Part 6.

450 6 1
                                    

Geena De Boer

Ik slik. Kasper ligt nu in een ziekenhuis bed. En mijn vader. Ze hebben Kasper in een kunstmatige coma gebracht om alles te onderzoeken. Zodra dat gedaan is moet hij op zichzelf uit de coma komen en kan hij weer naar huis. Het ongeluk was ernstig. Als ik er aan terug denk krijg ik tranen in mijn ogen. Nee Geena. Stop, je gaat niet huilen.

Ik druk op de bel. Donny's ochtend stem klinkt door de speaker. "Kom binnen." Ik loop door de deur en loop de trap op. Als ik 6 trappen omhoog ben gelopen ben ik op de 3e verdieping waar Donny zijn appartement is. Ik loop naar de deur met het nummer '309' en klopt erop.

Als de deur open gaat zie ik Donny staan met zijn ogen half open en een trainingsbroek van Adidas aan. Verder geen shirt.. Ik geef hem een knuffel en stap het appartement binnen. Mijn vader ligt nu al een aantal weken in coma. En Kas nu een paar dagen. Sinds mijn vader ben ik super close geworden met Donny.

"Don jij ging straks naar kas en me vader toch? Want ik moet werken." Ik draai me om en sta tegenover Donny. "Ja schat, ga zitten in kleed me even aan." Ik ga zitten en voel me gelijk thuis. "Hoe gaat het verder met jou ?" Vraagt hij met een twijfeling in zijn stem. Ik slik. "Ja Uhm," mijn stem breekt. "Ik kan niet ontkennen dat het niet goed gaat. Iedereen ziet dat het niet goed gaat. Maar ik zal wel moeten. Ik heb geen andere keus." Donny knikt en komt naast me zitten en legt zijn arm achter mij. "Als je maar weet dat iedereen, Ook zij twee, super trots op je zijn." Ik glimlach en ga tegen zijn schouder liggen.

Ik sluit mijn ogen en voel als laatst dat Donny zijn arm om me heen slaat en me een kus op mijn kruin geeft. Dat deed Kas altijd... Misschien wel nooit meer.. Ik denk na over die gedachten en slik. Donny streelt mijn haar en ik val in Donny zijn armen in slaap.

X

"Geena." Ik hoor Donny zijn zachte stem. Ik knipper een paar keer met mijn ogen en open ze dan langzaam. Ik kijk op en zie Donny nog naast me zitten. "Je bent in slaap gevallen maar je moet zo werken." Ik knik. Ohja, werken. Ik werk bij RTL als visagiste. "Ga jij gelijk naar Kas en Papa?" Donny knikt. "Ik kan je ook wel afzetten bij je werk en je dan vanavond weer ophalen." Stelt Donny voor. Het is een schat van een jongen. "Vind ik ook goed. Wat jou het best uit komt." Ik glimlach. Ondertussen staat hij op en steekt zijn hand uit, "dan breng en haal ik je gewoon." Ik knik en pak zijn hand vast. Hij trekt me omhoog.

Ik laat zijn hand weer los en hij gaat met zijn armen wijd staan. Ik ga tegen hem aan staan met mijn handen op zijn borst en hij slaat zijn armen om mij heen. "Het komt allemaal wel goed Geenn." Ik knik.

X

Donny stopt voor de deur van het gebouw en ik geef hem een kus op zijn wang. "Tot straks en succes!" Zeg ik nog snel tegen hem als ik de deur dicht laat vallen.

Donny Van De Beek

Ik rij door naar het ziekenhuis. Als ik de parkeerplaats op rij gaat er net een auto weg. Ik parkeer achteruit in. Ik stap uit en loop het grote gebouw binnen.

