XXX (M)

811 44 34
                                    

Hadi iyisiniz he hem özel bölüm hem smut :)))

İyi okumalar ♡~~~

''TOPARLANIR MISIN ARTIK ? TIPKI BİR BEBEK GİBİ YİYİP İÇİP SIÇIP UYUYORSUN, BAŞKA DA BİR ŞEYE YARADIĞIN YOK.'' Jongin elindeki elektrikli süpürgenin hortumuyla koltukta yatan Sehun'a vurmaya başladı.

Evlendiklerinden ve Rusya'ya taşıdıklarından bu yana iki yıl geçmişti ve birbirlerini artık iyice tanıyan çift ilk zamanlarını tamamen unutmuş, tam da evli bir çift gibi davranmaya başlamıştı.

Öpücükler yerini faturalar, sevişmeler yerini kavgalara bırakmıştı. Anlayacağınız, tam evli bir çift gibilerdi.

''KALK DİYORUM SANA !!'' Başına bağladığı bandanasıyla tam bir ev hanımı olan Jongin, bir anda elektrik süpürgesinin motorunu durdurup hortumu da bir kenara fırlattı ve Sehun'un üstüne çıkıp yakalarından tutup sarsmaya başladı.

''Çoraplarını da atmışsın kenara ! Tabakları ve bardakları kaldırmamışsın mutfağa ! Banyo desen her yerde iç çamaşırların var ! Ya ! Kime diyo-'' Sehun en sonunda dayanamayıp eliyle onun ağzını kapattı ve yüzünü buruşturdu.

''Yarım saattir belki beni öperek uyandırırsın diye bekliyorum ama sen başıma gelmiş dırdır ediyorsun.'' Jongin ağzına kapanan eli tutup itti ve ters ters baktı Sehun'a karşı, ardından eğilip yanağına ufak bir öpücük bıraktı ve temizliğe devam etmek için ayağa kalkmaya yeltendi.. ancak başaramadı çünkü Sehun onu tutuyordu.

''Çek ellerini. Temizlik yapmam gerek.''

''Sana daha önce de söyledim, bir temizlik görevlisi alabiliriz eve. Dinlemiyorsun ki beni. İnatçı keçi, ne olacak.'' Dil çıkardı Jongin'e.

''Hayır ! Evimize bizden başka kimse girmeyecek. Hele ki jartiyer giymiş bir temizlik görevlisi asla !'' Oh güzel, kıskanç Jongin.

''Tanrım..'' Sehun onun bu sözlerine karşı kendini tutamadı ve ufak (!) bir kahkaha patlattı. Ellerini Jongin'in ince bel kıvrımına koyup doğruldu ve yüzünü iyice onun yüzüne yaklaştırdı. ''Seni çok seviyorum Jongin.'' Bir öpücük kondurdu dudaklarına. ''Çok seviyorum.'' Bir öpücük daha. ''Çok.''

Son öpücüğü de verecekti ki Jongin ona kafa attı.

Sehun'un bu hareketle geri çekileceğini umsa da durum hiç de onun umduğu gibi olmadı, aksine Sehun onu daha sıkı tutup ayağa kalkmış, onu yatak odasına götürüp yatağa fırlatmıştı. ''Sen bana kafa mı attın az önce ?''

Jongin ona karşı koymaya çalıştıysa da Sehun onun tüm çabalarına karşılık verdi ve onu iyice yatağa bastırdı. ''Eğer bana engel olmazsan dediklerini yapacağım.'' dedi.

''Banyoyu da ?'' Jongin Sehun'un sıkması için elini uzattı. ''Anlaştık.'' Sehun ona uzatılan eli sıktı.

Ardından çok beklemeden kıyafetlerini çıkardı ve Jongin'in kıyafetlerini de çıkarmak için onun üzerine eğildi, şortunu ve tişörtünü çıkarmıştı ve sıra iç çamaşırına gelmişti ki durdu, aklına parlak bir fikir gelmişti. Jongin'in bandanasına uzanıp onu Jongin'in gözlerini kapatmak için kullandı. ''Sehun ne yapı-''

''Şş.''

Jongin bundan sonra nelerin geleceğini az çok tahmin edebiliyordu, Sehun'un içinden büyük ihtimalle Christian Grey çıkacaktı ve fena halde korkmaya başlamıştı. Gözleri kapalıydı evet ama Sehun'un elinde bir kemer olduğunu anlaması uzun sürmedi çünkü kemerin demir parçalarının çıkardığı sesi gayet iyi tanıyordu.

''Sehun ?''

''Eğlencemi bozma. Ben izin verene kadar konuşmak yok.''

Sehun ellerini onun vücudunda gezdirdi nazikçe, ardından yavaşça (gereğinden fazla yavaştı ve bu Jongin'i kısa süreliğine çıldırtmıştı) iç çamaşırını çıkardı.

GOLDTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang