Kapitel 2: ''Pizza, shopping, och Felix''

716 26 8
                                    

Savannahs perspektiv.

Efter skolan hade slutat samlades vi utanför ingången och började gå mot gallerian som låg ungefär 10 minuter bort från skolan. Jag gick bredvid Ogge och snackade lite med han. ''Så hur länge har du känt dom andra?'' Frågade jag och han drog handen genom håret innan han svarade mig. 

''Jag har känt Erica sen jag var liten, eftersom att mina och hennes föräldrar har känt varandra sen långt tillbaka.'' Svarade han och pausade innan han svarade mig igen. ''Senså lärde jag känna Omar och Frida när jag började här, senså började vi också umgås med Melissa och Melanie då Frida kände dom.'' 

''Aha, så ni alla har umgåts länge då?'' Frågade jag och Ogge skrattade lite. ''Ja, man kan ju säga så.'' Svarade han och vi båda skrattade lite. 

När vi kom fram till gallerian började Melissa gå mot pizza hut och ställde sig i kön och vi andra ställde oss bakom henne när Melanie började så smått dansa runder med Omar till musiken och vi andra skrattade högt åt dom. 

De personerna som satt här inne vände blickarna mot oss och kollade på Melanie och Omar som dansade. Det tog ett tag innan alla hade beställt och för Omar och Melanie att sluta dansa. 

 Vi satt oss vid ett av borden som va precis vid fönstret och åt vår pizza, och lyssnade på Melissa som snackade med munnen full med pizza. 

''Melissa, gumman, ät upp innan du snackar,'' Sa Erica och skrattade samtidigt som min blick fastnade mot ingången. ''Savannah?'' Sa Frida och viftade med fingrarna framför mina ögon. Och jag vände mig snabbt mot henne, ''mhm?'' mumlade jag och vände min blick lite mot ingången igen. 

''Vem kollar du efter?,'' Sa Frida och kollade mot samma håll som mig innan hennes ansikts utryck ändrades. ''Felix..'' muttrade hon och jag kollade snabbt mot henne med ett förvirrat utryck. 

''Vad är det med han som ni inte gillar?'' Frågade jag nyfiket. ''Vi kan ju börja med att han är ett svin'' svarade Melanie. ''Exakt, han är ett svin och en player.'' höll Erica med. 

Jag höjde ena ögonbrynet och kollade på dom och kollade på Ogge och Omar bara till att se att dom har samma utryck som tjejerna. Jag suckade och tog en stor tugga utav min pizza. 

''Vi bara varnar dig för honom,'' sa Frida och försökte prata om något annat.  

---

Alla hade ätit upp och vi var nu påväg mot hollister för att Melanie ville dit då hon hade sett en tröja för några dagar sedan som hon verkligen ville ha, så vi alla va nu påväg in mt hollister. Jag var inte ett fan av hollister mer än utav deras parfymer, så jag gick dit och Omar hängde med då han inte orkade gå runt hela affären. 

Så nu stod jag och Omar och luktade på alla möjliga parfymer. ''Vad tycker du om denna?'' frågade jag Omar och gav den till han. ''Luktar rätt så gott, hade jag varit du hade jag helt klart köpt den'' Sa han och jag skrattade. 

''Då tar jag väll den,'' sa jag och tog fram min plånbok. ''Ska vi leta reda på dom andra eller?'' Frågade jag Omar, ''vi kan betala och gå ut och vänta, jag skickar sms till Erica,'' svarade Omar och vi ställde oss i kön, betalade och gick ut och satte oss vid en bänk utanför. 

 Jag kunde inte hjälpa men att fråga Omar vad det var som hade fått tjejerna att verkligen avsky Felix så mycket, jag var nyfiken och tjejerna förklarade inte så väldigt bra. ''Sanningen är att Felix och Melissa var typ ett par eller hur man säger förra året, men Felix visade sig att vara ett svin och flörta med andra tjejer, och han typ fick ihop det med en annan tjej och det va Melanie som kom på dig och berättade såklart för alla och ja, nu hatar vi alla han.'' förklarade Omar och jag nickade. 

