📢DUYURU !

284 42 80
                                    

Bizimle Büyümek İster misiniz

* Yapmanız gerekenler şunlar ;

Kitaplarınızı, yazarlarımızı bizimle anketimiz sayesinde geliştirmek, tanıtmak mı istiyorsunuz ? Öyleyse tam adresindesiniz. Artık kitaplarınız ve yazarlarımız wattpadin en çok okunan, beğenilen ve yorumlanan anketi sayesinde daha çok okunacak daha çok gelişecek. İşte ayrıntılar ve şartlar ;

1) Eğer sadece yazar kitap ismini tanıtmak istiyorsa ; Anketimizden herhangi beş bölümünü yorumlaması ve 10 bölüm votelemesi gerekiyor.

2) Eğer yazarımız kitap kapağını ve kitap ismini anketimizde yayımlatmak istiyorsa; Anketimizden en az 10 bölüm yorumlaması ve 15 bölüm votelemesi gerekmektedir.

3) Eğer yazarımız anketimizde üç sorunun kendi kitabına ait soruların olmasını istiyor ve kitabına ait fotoğrafın konulmasını istiyorsa; Anketimizden herhangi 15 bölüm yorumlaması ve 20 vote atması gerekmektedir.

4) Eğer yazarımız anketimizin diğer bölümünü kendisine ait sorılarla hazırlamamızı istiyorsa ve o anketin bölümüne ait fotoğrafın kendi kitabına ait olmasını istiyorsa; Anketimizin 25 bölümünü yorumlaması ve bütün bölümleri votelemesi gerekmektedir.

5) Bugüne kadar anketimizi eksiksiz veya hemen hemen tamamını çözen arkadaşlarımızı da düşündük. Yapmaları gereken tek şey ; Kitabımızı okuma listesine eklemek ve bize not bırakmaları gerekmektedir. Bunu yapan anketimizi çözen arkadaşlarımıza jest olarak 10 bir daha ki bölümüzün on sorusunu onların kitabını tanıtmaya yönelik sorular hazırlayacağız.

* Sizlerde yazarımızın gelişmesini istiyorsanız, geliştirmek istediğiniz yazarı etiketlemeneniz yeterli olacaktır.

Not : Anketimizin bu bölümü hergün düzenli olarak belli aralıklarla güncellenecektir.

ANKETWhere stories live. Discover now