Lumea viselor

265 16 4
                                    

Ma aflam tot acolo,in acel vid fara scapare. Ma simteam dezamagit si foarte...singur. Nu stiam ce sa mai fac. Acele intrebari enervante imi bubuiau in cap si cereau raspunsuri! Ca sa mai scap de nebuneala din minte,m-am incolacit ca un covrig pe jos si am atipit.

Dintr-o data am ajuns intr-un taram magnific. Eram pe plaja exact asa cum am adormit,sub forma unui covrig. M-am ridicat si am explorat insula cu mare atentie. Soarele stralucea puternic si razele imi bateau in ochi. Ma orbeau. Mi-am continuat drumul putin sfios. Era un loc necunoscut pentru mine.

La un moment dat am gasit o pietricica sclipitoare. Stralucea in mii de culori: albastru, verde, galben, fumuriu, negru, roz, portocaliu, alb, auriu, argintiu...

S-a auzit o voce care mi-a spus:

- Sufla in piatra sclipitoare din fata ta. Ai doar 2 dorinte. Folosestele cu intelepciune.

Mi-am dat seama ca vocea era doar in mintea mea,dar totusi m-am gandit sa incerc,asa ca am urmat instructiunile. O incercare nu strica! Am suflat in pietricica si s-a pornit o furtuna de nisip. Am intrat intr-o tornada,dar acolo nu era pic de nisip. Locul acela era imaculat. Zburam! In fata mea ingrozita,dar in acelasi timp si uimita, a aparut un duh-pisica. Nu avea picioare! Plutea pe un norisor alb. Mi-a inmanat piatra pe care probabil o pierdusem in acea nebunie de nisip si a spus o incantatie intr-o limba necunoscuta de mine,dupa mi-a soptit pe limba mea:

- Puneti 2 dorinte.

M-am balbait putin inainte de a-mi exprima prima dorinta,dar pana la urma am spus:

- Imi doresc sa aflu rapunsul la toate intrebarile pe care i le-am adresat ingerului.

Dintr-o data s-a ivit de nicaieri un fum roz spre mov care aproape m-a sufocat. In fata mea mi-au aparut intrebarile si imediat sub, raspusurile:

'Ce s-a intamplat cu parintii mei? De ce au murit?                 

'Parintii tai au murit ucisi de un om nebun,de Halloween.

‘Sunt in rai ?

‘Da

'Cum am ajuns in rai?

'Ai fost calcat de o masina.

' Ce se intampla in acest moment pe Pamant?

'Esti la un veterinar. Nu esti constient. Toti oamenii incearca sa iti salveze viata. Stapana ta plange in continuu,parintii o consoleaza,iar Kitty te vegheaza.

‘De ce am ajuns aici,in rai?

‘ Pentru ca asa s-a intamplat. Nu ai fost destul de atent.

‘ Cum ajung inapoi la stapana mea si la Kitty ?

‘Asta trebuie sa afli TU!

Dupa ce am citit toate randurile,a trebuit sa imi exprim urmatoarea dorinta:

-  Imi doresc sa ajung inapoi la familia mea!

Duhul mi-a indeplinit si ultima dorinta,doar ca inainte sa deschid ochii si sa imi vad familia s-a intamplat ceva. Nu puteam sa-mi deschid ochii! De ce?? M-am chinuit ce m-am chinuit si pana la urma am reusit. Prima data am vazut-o pe Kitty. Statea pe marginea micutului patut in care ma aflam si se uita nauca la mine. Imediat  fata uimita pe care o avea s-a transformat intr-una fericita. A sarit pe mine si mi-a pus o groaaaaza de intrebari. Abia am reusit sa raspund la toate. Familia mea si-a dat seama ca eram treaz si m-a luat in brate. Cea mai vesela era fetita mea,stapana mea! Cat ma bucuram s-o vad! Oh,eu cu neatentia mea! Ii stricasem petrecerea! Cred ca a stat langa patutul acesta ore in sir si a asteptat sa-mi revin..Biata de ea, cat a suferit! Ei bine acum era in culmea fericirii si asta era purrfect!! Am mai observat ca pe langa pat mai era si un om cu ochelari,batran care purta un halat alb. Probabil era veterinarul meu. A inceput sa vorbeasca dupa cateva ture in jurul unui scaun:

- Doamna si domnule Simon. Nu-mi vine sa cred ca s-a trezit. E un miracol! Acum cateva minute inima a incetat sa-i bata si uite-l acum, voinic si vesel! Puteti sa-l luati acasa. Si-a revenit complet.

Asa ca am plecat acasa,dar nu am mai iesit pentru o luna pe afara. Kitty tot se ruga de mine,dar eu NU! Preferam sa ma plictisesc in micuta mea casa decat sa mai trec prin ce am trecut. 

Povestea unui pisoiaş ✖Needitată✖Where stories live. Discover now