21. Sakura

1K 60 6
                                    

Sakura Haruno

Varsta:12 ani

Inaltime:1 m 48
Greutate:35.4 kilograme
Grupa sangvina:0
Zi de nastere:28 martie
Tehnici:Foloseste o mare parte din tehnici cu usurintza.
Descriere:Este o enorma sursa de cunostinte pentru echipa si stapaneste perfect chakra.Datorita mostenir ei din clanul Haruno poate sa isi limiteze atacurile puternice la un consum scazut de chakra.Are un keke-genkai de la tatal ei,precum si celalalte puteri de la rudele parintzilor ei.Se indragosteste pe parcurs de Sasuke Uchiha,de pe urma caruia va avea de suferit.Pe Naruto il conidera,un amic,un frate,nimic mai mult,dar sentimentul nu e reciproc.Are grija,astfel incat sa nu-i raneasca sentimnentele.Este un personaj foarte calm in ciuda spiritului rebel.Are multi prieteni,iar dintre ei Ino o porecleste frunte lata,doar cand se cearta pe Sasuke,in rest sunt prietene bune.Are parul roz,pana la umeri,och verzi,pielea alba. Ii place sa arate bine,se antreneaza din rasputeri si tine la visul ei.
Ceea ce-i place:Ca cei din jurul ei s-o respecte pe ea si prieten ei pentru ceea ce sunt,nu pentru ceea ce au.
Ceea ce nu-i place:Ca ceilalti sa-i desconsidere prieten si sa-i pateze onoarea.
Seals:4
Ninjutsu:1 1/2
Taijutsu:1
Genjutsu:3
Inteligrentza:3 1/2
Viteza:1
Rezistenta:1

1. Numeroase publicații anime și manga au lăudat și criticat caracterul Sakura. Ea a fost inițial observată ca un stereotip shōnen de caractere, servind ca o dragoste de interes pentru protagonist.

2. În partea I, Sakura are în mare măsură abilități slabe și nedezvoltate. În timp ce ea a dovedit că este foarte bună la abilitățile ninja de bază, Sakura este lipsită de orice alt set de trăsturi în afară de cele ale Echipei 7. Profesorul ei, Kakashi Hatake, a apreciato pentru că are un control excelent asupra chakrei ei, dar nu știe până în partea a II-a cum să folosească această capacitate pentru a profita de ea.

3. După antrenamentul cu Tsunade care durează doi ani și jumătate, Sakura achiziționează două abilități care se bazează pe capacitatea de a-și controla excelent chakra. Prima abiltate constă în capacitatea de a vindeca rănile, iar cea de-a doua constă în capacitatea de a distruge orice obiect din jur doar cu pumnii cu cea mai mare ușurință.

Naruto Facts√Onde histórias criam vida. Descubra agora