Láska bolí

27 1 5
                                    

"Miláčku!!"
Zakřičela jsem na Tonyho. Vrhla jsem se mu do náruče a pevně ho obejmula. Byla jsem s ním každý den. Každý den jsem se k němu tulila a každý den byl jako sen. Začalo se to najednou ale hroutit a já jsem s Tonym začala být čím dál méně.

"Chica... slibuji, že to bude lepší. Budeme spolu bývat zase častěji. Slibuji Mi amore."
Uplynulo čtvrt roku a nic se nezměnilo.
"Tony.. říkal si, že spolu budeme častěji..."
"Chica.. vydrž por favor. Ještě chvíli. Slibuji, že se to zlepší."
Uplynul další čtvrt rok. Už to trvá dost dlouho... šla jsem za Tonym a přitulila se k němu.
"Můžu být s tebou?"
"Sí."
Tony najednou po chvilce vstal.
"Chtěla jsem být ještě s tebou."
"Chica... omlouvám se ale nemůžu.. víš.. je tu menší omezení.."
Zlomilo mi to srdce.. Nebyl to právě on, kdo mi řekl, že bude se mnou bývat déle? Nebyl to právě on, kdo mi řekl, že se to zlepší? A nebyl to právě on kdo mne utěšoval, držel v náručí a sliboval?
Tak moc mne to zasáhlo... Měla jsem jet příští rok do Španělska.. Snila jsem, že tam jednou budu s ním.. A když už to mělo nastat.. Začala jsem pochybovat, že tam se mnou pojede..
Jsme spolu dva roky... a trvá to už asi půl rok co je to tak zlé... Za dva měsíce jsem měla slavit své narozeniny..

26. března
---------------
Mé narozeniny. Byla jsem tak šťastná! Celé dopoledne jsem se těšila na Tonyho. Odpoledne měla začít oslava. Přišli všichni včetně Tonyho. Celý den jsem slavila... ale s kamarády... Tony se mnou opět skoro vůbec nebyl. Večer když všichni odešli jsem si zalezla do pokoje, lehla si do postele, zakryla se a začala ronit slzy. I když se mne ostatní přes den ptali co mi je, neodpovídala jsem. Jako obvykle. Tony mi říká, že to v sobě nemám dusit.. nesvěřila jsem se. Každý večer jsem to ze sebe dostala dlouhým pláčem a nikdo o tom nevěděl a neví do teď. Pláču po nocích a přes den se směju... Je to tak lepší.. Aspoň ostatním kolem sebe svými pocity neubližuji.

Utekl měsíc od mých narozenin. Vyšla jsem ven a šla za Tonym s nadějí, že spolu budeme konečně déle... Večer jsem se vrátila domů a akorát jsem se opřela o dveře a začala brečet. Strašně to bolelo. Tak velkou bolest jsem začala cítit až teď... Toužila jsem po jeho obětí. Toužila jsem po delším času s ním... snila o tom, že s ním budu u moře. Snila o zvuku španělské kytary, na kterou by hrál. Otevřela jsem dveře a se slzami v očích vyběhla ven. Utíkala jsem. Utíkala a snažila se utéct před tou bolestí, strachem, smutkem a nevyplněnými sny, které mi lámaly srdce. Asi touha po něm mne zanesla před jeho dům. Šla jsem ke dveřím a zazvonila. Sklopila jsem hlavu a když jsem uslyšela jeho kroky, slzy mi začaly téct ještě víc. Otevřely se dveře a já se podívala se slzami v očích na Tonyho.
"Chica?..."
"T-Tony.. já..."
Nevydržela jsem to.. chtěla jsem utéct, ale Tony mne chytl za ruku. Začala jsem ještě víc brečet a sesunula jsem se na kolena. Tony mne vzal do náruče, odnesl na chodbu a položil zpět na kolena. Klekl si za mnou a pohladil mne po vlasech.
"Tony já už nemůžu! Lámeš mi srdce!..."
Tonyho to asi zabolelo.
"Já už nechci! NECHCI!.. Už mne nebaví být s tebou míň a míň... Bolí mne to a ničí.. Proč to nevidíš?..."
Tony ze sebe nevydal ani tón hlasu. Mlčel a když už se chystal něco říct, vyvlekla jsem se mu z ruky a utekla. Tony tam seděl a v jeho očích byla vidět bolest a smutek. Utekla jsem před kostel. Sedla jsem si na zeď a koukla nahoru na hvězdnou oblohu. Slzy mi stékaly po tvářích a já jen snila. Mé oči se leskly a mé krátké hnědé vlasy vlály v jemném větru. Sedávala jsem tu často a snila o pěkné budoucnosti. Jenže pokaždé jsem ji začala vidět po chvíli černou. Nevím proč... ale bolelo to a já se utápěla ve smutku. Tony mi říká, že jsem silná holka. Jsem silná.. Ale dost zlomená... nějak to pokaždé překonám, ale pak je toho víc a víc.