Kasper Dolberg

Het is zwart. Het is alsof ik nergens ben. Alsof ik gewoon door lucht zweef en het hier altijd donker is. Ik hoor een deur open gaan en hoor 2 mannen stemmen. Zodra ze heel dichtbij zijn hoor ik nog een derde stem. "Dus tot nu toe alles wat is getest ziet er goed uit?" Zegt het. Ik denk na. Het komt me bekend voor. "Dat klopt maar voor nu moeten we hem nog even in een coma houden." Zegt een van de andere 2 stemmen. Coma? Lig ik in een... Coma. Ik voel iemand op de rand van me bed zitten. Het is nu stil. "Kas, ze mist je man. Iedereen mist je. Ze zeggen dat tot nu toe alles gewoon goed zit. Maar je moet er nog wel op jezelf uit zien te komen." Zijn stem breekt. "We hopen dat dat lukt. Aangezien je door het ongeluk verzwakt bent." Ik denk na over zijn woorden. Ongeluk? Zat ik in een ongeluk? Alle losse woorden komen nu in me hoofd op. Ze mist je, ongeluk, coma.

Ik probeer een lichaamsdeel te bewegen. JA! Ik dacht dat mijn hand bewoog. Maar toch niet. Ik probeer woorden uit me te krijgen. In plaats daarvan verlaat een kreun mijn mond. Huh? "Kas!" Het lijkt nu of de jongen heeft gehuild. "Ik moet Geena dit vertellen!" Geena. Geena. Geena? Wie is Geena. "Ik moet ook even naar Frank." Frank? "We missen hem ook. We hopen dat jullie hier snel uit komen. We weten dat jullie sterk zijn." Wie is deze jongen? Ik ben toch niet homo en dit is toch niet me vriend? (Niks tegen homo's).

Ik hoor hem aan de telefoon praten. Ze hebben het over mij. Volgensmij hoor ik zelfs een meisje aan de andere kant van de lijn huilen. Ik moet weten wie Geena is. En wie deze jongen is.

Donny Van De Beek

Ik hoor dat Geena huilt. "Gaat het?" Vraag ik. "Het gaat super goed!" Ze huilt van geluk. "Geenn ik ga want ik moet ook nog naar je vader." "Is goed, bel me als je me komt halen. Succes bij papa." Ik glimlach naar me telefoon. "Is goed ik zie je straks!".

Ik loop nog terug naar Kasper en zeg nog een laatste woorden. "Ik mis je Kas. See you soon." Ik draai me twijfelend om maar loop dan toch door naar Frank zijn kamer.

"Frank. We missen jou ook. We weten dat je dit kunt en sterk bent. We hebben vertrouwen in je Frank. Geena mist je en heeft je nodig." Ik slik.

X

Ik sta voor het gebouw en bel Geena. "Ik ben er mop." "Is goed ik kom er aan!". De verbinding word verbroken en ik leg me telefoon neer. Ik zie haar door de ramen lopen. Ze loopt de hal door naar de draaideuren. Ze zet een stap naar buiten en ik stap uit. Loop naar de andere kant van de auto en hou de deur voor haar open.

Geena De Boer

Ik geef Donny een knuffel en stap de auto in. Mijn tas zet ik op de achterbank en ik doe me gordel om. Donny doet me deur dicht en stapt zelf in. Hij start de auto en rijd weg. "Zal ik je thuis afzetten?" Ik knik. "Moet ik bij je blijven?" Ik schud mijn hoofd "Nee hoor Dankje" ik glimlach.

We rijden mijn straat in en ik stap uit. Open me deur en stap naar binnen. Ik leg me tas op de grond en hang mijn jas op. Mijn telefoon gaat af. Ik pak hem en neem op.

Z: Hallo mvr De boer.
G: Hallo, met wie spreek ik.
Z: U spreekt met het AMC.
G: Oo, sorry hallo. Is er nieuws over Kasper of over mijn vader?
Z: Ja..
Z: Het gaat over ....

___________________
Heeeeyyyy, hier is een nieuw hoofdstuk. Hij is kut I'm sorry about that! Maar ik ben echt super blij met al jullie reads! Dus ik dacht hehe eindelijk even een nieuw hoofdstukje. Dus hier is hij :)).

Wat vonden jullie ervan dat ze nu zo close is met Donn? Tja ik vond het wel leuk.

-Kissesss C:

Look forward [JK]~[KD] [✔️]Where stories live. Discover now