Tanıtım/Start

21 0 0
                                    

Öncelikle selamlar! Cümleye nasıl başladığımı siktir edin, şimdi yazdığım şey fantastik, gerilim belki biraz renkli ve parıltılı bir hikaye.

Wattpad' de gördüğünüz fazladan aşk ve 'ergence' olarak tanımlayabileceğiniz bir şey değil. Tamamen kurgusal ve karışık bir hikaye, herhangi bir kahramanı yok, net bir olay, güzel kelimeleri burada bulamayacaksınız. 

Siyasi görüş, fantastik olaylar, gerçekçi var olmayan kişiler.. 

Dediğim gibi basit bir yazı ya da basit bir insanın okurken tebessüm edeceği bir şey değil. Tabi ki bunun yanında da korkunç bir hikaye de değil.  Sadece  gerçekleri yansıtan  bir şey. 

Bunu yazma nedenim; farklılık olsun diye normal bir sebebi yok. Olay hakkında fazladan bilgi veremeyeceğim çünkü tam olarak bende bilemiyorum ama ilk bölümde kısa bir özet geçeceğim.

Aslında okurken herhangi tek bir duyguya girmenizden yana değilim, yani demek istediğim; sadece 'aşk' duygusunu hissetmeniz değil, okurken birçok duyguya aynı anda girmeniz. Belki korkuyu damarlarınızda hissedebilirsin, ya da bakış açınızı bana çevirebilirsiniz.

Ama 'fazladan ergence' gibi küçümseyici şeyler hissetmenizi istemiyorum. Bakarsak; bu hikaye olayların bir bütünü olacak. Hani şu hayattayken yaşadığımız her şey aşk, korku, heyecan, saçmalık, karmakarışıklık..

Kendimden bahsetmek gerekirse; ... beni boş verin ama eğer bir gün gerekirse, yazarız buraya.

Ya da herhangi bir konuda fikrimi de belirtebilirim, konuşabiliriz yani. 

Yazımı beğenmeyebilirsiniz, hatta yıldıza basmanıza ve hatta oy vermenizde beni tatmin etmeyebilir. Daha çok düşüncelerinizi öğrenmem, ya da bu yazıyı okurken dinlediğiniz şarkıları öğrenmem ve en önemlisi hazır mısınız?

Mmh, galiba okurken içinizde oluşan hissi tahmin edersem bile bu bana yetebilir.

Adım, sevdiğim şeyler, fobilerim... çok da önemli şeyler değil. Yani sorarsanız da söyleriz, geçer gider.

Ha,  genel olarak düşündüğüm şeyler sizi tatmin etmeyebilir.  Fakat laf etmeniz, kırıcı sözler söylemeniz, 'saçma, bu ne lan?' gibi söylemler karşısında ufak bir şiddet yaşayabilirsiniz.

Fiziksel değil tabii psikolojik bir şiddete maruz kalabilirsiniz.

Birde şu hikayenin başlık kısmına değinirsek; sadece hoş geldiği için yazdım yani araştırmadım ama belli bir anlamı olmayabilir. 

İlk bölümü ne zaman yayınlarım bilmiyorum ama yakın bir zamanda gelebilir. Ufak bir uyarıda bulunursak da ; başlarda da okuduğunuz gibi seks, öpüşme vesaire duygusal çöküntülerle karşılaşabilirsiniz. Ama bu şu Wattpad camiasındaki gibi işte ' dilini tercih ederdim,..(aklıma gelmedi devamı)' kelimeler ve saçma ensest ilişkiye rastlayamazsınız!

Seks de yazarım, korku da , hatta aşk bile ama bir şeyin dozu lazım. Yani bu ortam herkese açık olduğu için fazladan geri zekalı durumuna düşmemek gerekir. 

Belki ara sıra benden müzik, film, sanatçı falan filan isterseniz de ekleriz buraya.

-Sert bir dilim olabilir, ama  fazladan kafa biriyimdir. Bazen tatlı bir kız, bazen de bir hayalet gibi sessiz olabilirim. Bence MAESTRO, beni tanısa çok sever. Her neyse bu kadardı fazla konuştum beğenmeniz ve hissedebilmeniz dileğiyle çünkü bu şeyi yazmak içimden geldi ve belki günlüğümden olan özel birkaç şeye rastlayabilirsiniz.-

- Yazının başka yerlerde görülmesi fiziksel ve ruhsal sorunlar yaratabilmektedir.-

Mekanım perşembe pazarı! 




Wloom'Where stories live. Discover now