Kostel odbil desátou hodinu večerní. Najednou zhasla všechna světla ve vesnici a obloha byla ještě krásnější než před tím. Seskočila jsem ze zdi a šla domů pod tou krásnou oblohou. Z ničeho nic jsem před sebou uviděla černou kočku. Říká se, že nosí smůlu. Ale já černé kočky milovala. Kočička se rozešla a já šla za ní. Přivedla mne na louku a koukla na oblohu. Hvězdy se jí odrážely v očích. Koukla jsem nahoru a spatřila jsem něco úžasného. Tolik hvězd. Tolik souhvězdí. Lehla jsem si do trávy a začala jsem přemýšlet. Chtěla jsem být s někým. Milovala jsem když mne někdo utěšoval. Cítila jsem se, že nejsem sama a dost mi to pomáhalo. Ale teď jsem byla sama.. nenáviděla jsem, když jsem byla sama a cítila jsem takovou bolest.. jenže.. jenže. Nechtěla jsem jít domů. Nechtěla jsem přijít o takovou nádheru. Šla jsem k sobě na zahradu, udělala si přístřešek a hlavu vystrčila ven. Usínala jsem pod hvězdami. Bylo mi krásně, ale zároveň jsem se cítila strašně sama.

Ráno mne probudily paprsky slunce. Šla jsem si vyčistit zuby a učesat se. Napsala jsem Tonymu dopis: "Tony.. nechci dál trpět. Chtěla jsem s tebou zažít tolik krásných chvil, které bych si pamatovala ještě dlouho. Ale... strašně moc o tom pochybuji. Už spolu skoro vůbec nejsme.. a to mne bolí. Kdyby si mne hledal, jdu k čarodějce Lili. Jdu za ní abych tam mohla nechat své trápení."
Dopis jsem předala pošťákovi a řekla kam ho má doručit. Šla jsem domů a dala si pořádné boty a oblečení. Sbalila pití a jídlo na cestu a vydala se za čarodějkou. Asi čtyři hodiny cesty mne trvalo než jsem dorazila na místo. S Lili jsem se znala. Byla to moje kamarádka. Přišla jsem k domu a zaklepala. Lili mi přišla otevřít.
"Ahoj Wen!"
"Ahoj Lili..."
"Copak se děje?"
"Něco od tebe chci. Chci aby jsi mi vymazala paměť.."
Lili se zarazila..
"Prosím.. já už dál nemohu.."
Lili mne pozvala dál. Začala říkat zaříkávadlo. Najednou mi hlavou začali létat myšlenky. Co Tony? A co ty věci, které mám naplánované? Co ty vzpomínky a co ty krásné chvíle s ním. Najednou jsem si to uvědomila.
"CHICA!"
"Lili počkej!-"
Lili mne zasáhla kouzlem. Spadla jsem na zem a Tony za mnou rychle přiběhl.
"CHICA!..Ne.. Prosím prober se!"
Lili se na Tonyho podívala...
"Lili!.. Proč si jí to dovolila?..."
"Já..Já.."
Otevřela jsem oči.
"Chica si v pořádku?.."
"Chica?.. Proč mi tak říkáš? Kdo si?"
Tony dostal pořádnou ránu do srdce.
"Chica ne... proč si to udělala.."

Utekl půl rok a já jsem měla nové kamarády. Tony za mnou došel a obejmul mne.
"Musíš se stěhovat?"
"Musím..."
Tony mne pevně obejmul.
"Nechci tě ztratit..."
"Neboj se.. budu tě jezdit navštěvovat."

Odpoledne jsem šla k autu. Dala jsem si do kufru věci a zavřela jsem ho. Otevřela jsem dveře od auta a chtěla nastoupit.
"Chica počkej!"
"Copak?"
Tony si mě k sobě přitiskl a políbil mne. Začala jsem se strašně červenat. Najednou se mi do hlavy nahrnuly jakési vzpomínky. Začala jsem si vzpomínat uplně na všechno. I na tu ukrutnou bolest. Tony mne držel za pas a za hlavu. Jeho rty byly tak příjemné. Přivřela jsem oči a začala ronit slzy. Chytla jsem ho za tvář a pohladila pak po vlasech. Tony ucítil mé slzy na jeho tvářích. Otevřel oči a kouknul se do těch mých.
"Tony..."
"Chica...?"
"Miluju tě strašně moc ty můj Španěle."
Usmála jsem se na něj. Tonymu vyhrkly slzy radostí. Přitiskl si mne k tělu a pevně mne obejmul.
"Tony já-"
"Chica.. tohle mi už nedělej.. Ani nevíš jak moc jsem se celý půl rok trápil.."
"Promiň lásko.."
"Už je to dobré.. Te amo."
"Te amo!"
Vzala jsem si kufry z auta a šla zpět domů.. vybalila si a Tony mne obejmul. Dala jsem mu pusu na tvář a přitulila se k němu. Podle mne se ale nic nezměnilo a za chvíli s ním zase přestanu bývat tak často... a jen tahle představa mne začala opět bolet....

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 06, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

TouhaWhere stories live. Discover now