''Hur länge hade Felix och Melissa varit ett par?'' frågade jag och Omar drog en hand genom håret innan han svarade ''7 månader, så när Melissa fick reda på att Felix va otrogen va hon förkrossad,'' ''förstår jag,'' svarade jag och kollade ner på mina skor. 

''Där är dom!'' hörde jag Erica skrika och springa den lilla biten till oss och satte sig emellan oss. ''Så vad köpte du Savannah?'' Frågade Erica och kollade nyfiket mot min påse. ''Uh, jag köpte bara en parfym'' Svarade jag och tog upp den och visade flaskan för henne. 

''Åh den luktar riktigt gott!'' Sa Erica och Melanie tog upp den och luktade också. ''Åh!'' Sa hon och luktade en gång till innan hon gav den till mig. ''Så vart ska vi gå nu?'' Frågade Frida, ''jag vet inte inte, vilken som helst,'' svarade Melanie och alla kollade på henne, ''vad? jag har redan köpt toppen jag ville ha.'' svarade hon och flinade. Vi alla skrattade och började gå. 

---

''Vi ses imorgon!'' Sa Melanie och hoppade på bussen hon skulle med, Ogge och Omar hade tagit tunnelbanan och Erica blev hämtat och Melissa gick hem. 

Det var bara jag och Frida som tog samma buss, då vi skulle åt nästan samma håll. ''Så vilken lektion har du imorgon bitti?'' Frågade Frida, ''tror jag har idrott, du då?'' ''jag har också idrott!'' Sa hon och gjorde 'high five'. 

Jag skrattade och tog upp mobilen snabbt för att se om något hade hänt och la sedan ner den igen och vände mig mot Frida. Vi satt tysta ett tag innan bussen kom och vi gick på bussen och satte oss. 

Vi snackade tills jag skulle hoppa av, ''vi ses imorgon!'' sa Frida och gav mig en snabb kram. ''Jadå, hejdå!'' sa ag och vinkade till henne och gick mot mitt hus. När jag såg han Oscar som hamnade i bråk i skolan idag. Jag kollade mot han och kollade snabbt ner när han kollade mot mig. 

Jag gick snabbare mot mitt hus och tog fram nycklarna ifall min familj inte skulle vara hemma, när jag äntligen kom hem så testade jag att öppna och det var öppet så jag gick in och tog av mina skor och gick till köket för att ta något att dricka. 

''Så hur var skolan?'' hörde jag min mamma ropa från vardagsrummet, innan jag hörde steg mot köket. 

''Det var bra, jag träffade några nya vänner iallafall.'' Sa jag och mamma log. ''Jag sa ju att denna flytten skulle bli bra.'' Sa mamma och klappade mig lite nätt på axlen. ''Förutom att du fick mig att flytta ifrån alla mina vänner.'' muttrade jag och tog en stor klunk ur min dricka. 

Mamma suckade och gick ut till vardagsrummet igen och jag satte mitt glas i diskmaskinen och sprang upp på mitt rum och drog upp min telefon ur min ficka. Jag såg att jag hade fått ett sms från Klara, från min förra skola även en utav mina bästavänner. 

'Så några snygga killar på din skola?' stog det och jag flinade, såklart att hon skulle fråga det. Jag svarade snabbt. 'det finns en kille, men jag vet inte.' och det tog inte alls långt innan hon svarade mig. 

'vadå vet inte? Savannah, detaljer!' jag skrattde högt. 'jag typ gick in i han idag, han heter Felix men mina 'nya' vänner varnade mig för han, han är tydligen trubbel, men defenetift snygg.' svarade jag. 

---------------------------------------------------------

 A/N: ahhhh, kort kapitel och inte det bästa, ganska rörigt då jag försökte få det klart så fort som möjligt! men jag läste kommentarerna på förra kapitlet och jag blev riktigt glad när jag såg att ni ville ha ett nytt kapitel och att ni gillade min fanfic! Som jag sagt innan så blir kapitlena bättre och längre, men just nu vill jag bara komma in i den lite så inte allting händer i början. Hoppas ni gillar detta kapitlet iallafall! :D -amanda 

((INTE KOLLAT IGENOM STAVNINGEN SÅ FÖRLÅT OM DÄR ÄR STAVFEL))

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 29, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Badboy Sandman. - The Fooo fan fiction -Where stories live. Discover now