy se zamračila. Najednou ale udělala to co jsem nečekal. Otřela se svým rozkrokem o ten můj a já z těžka vydechl. Chrissy se znova otřela a můj rozkrok a já přivřel oči. To mě nemůže takhle mučit. Je to hrozné.

"Přiznej se" řekla Chrissy a šibalsky se usmála. Ne neřeknu to. Nemůžu jí podlehnout. Proto jsem raději nic neříkal a Chrissy ze mě slezla a vytáhla něco z pod postele a hned si sedla zpátky na mě. Nevěděl jsem co drží v rukou ale chtěl jsem to zjistit.

Bohužel než jsem to stačil zjistit se mi Chrissy přisála na rty a začali jsme se líbat. Její polibky byli pořád dravější. Pak najednou ale něco cvaklo a Chrissy se od demě odtáhla. Ušklíbla se a podívala se nad mojí hlavu.

Moje ruce byli připoutány k posteli. Cože? Jak to mohla dokázat? Pokusil jsem se z tich pout dostat ale marně. Zamračil jsem se a díval se na Chrissy dominantní pohled. Ušklíbla se a začala mi pomalu přejíždet prstami pod mé  hrudi.

Potom se ale hned přemístila na moje kalhoty. Rozepla mi je a hned mi je sundala. Sedla si mi zpátky na můj rozkrok a otřela se o něj. Já jsem zavzdychal a měl jsem nutkání se jí dotýkat. Tohleto je vážně mučení. "To triko by chtělo dolů" řekla Chrissy smutně ale já veděl že se uvnitř směje. Nemohla mi to triko nějak sundat protože jsem měl ruce nahoře spoutane a ona nemá tak velkou sílu aby mi ho rozthla.

Chrissy pomalu ze mě slezla a šla prohledávat šupliky. Nevěděl jsem co hledá a bylo mi to celkem jedno. Zajímalo mě jen to jaké to bude až budu vní. Vážně jsem už docela dost nadrženej. Chrissy konečně něco vyndala ze šuplíku a přešla ke mě. V ruce měla můj malý nůž.

No to si ze mě dělá prdel ne? Hned jak ke mě přišla tak jsem ztuhl. Nevěděl jsem co bude následovat. Chrissy se jenom zasmála a chytla mě za lem trika. Pomalu natrhl nožem mé triko a pak ho silně svýma rukama rozthla. Nůž položila na noční stolek a ušklíbla se.

Sundala si svoje triko a já měl zase nadherný výhled na její prsa. Usmál jsem se a chtěl jsem se jí dotýkat ale nemohl jsem. Zaknučel jsem a doufal že mě Chrissy pustí ale ona ne. Ona se mi vrhla na mojí hrud a začala mi po ní přejíždet jazykem. Pomalu putovala svým jazykem pořád níž a níž. Až se nakonec zastavila u lemu mých trenek.

Usmála se a sundala ze mě trenky. "Chrissy" šeptl jsem a díval se na ní. Chrissy se jenom zasmála a sundala si svoje kalhotky. Přejela  mi svými prsty po mém penise a já jsem se celý napnul. Je to strašný pocit bezmoci.

Chrissy se jemně usmála a vsunula do sebe můj penis. Oba jsem zavzdychali a já čekal až se začně Chrissy pohybovat. Jenže ona pořád nic. Jen se ke mě naklonila a jemně mě políbila. "Prosím netrap mě" šeptl jsem a škubl rukama. Ale z pout jsem se nedostal.

"Přiznej se že jsi mi řekl lásko" šeptla mi Chrissy na rtech a pomalu se nadzvedla a pomalu sjela po mé celé delce penisu zase dolů. Nevydržím to. Nemám na to. "P-přiznávám" řekl jsem trhaně protože jsem už byl vážně nadrženej. Chrissy se usmála a začala se na mě pohybovat.

Tak rád bych jí chytl za ty její boky a drtil je ve svojich rukou ale nemůžu. Chrissy začala přidávat na rychlosti a naše vzdychy začali zaplnovat celou naši místonst. Já jsem ale chtěl pořád víc a víc. A jak jsem viděl tak Chrissy také.

Proto jsem přirazil panvý proti ní a z obou nám z ust vyšel hlasitý vzdych. Vypadalo to že Chrissy to ještě více nastratovalo a přidala na rychlosti. Cítil jsem že už zachvilku budu a že ona také. Její stěny se obepínali kolem mého penisu a já byl přesvědčený o tom že zachvilku oba dosáhnemě svého vrcholu. Chrissy naposled oproti mě přírazila a já ucítil ten nádherný pocit rozkoše. Celý jsem se napl a uvolnil se.

Chrissy se hned na mě svalila a z těžka dýchala. Můj dych byl o drobet klidnější. Chrissy byla uplně vyřízená bylo to poznat. Pomalu ze mě slezla a vzala do svých rukou klíček z nočního stolu. Rozepla mi pouta a odhodila je někam na zem. "Za todle se ti pomstim" šeptl jsem a nátahl si na sebe trenky. Chrissy si nic neoblékla protože byla nejspíše unavena.

Proto jsem si lehl vedle ní a ona si hned lehla na mojí hrud. "Byla jsi užasná to musím uznat, takový sex jsem už dlouho neměl" šeptl jsem a políbil ji na vršek hlavy. Bylo mi jasné že se červená a to jsme ji neviděl do obličeje. "Radši nemluv" šeptla Chrissy a já citil její nahé tělo jak je nalepené na mě. Přikryl jsem nás peřinou a hladil jí po vlasech. "Dobrou" šeptla a já jsem se sam pro sebe usmál. "Dobrou moje princezno" šeptl jsem a nepřestával ji hladit po vlasech.

"Jsi moje jenom moje" šeptl jsem znova díval se do stropu. Zítra ji nikomu nesmím dát. Prostě nesmím. Je moje a co je moje tak to nikomu nedávam. Nechci aby byla někoho jiného........

 

Bez křídel (probíhá upravování příběhu) Where stories live. Discover now