4.BÖLÜM:WELCOME TO TEMİZLİK✔

98 36 12
                                    

Bugün hastaneden çıkışımız yapılacaktı.Annem gelmeden önce bu evi adam etmeliydik tabiki bu koskoca evin hakkından sadece ben gelemezdim o yüzden bizim "muhteşem beşliden" de yardım almaya karar verdim.Şuan da ne mı yapıyoruz? Ben evi süpürürken ,buket toz alıyordu.Buket'in ardından demet yerleri siliyordu.Bora ve Tuna'yı zorda olsa bulaşıklara verdik.Kabul pek iyi bir Fikir değildi ama bu evin bir an önce bitmesi gerekti.Mutfaktan ardı arkası kesilmeyen kırılma sesleri geliyordu tabi bunun yanında da bağırışlar eklenince dayanamayıp en sonunda mutfağa giriyorduk ki yine bir tabak yere düşmüş ve kırılmıştı.Bora Tuna'ya "oğlum alt tarafı yıkıyıcan ,kırmıyıcan! evde ne kadar tabak ,bardak varsa kırdın"demişti.Tuna ise "Elimden kayıyo!Çok biliyosan sen yap ! Hayatımda ilk defa yıkıyorum napıyım? "diye yanıtlamıştı.Bora ise"Sanki ben hergün bulaşık yıkıyorum ! Sakarsın işte kaytarma da yıka düzgün"demişti.Tuna ortamı yumuşatmaya çalışarak "Buyrun o benim?" Demişti ve ardından bunu kanıtlar neticesinde yere düşürdüğü tabağın yeni silinmiş olan parkedeki bıraktığı köpükler yüzünden yere yapışmıştı .Kahkahalara boğulmuştuk ardından Bora "Evet o (sakar) kesinlikle sensin "demişti.Nihayet ev pırıl pırıl olmuştu ama daha henüz yemek yapmamıştık ve evde yiyecek bişey yoktu tam da o sırada Tuna" yaa ben çok acıktım !" Diye karnını ovalıyordu.Diğerleride tuna'ya katıldığında ,evde bişey olmadığını söyledim tuna "pizza sipariş verelim "demişti .Begüm ise "Olmaz ayça teyze yeni çıkıcak hastaneden çorba falan yapmamız gerek "demişti .Haklıydı madem öyle diyerek markete gitmekte karar kıldık.Tun'nın Range Rover'ın a binip yola koyulduk.

(fotoğraftaki tuna)

Markete geldiğimizde tuna hâlâ aç olduğuna yakınıyordu tabi bora her zamanki gibi susturmuştu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Markete geldiğimizde tuna hâlâ aç olduğuna yakınıyordu tabi bora her zamanki gibi susturmuştu.Biz begümle çorba yapmak için malzemelere bakınırken,tuna ve buket abur cuburlarıyla doldurmuştu çoktan market arabasını.Bora ve Demet içeceklerle ilgileniyordu.Alışverişimiz sonra erdiğinde kendimizi kasada aldıklarımızı poşetlerken bulmuştuk.Aldıklarımız Çok fazla olduğu için arabaya kadar market arabasında götürmüştük.Tuna bagajı açtığında hepimiz birden yiyecekleri yerleştirdik ,ardından demet market arabasını yerine koyuyordu ki Tuna engel oldu içine oturup telefonunu demet'e uzattı ve kendisini çekmesini istedi.İçimden harbi deli bu çocuk diye geçirip gülümsiyerek poz vermesini izledim...

"Tamam tamam bu son çek hadi demeett!"diye bagırdı ve fotograf işimizde nihayet son bulmuştu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Tamam tamam bu son çek hadi demeett!"diye bagırdı ve fotograf işimizde nihayet son bulmuştu.Eve vardığımızda poşetleri bırakıp çorba yapmaya başladık daha doğrusu yapamıyorduk..en son çare internetten yardım aldık ve sonunda çorbayı yapabilmiştik.Begümle ilk çorbamızı kutlarcasına dans ediyorduk ki Tuna içerden bağırmıştı "Ben açlıktan öliyim siz burda kıvırtın"diye laf atmıştı elime bıçağı alıp salona geldiğim sıra gözlerini açıp "ohaaa -sesini yumuşatarak ve kaçarak-ben bişey demedim yaa hem günahtır açım yapma kıyma bana "demişti.""Affedildin ama bidaha olursa aç maç dinlemem öldürürüm!"diye yanıt vermiştim.Mutfağa dönüyordum ki kapı çalmıştı üzerimdeki önlüğü umursamadan kapıyı açtım ve cennet kokuluma sarıldım ,söylemeyi unutmuştum Bora,buket ve Demet annemin çıkış işlerini halletmek üzere hastaneye gitmişti ve annemi de alıp gelmişlerdi.Masaya ilerlemeye başlıyorduk ki önümüzden bir çita hızıyla tuna geçip sofraya oturdu.Zavallı çok yorulmuştu,tabakları kırmasına rağmen yinede bulaşıkları yıkamıştı eee haliyle acıkmıştı yemekleri servis ederken bir yandan da Tuna'ya bakıyorduk boğulurcasına yemeğine gömülmüştü.Annem "yavaş ye oğlum boğulucaksın" demesine bile aldırmadan konuştu ağazı dolu olduğu halde "boşey ommaz oyça toyzo"(bişey olmaz ayça teyze)diyerek tekrar gömülmüştü yemeğe,bugün Tuna'nın hallerini anneme anlatmıştık çok güzel gülümsüyordu anlattıklarımıza tıpkı 4 ay önceki gibi mutluydu ve bu içimi ısıtmıştı...

EVETT...YENİ BÖLÜMLE KARŞINIZDAYIM SİZCE NASIL OLMUŞ ,LÜTFEN AMA LÜTFEN OY VERMEYİ VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN...

(Okurken yüzünüze bir tebessüm yerleştirebildiysem ne mutlu bana)

Lütfen Oy vermeyi unutmayın✔

UÇURUM MİSALİWhere stories live. Discover now